internetten davetıye sparişi veren var mı

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
nette fıyatlar daha uygun arkadaşlar ama güven konusu aklıma takılıyor sparıs edıp menun kalanlar fiyat ve adres verebilir mi?

aman diyim sakın bu reklam üyeliklerine aldanma internet üzerinden davetiye yaptırma git karaköye al katalogu dokun begen içine sinsin mutlaka resim ile gelen arasında fark oluyor üzülürsün

Kesinlikle gidip görerek alın bir davetiyenin internetteki görüntüsü, büyüklüğü, kartonunun , zarfının kalitesi ile gerçek katalogtaki kalitesi asla aynı değilmiş bunu anladım gidip yerinde katalogları inceleyince.

Belkide düğününüzü yaptınız, bilemiyorum ama. Davetiye araştıran biri olarak söyleyeyim. Bundan 4-5 ay önce internetteki davetiye firmaları beğendiğiniz davetiyenin örneğini kargo ile yolluyorlardı. Kargo ücreti falan veriyosunuz tabi. Ama güzel, garanti bir yöntemdi. Şimdilerdeyse arıyorum bulamıyorum öle bir firma. Fabrikasyon usulü çalışıyoruz diyorlar. Ben o kadar para vericem, sonra beğenmezsem ne olacak yaa? İnternetten almak bu durumda biraz risk işi, ama diğer türlü matbaalar daha fazla fiyat veriyorlar. Eğer özel birşey yaptırmayı düşünenler varsa bilemem, ama klasik davetiyeler için internet tercih edilebilir.

bende araştırmalardaydım...
bır turlu beğenemedim falan davetıye.
neyse bı gun beğendım hemen kodunu netten buldum.
örnek yollamadan yolladılar.
herkes muhteşem olduğunu söylüyor.
siz muhtemelen evlendınız ama konuyu okuyan araştıran bırılerı varsa yardımcı olsun.
benım sıte cok ılgılıydı davetiyekatologu.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…