• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intihar etmeyi bile düşünüyorum?

Seni oyaliyo tamamen ya
Basarabilirsen -ki senin için en doğrusu - hayatından çıkar
Evet galiba öyle ama aklımdan çıkmıyor ki ne kadar bu sefer mesaj atmayacağım desem de er ya da geç cok özlüyorum atıyorum ya da biriyle birlikte olayım unuturum onu dedim o kişiyle konuşunca onunla konuştuğumda Oluşan Mutluluğu veremedi bende ona haksızlık etmemek içim Aklımda biri var demek zorunda kaldım ve ayrıldım yani ne yapsam olmuyor

Ya çevremde bunu söyleyen çok var Haklısın ama ben bunları daha önce denedim 1 buçuk ay konuşmadığımız oldu ama yine Dayanamayıp mesaj atan onu arayan ben oldum arayınca Dayanamayıp açtım çünkü aklımdan hiç çıkmadı yazmayınca daha yazmaz ama ben onunla konuşmamaya dayanamıyorum :KK43:
İste hep sen ustune dustugun icin degerini bilmiyo zaten. Simdj yine nasil olsa beni ariycak diyo. O kadar emin ki onu birakmiycagindan. O yuzden seni uzuyo. Sen bi de her zamanki yaptiginin tersini yap. Arama mesaj atma. Onun mesajlarina cevap verme. Tutusmazsa serefsizim. Nickimi serefsizim diye degistircem :D :D

İste hep sen ustune dustugun icin degerini bilmiyo zaten. Simdj yine nasil olsa beni ariycak diyo. O kadar emin ki onu birakmiycagindan. O yuzden seni uzuyo. Sen bi de her zamanki yaptiginin tersini yap. Arama mesaj atma. Onun mesajlarina cevap verme. Tutusmazsa serefsizim. Nickimi serefsizim diye degistircem :KK70: :KK70:
Babandan canım ya mesaj almayacağından emin gibiyim ama Doğum günümde atabilir ona da mı cevap vermeyeyim :)

Babandan canım ya mesaj almayacağından emin gibiyim ama Doğum günümde atabilir ona da mı cevap vermeyeyim :)
Cevap verme. Whatsapptan yazarsa bikac saat bakma sonra goruldu yap yazma. Ararsa acma. Mesgule bile verme. Telefonu sessize al keyfine bak. Zaten hemen atmaz mesaj. Ama en fazla bir ay veriyorum. Bir ay sonra sevgilim bana geri dondu cok degismis diye konus acicaksin. Her yerden sil. Oraya buraya foto at mutlu oldugunu gosteren. Kudursun. Hak ediyolar. Ustune dustugun icin degerin yok iste. Bi kere tam tersini yap bak yeminle sana yazmazsa seni seviyorum cocukluk ettik demezse yeminle nickimi serefsizim yapicam :D

Cevap verme. Whatsapptan yazarsa bikac saat bakma sonra goruldu yap yazma. Ararsa acma. Mesgule bile verme. Telefonu sessize al keyfine bak. Zaten hemen atmaz mesaj. Ama en fazla bir ay veriyorum. Bir ay sonra sevgilim bana geri dondu cok degismis diye konus acicaksin. Her yerden sil. Oraya buraya foto at mutlu oldugunu gosteren. Kudursun. Hak ediyolar. Ustune dustugun icin degerin yok iste. Bi kere tam tersini yap bak yeminle sana yazmazsa seni seviyorum cocukluk ettik demezse yeminle nickimi serefsizim yapicam :KK70:
Inşallah dediğin gibi olur Sağol önerin için yazmayacağım ne olursa olsun :) eğer mesaj atarsa attığı Mesajı sana yazarım :):):)

Tamam gelismeleri bekliyorum. Benden habersiz bisey yapma sakin. Benim dediklerimi yap cocuk kulun kolen olcak :KK70:
Yok yapmayacağım ne olursa olsun mesaj bile atmayacağım onun yazmasını bekleyecegım diğer erkekler gibi değil aslında kolay kolay yazmıyor ama yine de beklicem merak etme dediklerin hep Aklımda olacak beşlide askerlik psikolojisi hala belki geçerse aklına gelirim :)

Yok yapmayacağım ne olursa olsun mesaj bile atmayacağım onun yazmasını bekleyecegım diğer erkekler gibi değil aslında kolay kolay yazmıyor ama yine de beklicem merak etme dediklerin hep Aklımda olacak beşlide askerlik psikolojisi hala belki geçerse aklına gelirim :)
O suan cok alisti senle konusmaya. Bi de elinin altinda goruyo. Ne zaman arasam ulasirim diye. Ama bu sefer yemezler :D alistigi icin mesaj aticak mesak etme. Bir ay verdim en fazla

