intihar etmekten başka çarenin kalmaması

mücadele edebilecek gücü bulurum umarım çok az kaldı sınava beni mahvediyor bu durumdan çalışamamak sağolun

Sana kocaman sarılıyorum.
Merak etme geçecek, herkes o kadar kötü değil. Üniversite sınavına hazırlan, ya da bir işe gir. Kendi ayakların üzerinde dur. Kendine yeni bir aile kurabilirsin.
Kendi seçtiğin aile herzaman daha güzeldir zaten. Hayatın bu kadar başındayken kendine bunu yapma. Onlar yine üzülmez olan senin gençliğine olur

Bak ben üniversitdeyken o kadar güzel insanlar tanıdım ki, hala hergun mesajlaşırız o arkadaşlarımla. Anneleri babaları benim annem babam gibi oldu. Sonra eşimle tanıştım. Beni anne babamdan çok sevip düşünüyor. Ben de onun aşkından havalara uçuyorum hergünSakın çalışmayı bırakma. Kendi hayatını kurunca her şey çok güzel olacak

Üniversite sınavına hazırlanıyor musun? Eminim 4 ay dişini sıkıp daha dayansan üniversitede ailenden uzakta mutlu olursun
evet inan ki derece isteyen biriydim ne olduysa her şey üst üste geldi 10 gündür adamakıllı çalışamadım bunları düşünmekten odamdan çıkmadım kimseyi görmeyim diye sonra kendime inancımı kaybettiğimi fark ettim kendimi motive edecek gücüm kalmadı 1 gün bile çalışamayınca vicdan azabı çekersin ya derece istiyosan ben de o gün sayısı 10 u aştı ipin ucu koptu bi de bunlar oldu hala yaşamanın bir anlamı yok çünkü tek amacım iyi bir sonuçtu o da elimden kayınca boşluğa düştüm bi şekilde yaşıyorum geçeceğini de biliyorum ama sınav yaklaşıyor ben düzelemiyorum çaresiz hissediyorum sağolun yine de yorumlar daha iyi hissetirdi az da olsa

Bu dünya zaten zehir olmuş ahiretini de mi yakmak istiyorsun üstelik düştüğün çukurdan çıkma şansın varken hayat güzel aslında ne yazık ki sen henüz farkında olamamışsın ama bu olmayacağın anlamına gelmez Sınavına çalış -kazansanda kazanamasanda bi amacın olsun kendine hedefler koy onlarla oyalan güzel düşün herşey güzel olsun

Canım benim… asla intiharı düşünme ve gerçekleştirme asla ama asla. Elinde maddi ve manevi gücü az da olsa bulabildiğin ilk anda kendini o evden ve o insanlardan kurtarmaya bak. Her sözleri, her davranışları senin sonunu hazırlıyor belli ki.
Kendi kendinin ilacı olacaksın zamanla. Belki de yavaşça güçlenince sana iyi gelecek insanlarla tanışıp, aile olacaksınız. Gücü asla elden bırakma, koyverme kendini.
İlaçlarını içiyor musun borderline’mışsın?

Şu yazılanlar gerçekse inanın çok üzüldüm kuzularımı öpüp kokladım üzüntüden kıyamam daha çok küçüksün sana bunları yaşatanlar kahrolsun inşallah kaçıp kurtulun devlete sığının devlet ailenden daha çok sahip çıkar hem okulunuda okursun hem psikolog desteğide alırsın

Deliler arasında kalmışsın sorun sende değil. Çirkin ördek yavrusu hikayesini biliyorsundur bir kuğu ol ve uç onların yanından. Zaten sabretmeyi biliyorsun biraz daha sabır ve emekle kendini kurtarabilirsin. Görülecek güzel günler var daha buna inanmalısın. Yaşamak istemeyen bir ablan olarak yazıyorum.

İntihar çözüm değil, yaşın çok küçük. Senin gibi çoook öğrencim oldu. Hayata bir yerden tutundular. Daha doğrusu bunu istediler. Devamlı geçmişi düşünürsen gelecek planların da olamaz. Sırf kan bağı var diye de sana kötü gelen kimse ile görüşmek zorunda değilsin.

Sen bana bir ulaş ya.. Senin yaşadıklarınla hemen hemen aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum. Mesaj yaz bana

güzel kızım tamamını okumadım baştan okudum ve bizim gençliğimizi yazmışsın benim anne babamda bir kere bile yavrum kuzum demedi durup dururken öpmedi sana tavsiyem güçlü ol isyan etme ve kendine acıyarak vaktini harcama bende öyle büyüdüm ama şimdi güçlüyüm tuttuğumu koparırım,anne babam bize danışarak bişeyler yapar ve kendi kızım oldu ona kızsamda hep yavrum kuzum balım diyerek bana edilmeyen sözleri her defasında söylerim durup dururken seni seviyorum kızım derim sürekli silkelen ve kendine gel

her sikintinin ardindan kolayliklar vardir ölüm care degil mademki geldik bu dünyaya baskalari yüzünden hayati kendimize zindan etmeyecegiz ettirmeyecegiz hem bu dünya icin hem ahiretimizi kaybetmemek icin calisacagiz cabalayacagiz .Allah yardimciniz olsun amin

