internetten nikah şekeri alan var mı?

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
arkadaşlar internetten nikah şekeri almak istiyorum.hem fiyat uygun hem de çeşit çok. ama güvenemiyorum. alan var mı?

hayırlı olsun canım....ben aldım memnun kalmadım izmirde firma lekeli geldi eksik geldi oyuzden tavsiye etmiyorum git gör ve yaptır

em cute almıştı cnm galiba
dreamlife de alıcaktı
...........sanırım firma adını silicem sonra

Son düzenleme:
tmm cnm siliyrm firma adını ben
rica ederim cuteye bir sor istersen bende netten düşünüyrm zaten

Merhaba
Ben almadım ama çok sattım :)
Bu işlerle uğraşıyorum ve bir dükkanım var.
Eğer ıstanbuldaysanız gelip görebilirsiniz yerinde modelleri.
Değilseniz netten yardımcı olabilirim.
Netten yada dükkandan hiç farketmez bizim için.
Memnuniyetiniz heryerde önemlidir.

siteniz var mı bizde baksak ilerde lazım olcak nasıl olsa
bi sorayım bakayım çok çeşit var sen neler yapıosun

em cnm ne yapım işte temmuzu bekliyrz hala daha çok kararsızım aslında bu yılmı olmalı yoksa nisanımı bekliyelim kafam çok karışık :uhm:

hangisinde sıkışmıcaksa o olsun canım. içine sine sine olsun...sonbaharda da güzel olur hafif serinler havalar

cnm hiç bilemiyrm sonbaharda güzel olurda biraz geç kalıcaz biz kasıma
o bozuor moralimi o yüzden teraddütteyim bilemiyrz şimdi

merhaba öncelikle kokay gelsin
ilkönce ben de netten almayı planlıyordum hem daha guzel ve hem daha ucuz modeller vardı.
sonra çevremdeki arkdaşlarım sayı eksikliği vb nedenlerden dolayı memnun kalmadığı görünce vazgeçtim.
Sana tavsiyem Eminönü tahtakale bölgesini didik didik et ki ben ettim ve netten bulduğum şekerin aynısını daha da ucuz yaptırabilecğim bir yer buldum.. kolay gelsin

Site henüz yok cnm ama oluşturduğumda hbr veririm sana.

Bazı arkadaşlar sayı eksikliği vs demiş. Ben her zaman 5-10 adet fazla yapar koyarım. Ne olur ne olmaz lazım olur alan kişiye diye. Açıkllamak istedim a.s.

canım ben malzemelerini internetten aldım kendim yapıyorum. çokta memnun kaldım. 400 adet nikah şekeri malzemesi 120 liraya geldi sadece. birde ben fazla fazla istedim herşeyden. istersen sitenin adını verebilirim. ürünleri çok temiz ve çok kaliteli. hatta şimdi bile bi yandan yapmaya devam ediyorum. resmini çektim bile :)

Eklentiler

• $IMG_0614.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 86
kizlar bana 50 tane falan lzm ne kadar tutar acaba? sadece nikahimda dagitacagim icin gelen kisi az olucak..

kızlar vazgeçtik internetten ve burda sipariş verdik

zaten yerlerinden birebir alınca daha uygun oluyor.Benimde eylülün sonunda engeç nikahım.Onca zaman netten baktık yerlerine gidince gerçekten daha uygun fiyatlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…