• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intihar etti

sevgili havi hic üzme kendini hayatim sen dogru olani yapmissin senin yerinde kim olsa ayni seyi yapardi.insan kardesini cok farkli bi ic güdüyle koruyor cocugu gibi.
kiz kardesinin bu yüzden kendine zarar verecegini bende sanmiyorum insallah baska sebeb yotur.
annen kizmaktada hakli cani yaniyor senin gibi cünkü.
ayrica cilet meselesini simdi okudum cok yazik daha 14 yasinda kesinlikle destek almali.

teşekkürler canım tabi anne olmak başka bişi insanın cigeri yanıyo benim çoçugum olmuyo şu an kardeşimi bi evlat gibi seviyorum ben daha 13 yaşındaydım o dogdugunda onun altını bile ben degiştirdim böyle olsun istemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bir abla olarak kardeşine sahip çıkıp onun için endişelenmen ve nerede oldugunu sorman gayet normal. sonucta kız kardeşinde anne babayla paylaşamadıgı şeyler senınle paylasmalı sana bıle yalan soyluyor. bence kardeşinin başka problemleri olabilir.

bana çok uzak hep iyi anlaşıp derdine derman olmak istiyorum ama her seferinde kaçıyor benden

canım ilk önce 2.mesajında ilaç ismini sil istersen.
ilk jilet olayında kardeşinizi bi doktora götürmeniz gerekiyordu.belli ki sorunları var.
Allah tan bişey olmamış sizin söylediklerinizden dolayı intihar ettiğini düşünmüyorum.büyük ihtimal erkek ark.kavga ettiler yada ayrıldılar.hastaneden çıkınca ilk işiniz doktora götürmek olsun.geçmiş olsun

Canım boşuna üzülüyorsun kendini. Malesef kardeşinin psikolojik yardıma ihtiyacı var.
Daha yaşı kaç başı kaç, bu yaşta en ufacık şeyde intihara kalkışır kendini jiletlerse
gelecekte olacak şeyleri düşünmek bile istemiyorum Allah korusun...

Benim de 14 yaşında bir kız kardeşim var. Aslına çok yumuşak yüzlüyümdür ama arada
ona sert yüzümü de gösteririm,, şımarmasın kendine dikkat etsin başına kötü şeyler
gelmesin diye. Böyle de yapmam lazım abla olarak.O da bilir bunu neden yaptığımı o
yüzden hiç tepki göstermez bana. Enkötü ihtimal 1 dakika küser, sonra dayanamaz
hemen barışır:1:

Ne olursa olsun sen ona karşı dominant olmak zorundasın canım, ister baban kızsın
ister annen sen bildiğinden şaşma. İleride başına istemediğin bişey gelirse bunun vicdan
azabıyla yaşayamaz insan:50: En deli dönemlerindeler çok dikkat etmeniz lazım

canım ilk önce 2.mesajında ilaç ismini sil istersen.
ilk jilet olayında kardeşinizi bi doktora götürmeniz gerekiyordu.belli ki sorunları var.
Allah tan bişey olmamış sizin söylediklerinizden dolayı intihar ettiğini düşünmüyorum.büyük ihtimal erkek ark.kavga ettiler yada ayrıldılar.hastaneden çıkınca ilk işiniz doktora götürmek olsun.geçmiş olsun

canım ilaç ismini nasıl silcem

hic moralini bozma. sen dogru olani yapmissin.eger benim de kardesim olsaydi ve boyle davransaydi senin gibi tepki verirdim. benim de 2 ablam var. yeri geldi bana cok kizdilar, azarladilar. her kizmalarinda intihar etseydim ohooo.. sorun sende degil kizkardesinde. umarim duzelir bu durum

Son düzenleme:
hic moralini bozma. sen dogru olani yapmissin. benim de kardesim boyle davransa ben de senin gibi tepki verirdim. benim de 2 ablam var. yeri geldi bana cok kizdilar, azarladiklar. her kizmalarinda intihar etseydim ohooo.. sorun sende degil kizkardesinde. umarim duzelir bu durum

umarım düzelir canım kardeşim nasıl bu hale geldi anlamadım demek ki yeterince koruyamadım onu

çok sert konuşmadımmmmmmmmmm kızdım biraz o kadar

canım sen abla olarak uyarmışsın.ben bunda bi anormallik göremiyorum.kardeşin daha önce de intihara teşebbbüs etmiş.yani sen değil annen uyarsa belki yine aynı şeyi yapacaktı.bence size açmadığı başka sıkıntıları vardır.ona yakın olmaya çalışarak,tedavi olmasını sağlayarak bu problemleri hep birlikte aşarsınız Allah'ın izniyle.yalnız bundan sonra hepinizin çok dikkatli olun.belli ki kardeşiniz çok hassas.inşallah bir daha böyle şeyler yaşanamz

