intihar etti

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben şimdi kendimi suçluyorum dün erkek arkadaşıyla akşam dershane tenefüsünde buluşmuş derse geç girmiş biraz dolaşmışlar bende bir abla olarak kardeşim içn endişelendim ve telefonla aryıp kızdım aslında dogruyu söylemedigi için kızdım telefonu kapattıktan sonra bi sakinleştirici hap içmiş şu anda hastanede yatıyor ve bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn tarifi olmayan bi ateşle kavruluyorum anne ve babamda kızdı bana keşke yüzyüze konuşsaydınız dediler kimseyle konuşcak gücüm yoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
kızlar sizce suçlumuyum eşim sen dogru olanı yaptın diyor annem beni suçluyor niye baban evdeyken aradın yarın eve gelip kardeşinle konuşsaydın diyor bugun eşime sarılıp saatlerce agladım anne baba olmak çooooooooooook zor birde iyilik yapıp sonunda üzcü bi olay yaşamak aklıma gelmezdi sizce ne yapayım kardeşim benle konuşmayacagını söylüyo daha 14 yaşında ben evin büyügüyüm bana kimse yol göstermedi ben ona kol kanat germek istedim hata yapmasın die ugraştım ama olmadı suçlu oldum

14 yasında bir çocugun intiharına sebep olmusun. bu kız bu aşamaya gelene kadar kimse onu anlamadı mı kimse yanında yok muydu? Onun duygularını, yasını, hissettiklerini anlamay nedne çalışmadın* Neden empati yapmadın? Ya kalıcı bir hasar kalırsa? Affetmemekte haklı bence.

kol kanat gereyim derken hayatına mal oluyormusun az kalsa. Madem bu işi beceremiyorsun ablalık taslama.. Onu anlamaya çalışsaydun ya yanınd aolsaydın. Sen geçmedin mi bu yollardan. Sen hiç 15 yaşınbda olmadın mı hiç dershane kırmadın mı?? Yazık sana..

Fevri bir tepki göstermişsin bence eşin seni üzmemek için doğru yaptığını söylemiş olabilir ama yinede kendini suçlamanın ne sana ne de kardeşine bir faydası yok. Bundan sonra ona karşı daha anlayışlı olursun ve bu olumsuzluğu olumlu bir duruma çevirebilirsin...

ben onun ablası degil arkadaşı olmaya çalıştım herzaman zaten ergenlik döneminde içe kapandı sigara içti alkol bile aldı bir kere vurmadım zaten tabiatımda dayak yok ayrıca ben balık burcuyum en iyi empati kurabilen burçlardan biriyim neler yaptım neler ama kısaca acımı paylaştım yinede yorumun için sagol lale 247

ya yapmayın arkadaşlar. bu kadar basit mi herşey. ablası babasına çıktığı biri olduğunu söyledi diye intar eder mi biri. başka bir şey vardır belki intar etme sebebi. belki erkek arkadaşından ayrıldı? hem kızcağız kardeşinin bu kadar ileri gidebileceğini düşünse söylermiydi babasına?

teşekkürler ama ben sadece arayıp derse nie geç girdin dedim dürüm almaya gittik arkadaşla dedi yalan söyledi die tamam sen annemi telf ver die kızdım biraz gittigi yer pazar kurulan bir alan orda her türlü insan var başına bişey gelir die korktum ama en büyük kötülügü bennnnnnnnnnnnnnn yapmışımmmmmmmmmm meger çokkkkk üzülüyorum

Ben konu sahibinin tepkisinde abartı ya da hata göremedim.Ablası telefonda kızdı diye inhitar eder mi bir insan? Babasına da bişey söylememiş ya da söylemekle tehdit etmemiş.Neden bu kadar korksun ki?

