kitapalalım.com ben burdan aldım 2 günde geldi. hemde gayet uygun
Kpss kitabı mıydı canım?kitapalalım.com ben burdan aldım 2 günde geldi. hemde gayet uygun
Merhabalar..
kpss gy gk sınavına hazırlanıyorum.kitapçılarda kitaplar pahalı geldi internette çok daha uygun ama hangisi güvenilir hiç bilmiyorum .şikayet sayfalarında adı geçen Yayınevlerini görünce gözüm korktu internetten sipariş vermek için hangi site yada siteler güvenilir yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim
Kitapsec den alıyordum ben canim bi site daha vardi onu unuttum ama
Kitapsec den alıyordum ben canim bi site daha vardi onu unuttum ama
evet data yayınlarının aldımKpss kitabı mı cnm
Kpss kitabı mıydı canım?
Şikayet var sitesinde bunlar hakkında çok şikayet var
asılsız mı acaba cnm
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
ne zaman aldın sen ??
Merhabalar..
kpss gy gk sınavına hazırlanıyorum.kitapçılarda kitaplar pahalı geldi internette çok daha uygun ama hangisi güvenilir hiç bilmiyorum .şikayet sayfalarında adı geçen Yayınevlerini görünce gözüm korktu internetten sipariş vermek için hangi site yada siteler güvenilir yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim
EvetMersinde mi yasiyorsun ??
çok teşekkür ederimidefix, d&r güvenilir siteler.
sorun yaşamazsınız.
ne zaman canım??pegem akademi'nin sitesinden sipariş vermiştim ve ikinci gün elime ulaşmıştı. onu tavsiye edebilirim hiç sorun yaşamadım. :)
ne zaman canım??
tamam cnm çok teşekkür ederim :) memnun musun o yayından soruları nasıl ösym formatına yakın mı?tavsiye eder misin2-3 hafta oluyor...
tamam cnm çok teşekkür ederim :) memnun musun o yayından soruları nasıl ösym formatına yakın mı?tavsiye eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?