kızlar sizce suçlumuyum eşim sen dogru olanı yaptın diyor annem beni suçluyor niye baban evdeyken aradın yarın eve gelip kardeşinle konuşsaydın diyor bugun eşime sarılıp saatlerce agladım anne baba olmak çooooooooooook zor birde iyilik yapıp sonunda üzcü bi olay yaşamak aklıma gelmezdi sizce ne yapayım kardeşim benle konuşmayacagını söylüyo daha 14 yaşında ben evin büyügüyüm bana kimse yol göstermedi ben ona kol kanat germek istedim hata yapmasın die ugraştım ama olmadı suçlu oldum
Fevri bir tepki göstermişsin bence eşin seni üzmemek için doğru yaptığını söylemiş olabilir ama yinede kendini suçlamanın ne sana ne de kardeşine bir faydası yok. Bundan sonra ona karşı daha anlayışlı olursun ve bu olumsuzluğu olumlu bir duruma çevirebilirsin...
ya yapmayın arkadaşlar. bu kadar basit mi herşey. ablası babasına çıktığı biri olduğunu söyledi diye intar eder mi biri. başka bir şey vardır belki intar etme sebebi. belki erkek arkadaşından ayrıldı? hem kızcağız kardeşinin bu kadar ileri gidebileceğini düşünse söylermiydi babasına?
teşekkürler ama ben sadece arayıp derse nie geç girdin dedim dürüm almaya gittik arkadaşla dedi yalan söyledi die tamam sen annemi telf ver die kızdım biraz gittigi yer pazar kurulan bir alan orda her türlü insan var başına bişey gelir die korktum ama en büyük kötülügü bennnnnnnnnnnnnnn yapmışımmmmmmmmmm meger çokkkkk üzülüyorum
Ben konu sahibinin tepkisinde abartı ya da hata göremedim.Ablası telefonda kızdı diye inhitar eder mi bir insan? Babasına da bişey söylememiş ya da söylemekle tehdit etmemiş.Neden bu kadar korksun ki?
Canım benim fazla çıkışmadıysan senlik bişey yoktur belkide kendini suçlama o zaman. Sebebi senmişsin gibi bahsettiğin için fevri davrandığını düşündüm ama sonuçta o da bir kız çocuğu babasından çekinmiş onun karşısında mahçup olmuş olabilir ama intihr sebebinin bu olup olmadığınıda bilmiyoruz değil mi? o yaşlarda insan sağlıklı düşünemeybilir ufak şeyleri bile gözünde büyütebilir sen yinede kendini suçlama fazla...Hayırlısı arkadaşım dur bakalım bi iyileşsin kardeşin öğrenirsin sende derdi sıkıntısı neymiş diye ...Üzme kendini...
bende anlamadım canım sabah aradım annemi hastanedeyiz dedi zaten kardeşim daha önce erkek arkadaşıyla ayrıldıgında ankaraya diger kardeşimin yanına gittiginde bacaklarına jilet çekmiş şu an bunları yazarken hem üzülüyorum hemde on utanıyorum onun yanında olamadım ablalık yapamadım yazık banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öncelikle üzüldüm canım nerden bilebilrdinki ama dicem de az bucuk kardeşini tanıyor olmalısın belki senden deilde erkek arkadasından kaynaklı olamaz mı? kendini heen suclama bence ve bu yaslarda çok terellelli oluyolar dikkatli olmak ve uyarmakta fayda var ama benimde kardeşim 15 yasında bazen yalnız konusurken sölerim aman kardeşim dikkatli ol dersine calış v.s die sonucta ergenlik dönemindeler yapacak bişi yok rabbim tüm kötü insanlardan korusun kardeşlerimizi ve bizi..çok gecmiş olsun inşş bişi olmaz ve bida tekrarlamaz canım..
destekleriniz için teşekkürler hastaneden yarın öglen 12 de çıkcakmış paylaşırım yarın karacigerde ilaç biriktigi için gözetim altına almışlar
bu kadar pişman olacağın bi durum yok bence.kardeşinin psikolojisi bozukmuş.evet,yanında olman,destek olman gerekir ama o anki endişenle böyle birşey yapacağını düşünmemişsindir.bundan sonrası için de kardeşinin psikolojik destek almasını sağlamaya çalış bence,bu olay ilk değilmiş,umarım son olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?