- 15 Haziran 2023
- 51
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi bilinmeyenbirey
-
Intihar asla çozum degil sorunlarinin öyle bitecegini saniyorsan yaniliyorsun zayif insanlar bana gore intihara kalkişiyor guçlu ol sen herşeyin üstesinden gele bilirsin bu hayatada çożulmeyecek hiçbisey yokGeçmişte yaşanılanları yaptığım hataları bana yapılanları aylardır düşünmekten uyuyamıyorum artk yemek.tiyemiyorum.her allahin günü ağlıyorum stresten kalbim sıkışıyor artk.nefesim kesiliyor ya hatalarım.karsima çıkarsa ya kötü.birsey olursa diye düşmekten bir hekimden de yardım alamıyorum intiharın eşiğindeyim artık bu şekilde yaşayamıyorum dayanamıyorum
Düşünmekten delirecek gibi oluyorum sorunlu hata yapan bir insan değilim aslında bir ekre yaptm ve ailemi psikolojimi xok kötü şekilde etkiledi üzerinden xok zaman geçti ama ben hala atlatamiyorumIntihar asla çozum degil sorunlarinin öyle bitecegini saniyorsan yaniliyorsun zayif insanlar bana gore intihara kalkişiyor guçlu ol sen herşeyin üstesinden gele bilirsin bu hayatada çożulmeyecek hiçbisey yok
Herkes hata yapar korkma hatalarindan ders çikar hic birsey senin canindan kiymetli degil ailenede yazik bunu onlara yapmaya hakkin yok ve sorunun varsa konuş ailenle paylaş bir şekilde hall edersiniz bir bakmişsin sorun filan kalmamiş iyiki soyledim dersin filan
Hatan ne kadar buyuk olur olsun intihar gerektirecek birseyler olamaz
İnşallahHatasız insan var mı ki hele geçmiş hataların yüzünden bugününü de ahiret hayatını da mahvetme derim şu an hayatta olman sana verilmiş bir nimet Allah muhafaza intiharın affı yok Allaha sığın güzel kardeşim Allahın merhameti sonsuz insallah hayırlı kapılar açar sana nefsine yenik düşme şeytana uyma Allaha sığın
Aylardır dua ediyorum ama atlatamıyorum psikolojik destek alacak güçte maddiyatta degilim malesef ki düşünmekten delirecek gibi oluyorum ya yine kötü şeyler olursa diye ve elimde olan birsey degil artık xok yorgun düştümGeçecek güzel arkadaşım aman böyle şeyler düşünmeyin, online psikologlar var aisiri iyi geliyor destek alabilecek maddi gücünüz var mı?
Ben daha önce devlet hastanesindeki psikologdan destek almıştım çok iyi gelmişti.
İnancınızı bilmiyorum ama çok bunalınca ben dua dinlerim iyi gelir denemek ister misiniz belki size de iyi gelir.
Hata ve dert insan için yaşıyoruz görüyoruz çekiyoruz herkesin imtihanı ayrı
Siz yaptığınız bir şey için imtihan geçiriyorsunuz ben mesela yapamadığım şey için imtihan geçiriyorum
Diğeri sağlıktan sorun yaşıyor
Çok düşünmeyin, Allah ayarlıyor kulunu ortada koyar mi hiç Allah affediyor Allah bizi görüyoruz pişmanlığınızı duaya çevirin iç huzurunuz olsun insallah
Ders çıkardım ama çok uzun zaman geçmesine rağmen hala psikolojik olarak toparlanamadım uykusuzluktan düşünmekten hix iyi hissetmiyorum artk elimde değil toparlanamiyorumIntihar asla çozum degil sorunlarinin öyle bitecegini saniyorsan yaniliyorsun zayif insanlar bana gore intihara kalkişiyor guçlu ol sen herşeyin üstesinden gele bilirsin bu hayatada çożulmeyecek hiçbisey yok
Herkes hata yapar korkma hatalarindan ders çikar hic birsey senin canindan kiymetli degil ailenede yazik bunu onlara yapmaya hakkin yok ve sorunun varsa konuş ailenle paylaş bir şekilde hall edersiniz bir bakmişsin sorun filan kalmamiş iyiki soyledim dersin filan
Hatan ne kadar buyuk olur olsun intihar gerektirecek birseyler olamaz
2 sene kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum2 sene sonra bu hallerine güleceksin..geçmişe degil gelecegine bakmak zorundasin...hic bir sey hayatini sonlandircak kadar önemli olamaz olmamalı
2 sene kadar dayanabilirmiyim bilm2 sene sonra bu hallerine güleceksin..geçmişe degil gelecegine bakmak zorundasin...hic bir sey hayatini sonlandircak kadar önemli olamaz olmamalı
Sığınıyorum ama düşünmekten deliriyorum artk iyi hissedemiyorumHatasız insan var mı ki hele geçmiş hataların yüzünden bugününü de ahiret hayatını da mahvetme derim şu an hayatta olman sana verilmiş bir nimet Allah muhafaza intiharın affı yok Allaha sığın güzel kardeşim Allahın merhameti sonsuz insallah hayırlı kapılar açar sana nefsine yenik düşme şeytana uyma Allaha sığın
Bu durumu belkide ailenle paylaşarak atlata bilirsin yanliz degil boyle yanliz olunca insan dahada kotu ola biliyor bence denemelisin sorunlarini paylaşmakta sonucta ailen senin pişmanligini gorunce sana dahada çok kucak açar merak etme buda keçecek toparlanacaksin ilk önce kararli olman lazim boyle yaparsan dahada kotu olursun tabi guçlu olDers çıkardım ama çok uzun zaman geçmesine rağmen hala psikolojik olarak toparlanamadım uykusuzluktan düşünmekten hix iyi hissetmiyorum artk elimde değil toparlanamiyorum
Belki şuan kendini çok çaresiz hissediyorsun belki çok umutsuzsun hayattan zevk alamıyorsun seni çok çok iyi anlıyorum. Çünkü inan herkes dönem dönem kendi hayatının en kötü en çaresiz zamanlarını yaşıyor ama bi şekilde atlatılıyor ve unutuluyor ve yaşanan o çok kötü dönemden sonra gzeül günler geliyor sonra yine kötü günler vsGeçmişte yaşanılanları yaptığım hataları bana yapılanları aylardır düşünmekten uyuyamıyorum artk yemek.tiyemiyorum.her allahin günü ağlıyorum stresten kalbim sıkışıyor artk.nefesim kesiliyor ya hatalarım.karsima çıkarsa ya kötü.birsey olursa diye düşmekten bir hekimden de yardım alamıyorum intiharın eşiğindeyim artık bu şekilde yaşayamıyorum dayanamıyoruen sevdiklerim öldü çocuklarımdan b
Sizinle bir hadis paylaşmak istiyorum.2 sene kadar dayanabilirmiyim bilm
Sığınıyorum ama düşünmekten deliriyorum artk iyi hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?