Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
destegin .çin teşekkürler ya canım ben içtigi ilacın ismini yazmışım yanlışlıkla silemedim nasıl silcem sadece ilk msj düzenleme paneli var 2.yok 2.nasıl silcem
İntihar mı etti intihara teşebbüs mü etti?
Mesajların tamamını okumadım ama sanırım durumu iyi
Başlık intihar etti olunca vefat etti sandım
Bence daha başka sorunları da vardır kardeşinizin
bu ufak tartışmada da patlamıştır
Hastane zaten doğrudan bir psikiyatra yönlendirir bu durumda
Geçmiş olsun
kardeşimin durumu şu anda iyi ama hastanedeyken okula gidememişti arkadaşları biraz üstüne gitmiş annemler ateşlendi demişler kardeşimin arkadaşları inanmamış sürekli sormuşlar nerdeydin die nefesi gitmiş acile kaldırmışlar şu anda iyi ama ben hala gidip konuşamadımmmmmmmmmmmmm zaten erkek arkadaşıyla çıkmıyorlardı en son ayrılmıştı çoçuk kendi öz teyze kızına tecavüz etmiş ben o yüzden endişelenip kardeşimi aradım ve biraz kızdım olayların böyle olmasını istemedim ma hafta sonu gidip kardeşimle konuşcam
Bence kendini suçlamamalısın sen normal olarak kardeşini düşündüğün için tepki göstermişsin.Bence sen telefonda kızdığın için değil erkek arkadaşıyla konuşmuş ya ne konuştularsa artık o yüzden intihara teşebbüs etmiş olmalı.Yoksa kimse abalam bana kızdı diye intihara teşebbüs etmez.Bence çocuğun yaptıklarını kaldıramamış olmalı.İçine atmış atmış artık tenefüste erkeke arkadaşıylada ne konuştularsa iyice dolmuş böyle birşey yapmış kabak senin başına patlamış.Geçmiş olsun.
Abla Olarak Görevini Yaptığını Düşünüyorum..
Lütfen Kendini Üzme..
Kötü Bir Şey Yapmadın..
14 Yaşındaki Bir Çocuğunun Sigara İçmesi ve Alkol Kullanması Zaten Normal Değil..
Geçmiş Olsun..
Daha Ne Kadar İlgi Gösterceksin..destegin için teşekkürler canom ya ben biraz duygusalım işte kendimi suçlu buluyorum onu acılarıyla başbaşa bıraktım kardeşime yeteri kadar ilgi gösteremedim
Daha Ne Kadar İlgi Gösterceksin..
Derse Geç Kaldı Diye Üzülüp Uyarıyorsun Sonuç Hüsran..
Lütfen Böyle Düşünme..
Kendini Suçlama..
Kendini Jiletlediğini Okudum Şok Oldum..
Normal Değil..
Sen Ablasın, Bu Gibi Davranışların Çok Normal..
Benimde 3 Ablam Var Bilirim..
Vee Burada Söz Konusu 14 Yaşındaki Bir Çocuk..
Hiç Normal Değil... Madem Sen Suçlusun..
Arkadaş Ortamını Lütfen Sen Değil, Annen Baban Göz Önünden Geçirsin..
Onlara Başrol Düşüyor..
canım biliyormusun aşimde aynen senin söylediklerinin aynısını söyledi bana ben vardiyalı çalışıyorum sürekli takip edip koruyamam ama annem ve özellikle babm çok pasif haftaya randevu aldık psikt götürcez
Sen Evli Barklı Kadınsın..
Seninde Kendine Göre Düzenin Var..
Bilirim Vardiyalı Çalışmak Zordur..
Tabi İlgileneceksin Ama..
En Büyük Rol Yine Söylüyorum..
Anne ve Babanın..
İnşallah Kendine Gelir..
Ama Lütfen Sen Kendini Üzme..
Tekrar Çok Geçmiş Olsun..
Hayırlı Sabahlar Diliyorum..
abla olmak görev yapmak anlamına gelmemeli öncelikle ben hem ablayım hem kardeşim fevri çıkışlar hiçbir zamn dogru sonuçlar getirmiyor
diger tarafta kardşeinizde zatenbaşka bir nedenlerle intiahra teşebüs etmiş olabilir oda sana patlamış olarak görüyorum ama bir dakine önce dinleyin yargılamayın siz pskitras deilsiniz en iy yöntem yardım almak olcak bu durumda.............geçmiş olsun
canım kendince haklı olabilirsin ama konunun tamamını okudun mu ya kardeşimin arkadaşı kendi öz teyzesinin kızına tecavüz etmiş sen olsan kaygılanmazmıydın o kız gelip kardeşime durumu anlatıp aglamış ama bizimki bildigi halde hala görüşüyor pazar kurulan tenha bi sokakta buluşmuşlar ben ablayım görev kelimesini kullandım mı şimdi tam hatırlayamıycam canım ama görev sorumluluk anlamında kurdugum bi cümledir sen söyle bakalım fevri çıkış yapmaz mıydın onu korumam lazım en azından çabalamam lazım endişeleniyorum çünkü yaşına göre zor günler geçiriyor yinede sana teşekkür ederim hoşçakal![]()