İnternetten kitap alışverişi.

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
98
Yer
Ankara
Kızlar öğrenci olduğum için sürekli kitapçı kitapçı dolaşıp kitap arayamıyorum malesef. Bende internetten kitap almayı düşündüm. Ancak kaygılarım var. 17 yaşıma yeni gireceğim ve kredi kartı olayım elbette olmadığından katla alışverişim şimdilik mümkün değil. Havale falan deniyor. Ki ben okuldan döndüğümde bankalar çoktan kapanmış oluyor. :63:
Bu yüzden kapıda ödeme seçeneğini kullanabileceğim güvenilir, paketlemesi iyi ve kargoda sorun çıkmayacak önerebileceğiniz siteler varsa yazarsanız çok sevinirim.
Bu arada. Bu yaşta sanal kart çıkarma gibi bir olayım var mı ? Kitapyurdu diye bir site duydum. Kapıda ödeme şansım var mı ? Ne kadar güvenilir ?

Çok soru sordum galiba. :9: Neyse. Cevap verenlere şimdiden teşekkür edeiyorum. :71:

kitap yurdun dan sureklı alısverıs yapıorum ama kredı kartımla canım.. okuoku nun kapıda odeme secenegı var.. kitap yurdundan emın deılım ama annenle babanın kredı kartı varsa onu kullanarak alabılırsın.

ben de kitap yurdundan alıyorum hep kitaplarımı ..okuduğun kitaplar hakkında yorum yapıyorsun ,yorumların puan oluşturuyor ,puanla bedava kitap alabiliyorsun..çok güzel ve güvenilir bir site ..ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım..kapıda ödemesi de var ..

Okuoku nun kapıda ödemesi var. Ben 1 senedir, yani site açıldığından beri alışverişimi oradan yapıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. 1 kez kargo şirketi sorun yaratmıştı, o kadar. Ve fiyat karşılaştırması yapınca diğer sitelere göre daha uygun.

Ben de yıllardır kitapyurdundan kartla alırım kitaplarımı. Hiç bir sorun yaşamadım.
Verdiğim linkte çok fazla seçenek olmamasına rağmen, kitaplar güncel ve fiyatlar çok uygun canım.
Üstelik 10 ekim itibariyla kitapların 2 - 3 TL den satılacağı bildirisi var.
Kapıda ödeme seçeneği ile bir kez siparişim oldu ve sorun yaşamadım tatlım.
İncelemek istersen...:77::54:
ROMAN

ben de kitap yurdundan alıyorum hep kitaplarımı ..okuduğun kitaplar hakkında yorum yapıyorsun ,yorumların puan oluşturuyor ,puanla bedava kitap alabiliyorsun..çok güzel ve güvenilir bir site ..ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım..kapıda ödemesi de var ..

puanım gayet ıyı durumda olmasına ragmen arada sureklı olarak yoğunluktan dolayı yorumunuz kaydedılemıyor dıyıp duruyor, sinir oluyorum. sana da oluyor mu?

Canım ben de öğrenciyim ve kredi kartım yok...
ucuzkitapdunyasi.com diye bir site var ikinci el ve sıfır kitapları çok uygun fiyatlara kapıda ödeme seçeneği ile alabiliyorsun...
Kargo ücreti sabit yanlış hatırlamıyorsam 5 TL...
Bir incele derim...
Ben alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım...

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. 3 hafta kadar önce kitap yurdundan havale ile sipariş verdim. Kitaplarım 3 gün içinde elime sorunsuz olarak ulaştı.. :29:

ben artık kesınlıkle kıtapyurdundan alısverıs yapmıcam benı o kadar kızdırdılar kı, benım gıbı yaglı bır musterıyı kaybettıler.. Çok ayıp ettıler, artık sadece okuoku dan alırım.

puanım gayet ıyı durumda olmasına ragmen arada sureklı olarak yoğunluktan dolayı yorumunuz kaydedılemıyor dıyıp duruyor, sinir oluyorum. sana da oluyor mu?

yoo hiç olmadı ..
şuan 1000 in üzerinde puanım var ..:51:
valla sipariş verdiğim zaman bile 1 gün içinde elimde oluyor kitaplarım ..
ama ben genelde bulunmyan kitapları alıyorum ..
diğer kitapları olgunlardan tanesi 5 tlye alıyorum :9:

yoo hiç olmadı ..
şuan 1000 in üzerinde puanım var ..:51:
valla sipariş verdiğim zaman bile 1 gün içinde elimde oluyor kitaplarım ..
ama ben genelde bulunmyan kitapları alıyorum ..
diğer kitapları olgunlardan tanesi 5 tlye alıyorum :9:

deli kız, bende normalde memnundum hatta su ada puanım 2350 oldu ama son alısverısımde aldıgım kıtabıma cep boy yazmadıgım halde cep boy gonderdıler ve cep boy ıcın 13 lira para odedım. bunu soyledıgımde hıc ılgılenmedıler ve ebatlarına baksaydınız dedıler, ben bu fıyata olmaz cep boy dedıgımde hemen sıteye kıtabın yanına cep boy yazısını ekledıler.. yanı fazlasıyla sınır bozucu davrandılar..

