• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten halı almak???

chemengg41

mevsume.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
312
2
116
İstanbul
İnternetten kızımın odasına halı almak istiyorum önerebileceğiniz siteler var mı ve modeller..
Bulunduğum yerde çok az bir yer var, baktım ama bulamadım. O yüzden mecburen internetten alıcam.
pembe yada lila düşünüyorum..

yardımcı olursanız çok sevinirim..

İyi günler hepsi buradaya bakabilirsin halı için:34:

Halı sitesi hakkında bilgim yok maalesef.
Şu cici halıyı bu hafta halıcıda gördüm ve kızım olsa kesin odasına alırdım dedim:)
Fikir olsun diye ekliyorum.Modeli merinos 8004 olarak geçiyor.

$merinos.webp

Halı sitesi hakkında bilgim yok maalesef.
Şu cici halıyı bu hafta halıcıda gördüm ve kızım olsa kesin odasına alırdım dedim:)
Fikir olsun diye ekliyorum.Modeli merinos 8004 olarak geçiyor.

Eki Görüntüle 566981

bu halı çok tatlıymış canım ya.. ben merinosum internet sitesine bakmıştım bu model yoktu orda :44:
bide buralarda sorayım bakalım merinos satan bir yer varmıymış..

çok teşekkür ederim canım..

Son düzenleme:
Merinos günaydın arkadaşım buraya bi bakabilirsin pembe halı var kızının istedigi gibi

Merinos günaydın arkadaşım buraya bi bakabilirsin pembe halı var kızının istedigi gibi

insan resimleri olan şeyler nedense hoşuma gitmiyor karışık gösterir gibi odayı tabi bizim kız ilerde ben bunlardan istiyorum diyene kadar almak pek istemiyorum.. Yine de sağol canım..:71:

İnşaAllah meleknazın gösterdiği halıyı buralarda bulurum ya çok güzel gözüküyor.. :18:

Neden başka arkadaşlarda birşey demiyor.. 73 kere görüntülenmiş.. Lütfen bu konuda bilgisi olanlar yazsın.. hiç internetten halı alan yada yakınından falan duyan yok mu arkadaşlar..?

​Bilmiyorum arkadaşım şimdi nedersem yalan olur sen iyice bir araştır

Sağolun kızlar cevap verdiğiniz için..

Asya halıya bende baktımda işte sorun yaşar mıyım bilmedim ondan burdaki arkadaşlara da bir sorayım dedim.. Mutlaka tecrübesi olan birileri vardır diye düşündüm ama..
Ya ben konu açınca çok az kişi cevap veriyor.. :50: yada kimse internetten halı almamış yada alan birini duymamış..:26: :44:

Ben -halimarketim.com-dan aldım halı.
Çocuk halıları insan figürlü gördüğüm kadarıyla ama özellikle
merinosun shaggylerini çok beğeniyorum ben, ben de ondan aldım,
shaggy düşünürseniz inceleyin derim.

Ben -halimarketim.com-dan aldım halı.
Çocuk halıları insan figürlü gördüğüm kadarıyla ama özellikle
merinosun shaggylerini çok beğeniyorum ben, ben de ondan aldım,
shaggy düşünürseniz inceleyin derim.

cevabınız için çok teşekkür ederim.. :71:
bende o sitede gözüme bir kaç tane kestirmiştim..
ama güvenip de sipariş veremedim.. siz bir sorun yaşamadınız değil mi?

Son düzenleme:
Ben 3knin bir halisini aldim markafoniden resimde gorundugu gibi degildi iade ettim aldilar paramida geri verdiler sana tavsiyem alisveris sitelerini takip et onlardan al begenmezsen geri ver ama mutlaka icerigini incele dokumasi ipligini falan arastir derim

Ben 3knin bir halisini aldim markafoniden resimde gorundugu gibi degildi iade ettim aldilar paramida geri verdiler sana tavsiyem alisveris sitelerini takip et onlardan al begenmezsen geri ver ama mutlaka icerigini incele dokumasi ipligini falan arastir derim

cevabın teşekkür ederim canım dediklerine mutlaka dikkat edicem..

Back
X