-
- Konu Sahibi deusarebeld
Acil paraya ihtiyacım var. Çalışamam çünkü 2 hafta içinde lazım. İnternetten nasıl para kazanılıyor bilen var mı? Çok bişey olmasına gerek yok 100-200 kafi. Bilen var mı acaba
Acil paraya ihtiyacım var. Çalışamam çünkü 2 hafta içinde lazım. İnternetten nasıl para kazanılıyor bilen var mı? Çok bişey olmasına gerek yok 100-200 kafi. Bilen var mı acaba
Yatkın degil elimden iş gelmiyo pekYa birde sokak aralarında ewlere iş veren kadınlar var elişine elin yatkınsa onlara bak bi
O kadar büyük düşünmüyorum. Mesela sayfası olanlara reklam veriyolar falan?Internetten para kazanmanin cok yolu var. Ama bunlar ugrasip ugrasip sonra meyvesini toplayacagin seyler.
Eger ingilizcen varsa freelance siteleri var, oralarda is kovalayabilirsin ama bunlar da cok is az paradir genelde.
Makale de zor iş ve dediğin gibi birikim tecrübe lazımBen internetten çalışarak kazanıyorum, ama dediğin miktar ilk başlarda zor. Ben makale yazarlığı yapıyorum. O kadar kısa sürede o miktar olmuyo ben 3 senedir yapıyorum bu işi. Sen anketörlük, garsonluk, satış danışmanlığı, stant hostesliği gibi bi iş ara
Makale de zor iş ve dediğin gibi birikim tecrübe lazım
Youtube dan mı kanal anlamadım?İnt.den kanal acıp video atıyor reklam alıyorlar tıklanmaya göre pana alıyorlarmıs.kuzenlerim uğrasıyor ev almıslardı acığı kapattılar 15bin kadar kazandılar... ayrıntısını bilmeyom:)
Nereye başvurmak lazım?canım beni yanlış anlama ama kolay iş yoktur önce bunu kabullenmen lazım, bence senin için en uygunu stand hostesliği
Nereye başvurmak lazım?
Bilmyrm sanırım..Youtube dan mı kanal anlamadım?