Merhaba arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum ve üye olmamın sebebi sizlerden İnterstisyel sistit hakkında bilgilerinizi almak.benim hikayem 7 ay önce sık idrara çıkma kasık ağrısı ve sarı akıntı ile başladı.kadın doğuma gittim ve idrar yolunda enfeksiyon olduğunu söylediler tek kullanımlık toz saşelerden kullandım ve enfeksiyon gitti fakat bu sık idrara çıkma devam etti durdu.kaç doktora gittim anlatamam.kendimde sağlıkçı olduğum için bazı araştırmalar yaptım,araştırmalarıma göre İnterstisyel sistit olduğum kanısına vardım ve üroloji doktoruna muayene olmaya gittim . İşeme testi yaptılar ve sıkışık olmama rağmen çok az işediğimi mesanemde bir sıkıntı olduğunu,Sistoskopi olmam gerektiğini söylediler.3 gün önce Sistoskopi oldum ve tahmin ettiğim gibi İnterstisyel sistit teşhisi konuldu.doktor bana pyeloseptyl ilacını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini ve elmiron isimli ilacı da 1 yıl boyunca kullanmam gerektiğini eğer bol su içip kendimi sıcak tutarsam bu hastalıktan kurtulacağımı söyledi.mesane diyetlerinden hiç söz etmedi. Sistoskopi sonrası 4. Günüm ve çok sık idrara çıkmam daha da fazlalaştı . Sistoskopi sonrası bu belirtiler olabiliyor mu ve bu sık idrara çıkmalar ne zaman geçer cevap verirseniz çok mutlu olurum