• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten Parfüm Almak

• Konu Sahibi Konu Sahibi iilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iilay

04.08✨
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
2.047
3.285
333
31
Merhabalar..
Çok bilindik alışverış sitesinde indirime giren parfümler var. Orijinallik açısından güvenmeli miyim? Daha önce bu şekilde parfüm alanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

mesela hangi siteler? trendyol,markafoni gibi sitelere güvenebilirsin.

ama bazen eski tarihli kokuları satabiliyorlar. bilinçli olmak lazım. mümkünse jelatini açmadan kutudaki batch koduyla üretim yılını sorgulayın. eğer eskiyse açmadan geri yollayın

Bilindik siteler güvenilir oluyor. Trendyol mizu markofoni vs gibi. Ben hep oralardan alıyorum. Tarihlerinde de sıkıntı yaşamadım. Hep yeni tarihli geliyor.. ama n11 veya instagram satıcılarından aldığınızda eski tarihli gelme olasılığı artıyor

meraba arkadaşlar mizu parfüm olarak güvenilebilir bir site mi..buradan yakın zamanda parfüm alan arkadaşlar var mı..bir sorun yaşadınız mı

meraba arkadaşlar mizu parfüm olarak güvenilebilir bir site mi..buradan yakın zamanda parfüm alan arkadaşlar var mı..bir sorun yaşadınız mı
mizudan çoğu kişi çok memnun ama ben memnun kalmadım son alışverişimde. birdaha da parfüm almadım zaten ordan. aldığım burberry parfümünün içinde toz gibi şeyler yüzüyordu. hemde baya büyük. iadeye zamanım yoktu.uğraşmadım

Ben mizudan memnun kalmadım malesef. Orjinal ama eski tarihli parfüm göndermişlerdi bana. İade süreci de sıkıntılı olmuştu. Ama insanlar çoğunlukla memnun. Biraz da şans işi galiba :KK12:.

merhaba ben mizudan çok alışveriş yaptım hepte çok memnun kaldım... bu aralar trendyolu daha sık tercih ediyorum kargo şirketi dolayısıyla ama mizu iyidir güvenilirdir

Mizu'dan tek seferde birkaç parfüm aldım ve hiç memnun kalmadım. 2016 yılında aldım ve kodu sorguladığımda 2012 ve 2013 tarihlerine ait olduğu yazıyordu hepsinde. Kokuların da tamamı berbat ve kalıcılıkları hiç yoktu. :( Üstelik daha önce deneyip çok beğendiğim parfümlerden tiksindirdiler beni. Mizu'dan parfüm almak şans meselesi sanırım.

Mizu'dan tek seferde birkaç parfüm aldım ve hiç memnun kalmadım. 2016 yılında aldım ve kodu sorguladığımda 2012 ve 2013 tarihlerine ait olduğu yazıyordu hepsinde. Kokuların da tamamı berbat ve kalıcılıkları hiç yoktu. :KK43: Üstelik daha önce deneyip çok beğendiğim parfümlerden tiksindirdiler beni. Mizu'dan parfüm almak şans meselesi sanırım.
Aslında şans degil.. mesela üretimi durmuş veya çok ucuza satılan kokulardan alırsanız eğer evet eski tarihli gelme şansı artıyor.. ama daha üst fiyata aldığınız güncel hit parfümler yeni tarihli geliyor diyebiliriz

Aslında şans degil.. mesela üretimi durmuş veya çok ucuza satılan kokulardan alırsanız eğer evet eski tarihli gelme şansı artıyor.. ama daha üst fiyata aldığınız güncel hit parfümler yeni tarihli geliyor diyebiliriz

Aa evet ucuzları seçmiştim :D

Back