internetten zebra perde almak.

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
arkadaşlar çok soruyorum kusura bakmayın. internetten zebra perde almak istiyorum ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. sizler aldınız mı . aldıysanız isim yada link verebilir misiniz. perdecilere soruyorum 70 lira diyolar m2 internette 25 var ve birillant diyo. alanlar yardımcı olabilir mi. şimdiden teşekkürler
En Büyük TÜRKİYE

arkadaşlar çok soruyorum kusura bakmayın. internetten zebra perde almak istiyorum ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. sizler aldınız mı . aldıysanız isim yada link verebilir misiniz. perdecilere soruyorum 70 lira diyolar m2 internette 25 var ve birillant diyo. alanlar yardımcı olabilir mi. şimdiden teşekkürler
En Büyük TÜRKİYE

canım nerede oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul kadıköyde cuma günleri yeni salı pazarına cuma kumaş pazarı kuruluyor. ben hep ordan aldım çok çok uygun istediğin desen ölcü var takmasıda çok pratik korneşe takılanlardan. :nazar:

anladım canım bende istanbulda oturoyorum ama büyükçekmecedeyim. ist diğer ucu... En Büyük TÜRKİYE

ben internetten aldım zebra perdelerimi ve mutfak için çift sistem storlarımı..çok da güzel oldular inan burdan alsam tam bayram arefesiydi bi ton sorun çıkardı ama netten ne seçtiysem aynısı geldi..kapıda ödeme de seçebilirsin ama alışveriş yaptığım 2 siteden de güvenilirlik konusunda çok memnunum tavsiye ederim yani zebralarımı storperdeciniz.com dan,çift sistem perdelerimi de storcuyuz .com dan aldım..

25 TL fazla ucuz. Ben zebra perdeyi sevemedim. Hem diğer perdelerin iki misli fiyatı var hem fazla özelliği yok.

X