ben artık kesınlıkle kıtapyurdundan alısverıs yapmıcam benı o kadar kızdırdılar kı, benım gıbı yaglı bır musterıyı kaybettıler.. Çok ayıp ettıler, artık sadece okuoku dan alırım.

deli kız, bende normalde memnundum hatta su ada puanım 2350 oldu ama son alısverısımde aldıgım kıtabıma cep boy yazmadıgım halde cep boy gonderdıler ve cep boy ıcın 13 lira para odedım. bunu soyledıgımde hıc ılgılenmedıler ve ebatlarına baksaydınız dedıler, ben bu fıyata olmaz cep boy dedıgımde hemen sıteye kıtabın yanına cep boy yazısını ekledıler.. yanı fazlasıyla sınır bozucu davrandılar..

Daha önce yıllardır kitapyurdundan aldığımı ve hiç sorun yaşamadığımı belirtmiştim canım. Lakin son günlerde
3000 olan puanım 1960 a düşmüş ve düşmediğini söylüyorlar. Üzülmedim desem yalan olur.
Bilirsin kayscım, hediye edilen kitabın tadı bambaşkadır. :44::54:

Daha önce yıllardır kitapyurdundan aldığımı ve hiç sorun yaşamadığımı belirtmiştim canım. Lakin son günlerde
3000 olan puanım 1960 a düşmüş ve düşmediğini söylüyorlar. Üzülmedim desem yalan olur.
Bilirsin kayscım, hediye edilen kitabın tadı bambaşkadır. :44::54:

Üstteki mesajı yazdıktan sonra Kitapyurdu sipariş ve yorumlarımın puanlarını
hesapladım ve görünenden pek farklı bir rakam çıkmadı kayscım.
İndirimli aldığım kitapların fiyatları artınca puanı yükseldiği için fark çıkıyor.
Yanlış bilgi verdiğim için, senden, hepinizden ve Kitapyurdundan çok özür diliyorum :17:
Kitapyurduna güvenim sonsuz...
msn-emoticon-book-105.gif

Üstteki mesajı yazdıktan sonra Kitapyurdu sipariş ve yorumlarımın puanlarını
hesapladım ve görünenden pek farklı bir rakam çıkmadı kayscım.
İndirimli aldığım kitapların fiyatları artınca puanı yükseldiği için fark çıkıyor.
Yanlış bilgi verdiğim için, senden, hepinizden ve Kitapyurdundan çok özür diliyorum :17:
Kitapyurduna güvenim sonsuz...
msn-emoticon-book-105.gif

bana yaptıklarını anlatsam guvenın yıkılabılır kulıttacım :( m.t. leri cok aksı bı kere ve ben bana olan tavırlarını hıc yakıstıramadım bundan sonra da alısverıs yapmıcam :(

bana yaptıklarını anlatsam guvenın yıkılabılır kulıttacım :( m.t. leri cok aksı bı kere ve ben bana olan tavırlarını hıc yakıstıramadım bundan sonra da alısverıs yapmıcam :(

Haklısın canım, yaşadığın olumsuzlukların güvenini sarsmış olması çok doğal.
Nette kitap alabileceğimiz çokça güvenli site var çok Şükür.
Ben haksız eleştiri yaptığım için mahçup oldum tatlım.
Edit seçeneğimiz olsaydı, özür mesajı yazmak yerine, ilk mesajımı silebilmek isterdim.
Bir ara puan kataloğunda 3000 lik kitaplar baktığımı hatırlıyorum ama hesaplayınca
şu an görünen puan cıvarı çıktı ve hata etmiş olduğumu anladım.
Cep boy almadığın halde cep kitap göndermeleri ve bu hatalarını kesinlikle telafi
etmeleri, hatta ilave olarak hediye bir kitapla jest yapmaları gerekirken
umursamaz tavırları bile eleştirmen için yeterli bir sebep kayscım.
Seni anlıyor ve tavrını haklı buluyorum canımcım.
Keyifli okumalar ve paylaşımlar dilerim. :54:

Canım ben de öğrenciyim ve kredi kartım yok...
ucuzkitapdunyasi.com diye bir site var ikinci el ve sıfır kitapları çok uygun fiyatlara kapıda ödeme seçeneği ile alabiliyorsun...
Kargo ücreti sabit yanlış hatırlamıyorsam 5 TL...
Bir incele derim...
Ben alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım...

