sevgili havi hic üzme kendini hayatim sen dogru olani yapmissin senin yerinde kim olsa ayni seyi yapardi.insan kardesini cok farkli bi ic güdüyle koruyor cocugu gibi.
kiz kardesinin bu yüzden kendine zarar verecegini bende sanmiyorum insallah baska sebeb yotur.
annen kizmaktada hakli cani yaniyor senin gibi cünkü.
ayrica cilet meselesini simdi okudum cok yazik daha 14 yasinda kesinlikle destek almali.
bir abla olarak kardeşine sahip çıkıp onun için endişelenmen ve nerede oldugunu sorman gayet normal. sonucta kız kardeşinde anne babayla paylaşamadıgı şeyler senınle paylasmalı sana bıle yalan soyluyor. bence kardeşinin başka problemleri olabilir.
canım ilk önce 2.mesajında ilaç ismini sil istersen.
ilk jilet olayında kardeşinizi bi doktora götürmeniz gerekiyordu.belli ki sorunları var.
Allah tan bişey olmamış sizin söylediklerinizden dolayı intihar ettiğini düşünmüyorum.büyük ihtimal erkek ark.kavga ettiler yada ayrıldılar.hastaneden çıkınca ilk işiniz doktora götürmek olsun.geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.inşallah kardeşin iyileşir.çok mu sert konuştun kardeşinle?
hic moralini bozma. sen dogru olani yapmissin. benim de kardesim boyle davransa ben de senin gibi tepki verirdim. benim de 2 ablam var. yeri geldi bana cok kizdilar, azarladiklar. her kizmalarinda intihar etseydim ohooo.. sorun sende degil kizkardesinde. umarim duzelir bu durum
canım ilaç ismini nasıl silcem
çok sert konuşmadımmmmmmmmmm kızdım biraz o kadar
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben şimdi kendimi suçluyorum dün erkek arkadaşıyla akşam dershane tenefüsünde buluşmuş derse geç girmiş biraz dolaşmışlar bende bir abla olarak kardeşim içn endişelendim ve telefonla aryıp kızdım aslında dogruyu söylemedigi için kızdım telefonu kapattıktan sonra serdep die bi sakinleştirici hap içmiş şu anda hastanede yatıyor ve bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn tarifi olmayan bi ateşle kavruluyorum anne ve babamda kızdı bana keşke yüzyüze konuşsaydınız dediler kimseyle konuşcak gücüm yoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım sen abla olarak uyarmışsın.ben bunda bi anormallik göremiyorum.kardeşin daha önce de intihara teşebbbüs etmiş.yani sen değil annen uyarsa belki yine aynı şeyi yapacaktı.bence size açmadığı başka sıkıntıları vardır.ona yakın olmaya çalışarak,tedavi olmasını sağlayarak bu problemleri hep birlikte aşarsınız Allah'ın izniyle.yalnız bundan sonra hepinizin çok dikkatli olun.belli ki kardeşiniz çok hassas.inşallah bir daha böyle şeyler yaşanamz
öncelikle kardesine acıl şifalar diliyorum. şükür bir şey olmamıs. konunun basında seni yargılayan arkadaslarında konuyu iyi anlayamadıklarını tahmin ediyorum. bir abla kardesine kızamaz mı, yaptığı hatayı desteklemesi mi gerekiyordu anlayamadım. babana yada annene şikayet etmen konusunda hatan var bence sadece. onuda daha once kardesinin yasadığı sorunlardan dolayı gozün korktuğu için yapmıs olabılırsın diye düsünüyorum. kardesin seni anlayacaktır. benimde 3 kardesim var onlara hatalarını ben soylemeyeceksem, yanlıslarını düzeltmelerine yardım etmeyeceksem neye yarar benim ablalığım... yabancıdan ne farkım kalır.
Ben de senin gibi ablama erkek kardeşime kızarım. Senin kardeşin bahane arıyormuş bence. Sana neden burada yükleniyorlar anlamıyorum. ergen alt tarafı. Bizden daha iyi tanırsın. kardeşinin o çıkışı yapmasan neler yapabileceğini..... O bilmiyor ki yaptığı şeyden ömür boyunca utanacak. Allah yardımcınız olsun. Annen babanda onun bu raddeye gelene kadar neden yardımcı olmamış. bir destek almamış. Suçu birilerine atmak daha kolay ama bu duruma geldiyse kendi dahil herkesin kahabati vardır madem suçlu arıyoruz! sizde çocukla çocuk olmayın. Birbirinizi üzmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?