canım ben ablayım hangi insan kardeşinin kötülügünü ister çokkkkkkk teşekkürler beni anlamaya çalıştıgın için zaten kardeşim bu yıl biraz sorunlar yaşadı daha sonra uzun anlatırım şimdi 20 dak gitmem lazım analizler beni bekliyo şu an işteyim hoşçakalın

Canım benim fazla çıkışmadıysan senlik bişey yoktur belkide kendini suçlama o zaman. Sebebi senmişsin gibi bahsettiğin için fevri davrandığını düşündüm ama sonuçta o da bir kız çocuğu babasından çekinmiş onun karşısında mahçup olmuş olabilir ama intihr sebebinin bu olup olmadığınıda bilmiyoruz değil mi? o yaşlarda insan sağlıklı düşünemeybilir ufak şeyleri bile gözünde büyütebilir sen yinede kendini suçlama fazla...Hayırlısı arkadaşım dur bakalım bi iyileşsin kardeşin öğrenirsin sende derdi sıkıntısı neymiş diye ...Üzme kendini...

Ben konu sahibinin tepkisinde abartı ya da hata göremedim.Ablası telefonda kızdı diye inhitar eder mi bir insan? Babasına da bişey söylememiş ya da söylemekle tehdit etmemiş.Neden bu kadar korksun ki?

bende anlamadım canım sabah aradım annemi hastanedeyiz dedi zaten kardeşim daha önce erkek arkadaşıyla ayrıldıgında ankaraya diger kardeşimin yanına gittiginde bacaklarına jilet çekmiş şu an bunları yazarken hem üzülüyorum hemde on utanıyorum onun yanında olamadım ablalık yapamadım yazık banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öncelikle üzüldüm canım nerden bilebilrdinki ama dicem de az bucuk kardeşini tanıyor olmalısın belki senden deilde erkek arkadasından kaynaklı olamaz mı? kendini heen suclama bence ve bu yaslarda çok terellelli oluyolar dikkatli olmak ve uyarmakta fayda var ama benimde kardeşim 15 yasında bazen yalnız konusurken sölerim aman kardeşim dikkatli ol dersine calış v.s die sonucta ergenlik dönemindeler yapacak bişi yok rabbim tüm kötü insanlardan korusun kardeşlerimizi ve bizi..çok gecmiş olsun inşş bişi olmaz ve bida tekrarlamaz canım..

destekleriniz için teşekkürler hastaneden yarın öglen 12 de çıkcakmış paylaşırım yarın karacigerde ilaç biriktigi için gözetim altına almışlar

bu kadar pişman olacağın bi durum yok bence.kardeşinin psikolojisi bozukmuş.evet,yanında olman,destek olman gerekir ama o anki endişenle böyle birşey yapacağını düşünmemişsindir.bundan sonrası için de kardeşinin psikolojik destek almasını sağlamaya çalış bence,bu olay ilk değilmiş,umarım son olur.

sevgili havi hic üzme kendini hayatim sen dogru olani yapmissin senin yerinde kim olsa ayni seyi yapardi.insan kardesini cok farkli bi ic güdüyle koruyor cocugu gibi.
kiz kardesinin bu yüzden kendine zarar verecegini bende sanmiyorum insallah baska sebeb yotur.
annen kizmaktada hakli cani yaniyor senin gibi cünkü.
ayrica cilet meselesini simdi okudum cok yazik daha 14 yasinda kesinlikle destek almali.

Son düzenleme:

inşallah canım destegin için teşekkürler

evvet canım ilk degil ama son olsun kimse gözyaşı dökmesinnnnnnnnnnnnnnnn zaten psikolojik destek alcak ayda bir doktor randevu vermiş uzman yardımı alcakmış hastaneden doktorlar yönlendirmiş

bir abla olarak kardeşine sahip çıkıp onun için endişelenmen ve nerede oldugunu sorman gayet normal. sonucta kız kardeşinde anne babayla paylaşamadıgı şeyler senınle paylasmalı sana bıle yalan soyluyor. bence kardeşinin başka problemleri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…