internetten kpss kitabı alacağım.bildiğiniz güvenilir site var mı :(

aysall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
12
1
1
Merhabalar..
kpss gy gk sınavına hazırlanıyorum.kitapçılarda kitaplar pahalı geldi internette çok daha uygun ama hangisi güvenilir hiç bilmiyorum .şikayet sayfalarında adı geçen Yayınevlerini görünce gözüm korktu internetten sipariş vermek için hangi site yada siteler güvenilir yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim

Kitapsec den alıyordum ben canim bi site daha vardi onu unuttum ama

kitapçım'dan alabilirsin henüz almadım ama bana gelen bir öneriydi.

Şikayet var sitesinde bunlar hakkında çok şikayet var
asılsız mı acaba cnm
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
ne zaman aldın sen ??

Avantajkitap bide hatirladmm : )

Şikayet var sitesinde bunlar hakkında çok şikayet var
asılsız mı acaba cnm
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
ne zaman aldın sen ??

2014 sınavına hazirlanirken aldim ben sorun yasamadim hic canim. Genelde sorun çıkmıyor zaten bence..

Mersinde mi yasiyorsun ??

pegem akademi'nin sitesinden sipariş vermiştim ve ikinci gün elime ulaşmıştı. onu tavsiye edebilirim hiç sorun yaşamadım. :)

tamam cnm çok teşekkür ederim :) memnun musun o yayından soruları nasıl ösym formatına yakın mı?tavsiye eder misin

şu an çözdüğüm kadarıyla beklentimin çok üstünde. konu anlatımlı set aldım ben, gayet açık anlaşılır şekilde anlatmışlar ve her ders için çıkmış soruları da konunun sonuna iliştirmişler :) sınavdaki sorulara benzer sorular hazırlıyolarmış zaten sitesini incelersen kafana yatarsa sipariş edersin. şimdilik memnunum kısacası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…