Bir katkım olsun istedim sadece.. mutluluk deyince aklıma geldi. Senin elinde şuan cep telefonun bile olması mucize değil mi? İstersen arayabilirsin o evden uzaklaş kaç mesela nebilim bir çare ara ölmemek için mutlak çare olmalı diye düşünüyorum. Biraz para bul kendi hayatını tamamen yeniden kur bence yoksa o kara basmalar senin peşini bırakmazlar. O kötü niyetinden hemen kurtulman lazım. Geçmiş olsun

Umarım kendine bir şey yapmamışsındır. Konuna bakacak olursak evet sevgi görmeden büyümüşsün ama sor bakalım hangimizin başını babası anası bir kere okşamış. Ben varım diyenler şanslı azınlıktadır. Yaşadığın şeyler zor elbette ama sen de kendine çok kötülük etmişsin. Söylemeden edemeyeceğim yani. Gerçekten bu hayatta zorluk görmemişsin daha. Böyle diyorum çünkü senin bu anlattıklarından çok daha fazlasını yaşamış çok kişi var hayatta. Uzaktan yorum yapması kolay diye de düşünme çünkü ben de zamanında annemden babamdan az hakaret duymadım. Onlar da sevgi görmemiş ki ne yapsınlar. Şimdi annem de babam da başımın tacıdır okudum meslek edindim çok şükür zor günleri atlattım. Toparlanıp kendine gelirsin umarım. Çünkü yaşın daha çok genç.

Allah neden çocuklara sevgi veremeyecek olan insan bile diyemeyeceğim yaratıkları çocuk sahibi yapıyor anlamıyorum.Madem sevgi ve şefkat göstermeyeceksin neden dünyaya getiriyorsun.Yaşadıklarına üzüldüm gerçekten.Benimde 19 yaşında kızım var.Kız çocuklarının böyle horlanmasına katlanamıyorum.Lütfen intihar gibi saçma olan o düşünceyi aklından sil.Acil psikolojik destek al.Ölüm bir çözüm yada kurtuluş değil maalesef,unutma!

bu tarz düsüncelerim küçükkende vardı, senin yaşındaykende vardı. şahsen ben hikayenin sonunu merak ede ede bu yaşa geldim. (26) hala öyle bir isteğim var. her günüm böyle geçmedi ama zaman zaman çok ağır şekilde bunu düşünürken bulduğum oluyor kendimi. bende çok kötü şeyler yaşadım travmatik deneyimlerim çok fazla yaşıma sığmaz belkide. fakat hala merak ediyorum biliyor musun hikayenin devamını ve sonunu. çünkü iyi şeyler yaşamayı hak ettiğimi düşünüyorum. fakat dönemsel değil böyle gerçekten sabit giden düzenli olumlu bir akışta iyi şeyler, iyi bir hayat istiyorum. ben hayatin kötülüklerle dolu olduğu kadar mucizelerle dolu olduğunada şahit oldum. kendim o mucizeleri pek yaşamasamda, yaşayanları gördüm. herkesin bir zamanı var. her şeyin bir zamanı var. bilemeyizki belki hayat bizi hazir hale getirmek için böyle yontuyordur bir odun gibi. niye biz peki, herkes şanslı doğmuyor. başımıza iyi bir şey gelse bizim gibilerin onu sabit düzenli şekilde elinde tutamama, bocalama ihtimali var. fark ediyorum ve gözlemliyorum genelde olgunlaşması güç olan çocuk ruhlu kişiler daha fazla travmatik şeyler yaşıyor ağır deneyimlerden geçiyor. bu hayatın sen büyümezsen ben büyütürüm deme şekli belkide. bakma bende tam çözebilmiş değilim. 18imde diyordum ya ölmek istiyordum diye. ama yaşadım bir şekilde. acısıyla tatlısıyla bir sürü anı biriktirdim ve bunlar beni neye hazırladı bilmiyorum. bu yaşımdada ölmeyi arzuladıgım dönemlerim oluyor. fakat bu hayata gelmemin bir amacı olması lazım. yaşadıklarımıda boşuna yaşamadım. senin içinde geçerli bu. işte o belirsizlik, bilinmeyenin ötesinde belki bir ödül var. hak ettiğimizi almak var. bunları yaşarken farkında olmadan ona ulaşmak için çabalıyoruzdur o yüzden yaşıyoruzdur belkide. çünkü kimisinin sadece yaşayabiliyor olması bile bir çabadır. insanlar hiç deneyimlemediği şeyler hakkında bile konuşabilir bu arada bu seni üzmesin anlaşılmıyor gibi hissettirmesin bir çok insan bu yollardan geçiyor. bu ise senin kendi yolun ve yine senin seçimlerin belirleyecek hikayenin devamını ve o devamında güzel ilerleyip aynı zamanda sonu güzel bitebilir. kendi hikayeni devamını görmeden beklemeden sonlandırmak için inan daha çok erken. belki benim yaşıma gelip yine memnun olmayacaksın yaşadıklarından veya mutlu bir pozisyonda olmayacaksın. ben olamadım açıkçası ama hiç olamam demek değil bu. senin içinde geçerli bu. dünyaya bir kere geliyorsun. niye olmayasın?

Size sarılmak istedim yaşadığınız şeyler kolay değil fakat bir şekilde aşmak lazım hayat gerçekten zor veya bir zorlastiriyoruz bilmiyorum ama zorluk var maalesef elimizden gelen şey engelleri aşıp yola devam etmek bir hedef varsa o doğrultuda ilerlemek eminim ki çok iyi kalpli birisinizdir lütfen kendinizi üzmeyin her şey değişkendir bu da değişecek ve geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…