Ben 18 o 25 yasında ortak Arkadaşımızdan numarasını istemiştim biz 4-5 ay konuştuktan sonra 2 kere buluştuk ben ona sevdiğimi söyledim o da beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ama mesaj atmaya devam etti tekrar buluşmak istedi falan sonra askere gitti gitmeden önce onu ne olursa olsun bekleyecegımı söyledim o acemi Birliği'nde 5 günde bi aradı usta Birliği'nde 15 günde bir yakın konuşuyordu usta Birliği'nde annem beni evlendirecek gibi Cümleler kurdu ben Ağladım trip attım o da 25 yaşındayım artık geleceği düşüncem istediğin kadar sinirlen dedi ama aramaya devam etti ben hiç bi erkekle bile Konuşmak istemedim konuşmadı da hiç aklımdan çıkmadı her gece dua ettim şimdi askerden geldi çok soğuk konuşuyordu bende artık Konuşmak istemiyorsun dedim eskisi gibi hisli Değilim sana karşı dedi ve senin benden beklentin çok farklı ben onu karşılamayacagımı sana söyled,m eskisi gibi davransan yanlış olur arkadaş gibi olalım dedi bende yazmadım sizce napmalıyım aklımdan çıkaramıyorum onu çok seviyorum lütfen yardım edin?? Intiharı bile düşünüyorum bir tek onunla konuşunca mutlu oluyorum baskası olmaz

Allah akil fikir versin ne diyim...

Sadece sevsen "belki" yasamama istegini anlayabilirim, ama karsi taraf sana acikca, seni arkadas gibi gördügünü söylemis zaten .

O suan cok alisti senle konusmaya. Bi de elinin altinda goruyo. Ne zaman arasam ulasirim diye. Ama bu sefer yemezler :KK70: alistigi icin mesaj aticak mesak etme. Bir ay verdim en fazla
Canııııım din gece aradı çok şaşırdm açmadım tabi saat 1 bucakta sonra mesaj Attı ordamısın dedi efendim dedim gecen kırdım seni birazcık kusura bakma dedi bende önemli değil dedim 1 ay vermiştin 1 ay dolmadı HAKLI çıktın :))))

Sen intihar etsen ne olacak? Seninki hemen evlenecek. Olan sana olacak. Daha çoook gencsin. Başka insanlarla da tanisacaksin. Sana değer vereni sev. Sana insanca muamele etmeyeni sevme..
(Daha kibar nasıl anlatırım bilemedim.). :KK12:
Valla bana bu yaşta kibar anlatmadılar.Asıl böyle gencecik elini sallasa ellisi kızlara kibarca anlatmasınlar.Gelmil intihar diyor.Ben duygularımı paylaştım diye evlilik delisi saplantılı oldum.Şaka gibi.

Canııııım din gece aradı çok şaşırdm açmadım tabi saat 1 bucakta sonra mesaj Attı ordamısın dedi efendim dedim gecen kırdım seni birazcık kusura bakma dedi bende önemli değil dedim 1 ay vermiştin 1 ay dolmadı HAKLI çıktın :))))
İstee biliyoz da soyluyoz :D ama niye cevap verdin hic beni dinlemiyosunn. Cevap vermiycektin. Daha cok arayip mesaj aticakti

Hicbi sekilde cevap atmiycaktin yaa. Sen kesin mesaj atinca aninda yazmissindir. Bu cocuk yine gidicek. Benden demesi. Cevap verdin ya hemen gidicek yani. Bi aradi acmadinla bisey olmaz. İyi beni affetmis yine elimin altinda bak onemli degil dedi ben yine gidiyim daha iyisini ariyim diyo suan. Yine kaybettin dostum. Sana benden habersiz bisey yapma demistim. Ben hep burdayim keske ozel mesaj atsaydin ben yapman gerekenleri soylerdim. Artik cok gec umidi kes yine ayni seyi yasaticak

Hicbi sekilde cevap atmiycaktin yaa. Sen kesin mesaj atinca aninda yazmissindir. Bu cocuk yine gidicek. Benden demesi. Cevap verdin ya hemen gidicek yani. Bi aradi acmadinla bisey olmaz. İyi beni affetmis yine elimin altinda bak onemli degil dedi ben yine gidiyim daha iyisini ariyim diyo suan. Yine kaybettin dostum. Sana benden habersiz bisey yapma demistim. Ben hep burdayim keske ozel mesaj atsaydin ben yapman gerekenleri soylerdim. Artik cok gec umidi kes yine ayni seyi yasaticak
Ama hiç cevap atmasaydım o kadar yaşanmışlık var ayıp olmaz mıydı sonra bence hepten ümidi keserdi

Back
X