Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İntertisyel Sistit...

esraberat

zeynep*elif*ikra
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
773
17
arkadaşlar sık sık sistit oluyodm antibiyotik kullanıyodum geçiyodu. bu sefer ne antibiyotik ne ne başka bi şey fayda vermedi artık son çare araştırma hastanesine gittim.ürodinami ve sisteskopi oldum parça aldılar sonucu 15 gün sonra çıkıcak..diğer tetkiklerin hepsi temiz çıktı hala idrar sırasında ağrı gitmedi..
interstiyel sistit olan var mı nasıl bi tedavi uygulanıyo ve en önemlisi ne zaman iyileşip hamile kalabilirim..lütfen yardım..

Son düzenleme:
anlaşılan çok sık karşılaşılan bi durum değil..nerde tuhaf bi hastalık var beni bulur zaten..
yine de bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.. iyi gelen bitkilere de açığım ne olursa..yeterki geçsin çok illet bi şey allah kimseye vermesin..

canım bende sendenim 2 yıldır ne çektim bu hastalıktan bir ben bilirim idrarı çıkartırken kendimi parçalıyacak duruma geliyorum ayrıca pembe şekilde kanda gelyor benden ve şuanda bunları yazarken yine sistitim tutmuş durumdayım:teselli:

Bende de sistit var bende antibiyotik kullandım iyiydim ama yine başladı bu hastalık bebek olmasına engelmi gerçekten CADIARZU

canım bende sendenim 2 yıldır ne çektim bu hastalıktan bir ben bilirim idrarı çıkartırken kendimi parçalıyacak duruma geliyorum ayrıca pembe şekilde kanda gelyor benden ve şuanda bunları yazarken yine sistitim tutmuş durumdayım:teselli:[/Q

üzüldüm.. ne güzel uzun zamandır yazan yoktu allah kimseye vermesin diye dua ediyodm..
ne durumdasın şimdi ilaç kullanıyo musun..hangi doktora gidiyosun..teşhis için çok süründün mü ben 3 doktor gezdim ancak biri şüphelendi profa sevk etti sisteskopiler ürodinami biyopsi ve IS tanısı konuldu..benneyaptımkibenneyaptımki

biran önce sistitinden kurtul va ilaçları düzenli kullan bence ben iyileştim sanıp ilaçları yarım bıraktım ve şimdi daha kötü bi sistite yakalandım ve kolay kolay da gçmiyo bilmiyorum inşallah bebeğe engel değildir..bi doktor öyle demişti..

sistit neferet ediyorum bi türlü düzenli tedavui olamadım kullandığım ilaçlar gecici süre idare ediyor artık düzenli bi tedaviye baslamam gerekiyor :nazar:
allah hepimize sifa versin :Saruboceq:

Ya bende de idrar yolu enfeksiyonum var ama sistitmi bilmiyorum belirtileri sistit olduğunu gsteriyor ya çok fena bişey başladığında beş altı saat yanma oluyo tuvaletten çıkamıyorum yanmadan, kanla karışık idrar oluyo ayrıca mide bulantısıda yapıyo bende beter bişey Allah kimseye yaşatmasın iki gün önce ölüyorum sandım bu yüzden antibiyotiklerle geçiyo yine başlıyo kesin bi tedavisi yokmudur bunun ...

X