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben şimdi kendimi suçluyorum dün erkek arkadaşıyla akşam dershane tenefüsünde buluşmuş derse geç girmiş biraz dolaşmışlar bende bir abla olarak kardeşim içn endişelendim ve telefonla aryıp kızdım aslında dogruyu söylemedigi için kızdım telefonu kapattıktan sonra serdep die bi sakinleştirici hap içmiş şu anda hastanede yatıyor ve bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn tarifi olmayan bi ateşle kavruluyorum anne ve babamda kızdı bana keşke yüzyüze konuşsaydınız dediler kimseyle konuşcak gücüm yoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım sen abla olarak uyarmışsın.ben bunda bi anormallik göremiyorum.kardeşin daha önce de intihara teşebbbüs etmiş.yani sen değil annen uyarsa belki yine aynı şeyi yapacaktı.bence size açmadığı başka sıkıntıları vardır.ona yakın olmaya çalışarak,tedavi olmasını sağlayarak bu problemleri hep birlikte aşarsınız Allah'ın izniyle.yalnız bundan sonra hepinizin çok dikkatli olun.belli ki kardeşiniz çok hassas.inşallah bir daha böyle şeyler yaşanamz

çok sogol canım ya benim ilk yazımda msj düzenleme paneli var ikinci msj yok ilaç ismini silemiyorum sen biliyomusun

canım benim. geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda atlatırsınız. sende bir kabahat bulamadım ben. o yaşlarda arkadaş çevresi, aileden daha önemli gelir onun için. arkadaş çevresiyle ilgili bir problemi olabilir. güzellikle ve biraz ilgiyle atlatılır inşallah. şimdi sağlığı önemli, daha sonra da ruhsal sıkıntıları. Allah yardımcınız olsun.

öncelikle kardesine acıl şifalar diliyorum. şükür bir şey olmamıs. konunun basında seni yargılayan arkadaslarında konuyu iyi anlayamadıklarını tahmin ediyorum. bir abla kardesine kızamaz mı, yaptığı hatayı desteklemesi mi gerekiyordu anlayamadım. babana yada annene şikayet etmen konusunda hatan var bence sadece. onuda daha once kardesinin yasadığı sorunlardan dolayı gozün korktuğu için yapmıs olabılırsın diye düsünüyorum. kardesin seni anlayacaktır. benimde 3 kardesim var onlara hatalarını ben soylemeyeceksem, yanlıslarını düzeltmelerine yardım etmeyeceksem neye yarar benim ablalığım... yabancıdan ne farkım kalır.

öncelikle kardesine acıl şifalar diliyorum. şükür bir şey olmamıs. konunun basında seni yargılayan arkadaslarında konuyu iyi anlayamadıklarını tahmin ediyorum. bir abla kardesine kızamaz mı, yaptığı hatayı desteklemesi mi gerekiyordu anlayamadım. babana yada annene şikayet etmen konusunda hatan var bence sadece. onuda daha once kardesinin yasadığı sorunlardan dolayı gozün korktuğu için yapmıs olabılırsın diye düsünüyorum. kardesin seni anlayacaktır. benimde 3 kardesim var onlara hatalarını ben soylemeyeceksem, yanlıslarını düzeltmelerine yardım etmeyeceksem neye yarar benim ablalığım... yabancıdan ne farkım kalır.

canım zaten anneme yada babama şikayette etmedim kardeşimle konuştum telefonda zaten vardiyalı çalışıyorum işteydim 16/24 çalışıyorum birazdan eve gitcem

Ben de senin gibi ablama erkek kardeşime kızarım. Senin kardeşin bahane arıyormuş bence. Sana neden burada yükleniyorlar anlamıyorum. ergen alt tarafı. Bizden daha iyi tanırsın. kardeşinin o çıkışı yapmasan neler yapabileceğini..... O bilmiyor ki yaptığı şeyden ömür boyunca utanacak. Allah yardımcınız olsun. Annen babanda onun bu raddeye gelene kadar neden yardımcı olmamış. bir destek almamış. Suçu birilerine atmak daha kolay ama bu duruma geldiyse kendi dahil herkesin kahabati vardır madem suçlu arıyoruz! sizde çocukla çocuk olmayın. Birbirinizi üzmeyin..

Ben de senin gibi ablama erkek kardeşime kızarım. Senin kardeşin bahane arıyormuş bence. Sana neden burada yükleniyorlar anlamıyorum. ergen alt tarafı. Bizden daha iyi tanırsın. kardeşinin o çıkışı yapmasan neler yapabileceğini..... O bilmiyor ki yaptığı şeyden ömür boyunca utanacak. Allah yardımcınız olsun. Annen babanda onun bu raddeye gelene kadar neden yardımcı olmamış. bir destek almamış. Suçu birilerine atmak daha kolay ama bu duruma geldiyse kendi dahil herkesin kahabati vardır madem suçlu arıyoruz! sizde çocukla çocuk olmayın. Birbirinizi üzmeyin..

destegin .çin teşekkürler ya canım ben içtigi ilacın ismini yazmışım yanlışlıkla silemedim nasıl silcem sadece ilk msj düzenleme paneli var 2.yok 2.nasıl silcem

Back