Tavsiye ettiğin siteyi ben keşfetmiş, uygun fiyata çokça kitap almış, memnun kaldığım için sizlerle paylaşmıştım xxDerinxxcim.
İlk siparişlerimizde ikinci el aldığımız kitapların dahi gıcır gıcır olduğunu belirtmiştim. Lakin son dönemde site yenilendi ve
ikinci ellerden siparişim oldu canım. Bu kez gelen kitaplar arasında birkaç el değiştirmiş durumda olanlar vardı.
Sanırım bundan sonra ikinci ellerin temizliği konusunda emin olamayız. İlk ellerin durumunu bilmiyorum.
Benim için fark etmiyor tatlım, kitabın içeriği ve okunur durumda olması yeterli.
Ucuz kitap dünyasına sipariş vermek isteyeceklerin durumu bilmeleri açısından paylaşmak istedim. :54:

Haklısın canım, yaşadığın olumsuzlukların güvenini sarsmış olması çok doğal.
Nette kitap alabileceğimiz çokça güvenli site var çok Şükür.
Ben haksız eleştiri yaptığım için mahçup oldum tatlım.
Edit seçeneğimiz olsaydı, özür mesajı yazmak yerine, ilk mesajımı silebilmek isterdim.
Bir ara puan kataloğunda 3000 lik kitaplar baktığımı hatırlıyorum ama hesaplayınca
şu an görünen puan cıvarı çıktı ve hata etmiş olduğumu anladım.
Cep boy almadığın halde cep kitap göndermeleri ve bu hatalarını kesinlikle telafi
etmeleri, hatta ilave olarak hediye bir kitapla jest yapmaları gerekirken
umursamaz tavırları bile eleştirmen için yeterli bir sebep kayscım.
Seni anlıyor ve tavrını haklı buluyorum canımcım.
Keyifli okumalar ve paylaşımlar dilerim. :54:

benı anladıgın ıcın tesekkur ederım canım.. okuoku dan alıcam artık zaten 2 site arasında en az 2 lira fark oluyor, okuoku daha dusuk fıyat olarak benım ıcın daha da avantajlı oldu..

Tavsiye ettiğin siteyi ben keşfetmiş, uygun fiyata çokça kitap almış, memnun kaldığım için sizlerle paylaşmıştım xxDerinxxcim.
İlk siparişlerimizde ikinci el aldığımız kitapların dahi gıcır gıcır olduğunu belirtmiştim. Lakin son dönemde site yenilendi ve
ikinci ellerden siparişim oldu canım. Bu kez gelen kitaplar arasında birkaç el değiştirmiş durumda olanlar vardı.
Sanırım bundan sonra ikinci ellerin temizliği konusunda emin olamayız. İlk ellerin durumunu bilmiyorum.
Benim için fark etmiyor tatlım, kitabın içeriği ve okunur durumda olması yeterli.
Ucuz kitap dünyasına sipariş vermek isteyeceklerin durumu bilmeleri açısından paylaşmak istedim. :54:

Evet canım siteyi sayende keşfetmiş ve 3 tane kitap sipariş vermiştim...
Lakin şuan sitenin adresi değişmiş ve kitapların fiyatı biraz yükselmiş durumda...

benı anladıgın ıcın tesekkur ederım canım.. okuoku dan alıcam artık zaten 2 site arasında en az 2 lira fark oluyor, okuoku daha dusuk fıyat olarak benım ıcın daha da avantajlı oldu..

Ters tavırlarla bizi daha karlı alışveriş yapabileceğimiz sitelere yönlendirmeleri, hayrımıza olabilir kayscım.
Her şey gönlünce olsun canım.:16:

Evet canım siteyi sayende keşfetmiş ve 3 tane kitap sipariş vermiştim...
Lakin şuan sitenin adresi değişmiş ve kitapların fiyatı biraz yükselmiş durumda...
Aynen öyle tatlım, bu durumda site cazibesini yitirdi.
Gönlünce güzellikler dilerim xxDerinxxcim.:16:

Ters tavırlarla bizi daha karlı alışveriş yapabileceğimiz sitelere yönlendirmeleri, hayrımıza olabilir kayscım.
Her şey gönlünce olsun canım.:16:

ewet kulıttacım :) buna uygun bır atasozu oldugunu hatırlıyorum ama net olarak cumleyı kuramadıgım ıcın yazmaya calısmıyorum :)

Back