Internetten nevresım yatak örtüsü sipariş hakkında

filizeynep

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
MERHABA ARKADASLAR.. BEN DAHA ÖNCE İNTERNETTEN HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM AÇIKÇASI SORUN OLURMU KORKUSU YASIYORUM ... GEZİNİRKEN [evtekstilciniz.com]Evtekstilciniz.com l adreslı bir yerden cok güzel evim için nevresım ve kızıma yatak örtüsü almak istiyorum ama korkuyorum dediğim gibi sizce ne yapmalıyım .bu siteden daha önce alışveriş yaptınızmı lütfen yardımmmm

canım ben o hatayı 2 kere yaptım, ıkısndede sonuc husran
resımde gorundugu gıbı canlı olmuyor renkleri dokusu fılan guzel degıldı, hatta days in colors du bırı, 30 derece yıkadım, ssersım yatagıma ama cızgılerının ızlerı yastık kılıfına gectı, faturayı ambalajı attıgım ıcın bırsey ıddıa edemedım en ıyısı gorerek dokunarak almak

ben ilk defa nevresim siparişi vermiştim netten.. ve çok memnun kaldım tam göründüğü gibiydi.. bi de taa denizliden getirttim :13:
tabi her firma aynı olmuyor, şans işi

Son düzenleme:
resımde gorundugu gıbı canlı olmuyor renkleri dokusu fılan guzel degıldı, hatta days in colors du bırı, 30 derece yıkadım, ssersım yatagıma ama cızgılerının ızlerı yastık kılıfına gectı, faturayı ambalajı attıgım ıcın bırsey ıddıa edemedım en ıyısı gorerek dokunarak almak

bende burdaki bir mağazadan aynı markanın iki takım pike setini aldım çarşafları renkli pikeleri çiçek desenliydi beraber yıkattım beyaz pike çarşafın rengine boyandı :(( daha sonra hep ayrı yıkattım çarşaf yastık kılıflarını bile boyadı.görüntüsü bu kadar güzel kailtesi ise oldukça kötü bir ürün görmedim :(

tesekkür ederım önerilerınız için ama ben denemek istedim ve bu siteden ürünü aldım arkadaslar ürün çok hoşuma gitti resımdekınden daha güzel zaten müşteri temsilcileri demişti kesınlıkle soru yasamazsınız dıye oldukı beğenmezsenız geri iade alırız dedıler çok ilgilendıler sonradan arayıp ürününüzden memnun kaldınız mı dediler...mağza mağza gezmeye gerek yok hermarka elinin altında bundan sonra her alışverişimi netten yapıcam :) evtekstilcinizcom çalışanlarınada helal olsun dıyorum

days in colours battı ki.. kapanıp iflas eden bir firmanın ürünlerini almışsınız. ayrıca en kötü ürünü 7 gün içerisinde iade edebilme hakkınız vardır. fatura olmadan kimse iade kabul etmez.. bu durumda siz haksız durumda olursunuz normal olarak...

MERHABA ARKADASLAR.. BEN DAHA ÖNCE İNTERNETTEN HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM AÇIKÇASI SORUN OLURMU KORKUSU YASIYORUM ... GEZİNİRKEN [evtekstilciniz.com]Evtekstilciniz.com l adreslı bir yerden cok güzel evim için nevresım ve kızıma yatak örtüsü almak istiyorum ama korkuyorum dediğim gibi sizce ne yapmalıyım .bu siteden daha önce alışveriş yaptınızmı lütfen yardımmmm

merhabalar internetten alışveriş yapmaya bende korkuyordum fakat alışveriş yaptım çokta memnunum ben evim için gerekli olan herşeyi aldım neredeyse taksitle aldım internetten gelen ürünlerden çokta memnunum. sorunlu ürünleri iade de edebildim. her site güzevli olmuyor fakat ben alışveriş yaptığım siteden memnuum. eğer sizde incelemek isterseniz http://www./url

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X