Doğuma Hazırlık İnternetten bebek odası alanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Arkadaşlar hepsiburada, vivense, n11 gibi sitelerden bebek odası alan var mı ya fiyatlar normal mobilyacılara göre çok uygun ama güvenemiyorum

Arkadaşlar hepsiburada, vivense, n11 gibi sitelerden bebek odası alan var mı ya fiyatlar normal mobilyacılara göre çok uygun ama güvenemiyorum
Valla biz de bir ara bebek odası almaya niyetlendik şuan ikeadan bir sifonyer alık beşik aldık herşeyi toplandı sifonyerle. Bebek odasına büyüyen yataklara falan ihtiyaç kalmadı. Yeğenim ikeanin beşiğini 3 yıl kullandı sonra ikeadan büyüyen karyolalardan aldılar . Bebekler zaten çok çabuk büyüyo o yüzden kıyafetler sürekli kaldırılıyor yani sifonyere sigmamasi gibi bir durum söz konusu bile değil. Zaten cekmeceleri oldukça derin . Eşim de ben de aldiklarimjzin sifonyere sigmayacagini düşünmüştük illede takımlara bakiyoduk ama her şeyi aldı daha da alır . Ayrıca ilerde sigmazsa Ikea sürekli üretiyo zaten gider aynı renk bir dolap alırız olur bebek odası takımı yani ilerde tamamlama imkanı da oluyor ikeada ayrıca gerçekten çok sağlam oluyor. Bizim kendi evimiz yok o yüzden her şeyi şimdiden almaya gerek yok.

Benim eşimin bebek odası çocuk odası okadr hevesi varki kendi evimiz dubleks üst katta yemek odası ve misafir salonum vardı orayı böldürdük baya 20 metrekare oda oldu çocuk odası yapcaz almışken herşeyi güzel her şeyi takım olsun istiyoruz bakalım Bi de ikiz olcaklar iki takım alıcaz bildiğin :) ben de aslında başta oda yapmaya gerek yok dedim ama eşim gayet ısrarcı bu konuda

Herkesin kendi fikri elbette ama bence bir bebeğin gerçekten ne çok kıyafete ne de bir odaya ihtiyacı var çünkü ilk 3 ay zaten yapışık yaşıyorsun :) ondan sonra 1 yaşına kadar yine yapışık olmasa da kendi başına da duramıyor öyle odasında yatar bilmem ne hayal .sor bak victoryvivi victoryvivi ’ye bebeği kaç kere yattı odasında ?
Ben bebek odası almadım hiç aramıyorum da. Bir tek yatak ve kıyafetleri için şifonyer /dolap yeterli :) büyüyüp anlayacağı yaşa geldiğinde istediği odayı alırım . Benimki 2,5 aylık koynumda uyuyor ❤️🥰🧿
Ama dediğim gibi herkesin kendi kararı :) güzel heyecanlar ! Sağlıkla al kucağına bebeğini ❤️🙏🏻

Herkesin kendi fikri elbette ama bence bir bebeğin gerçekten ne çok kıyafete ne de bir odaya ihtiyacı var çünkü ilk 3 ay zaten yapışık yaşıyorsun :) ondan sonra 1 yaşına kadar yine yapışık olmasa da kendi başına da duramıyor öyle odasında yatar bilmem ne hayal .sor bak victoryvivi victoryvivi ’ye bebeği kaç kere yattı odasında ?
Ben bebek odası almadım hiç aramıyorum da. Bir tek yatak ve kıyafetleri için şifonyer /dolap yeterli :) büyüyüp anlayacağı yaşa geldiğinde istediği odayı alırım . Benimki 2,5 aylık koynumda uyuyor ❤️🥰🧿
Ama dediğim gibi herkesin kendi kararı :) güzel heyecanlar ! Sağlıkla al kucağına bebeğini ❤️🙏🏻
Çok güzel oda yaptım kızıma biliyorsun
Anne yanı beşiği aldım müzikli bir de
Aynı zamanda anakucağı da aldım
Katlanan portatif bebek yatağı da 😂😂😂

Oda önündenn geçerken kendime saydırıyorum suanda 😂😂😂

Bebeğim ilk bir ay salon koltuk minderinin yumuşak olanında yattı
Şimdi de emerek uyuyan bir bebek olduğu için aynı yatakta yatıyoruz

Çok da kıyafet aldım
2 ayda koca bir poşet küçüldü bile

Doğunca bebeğin huyu suyuns göre alınmalı bazı seyler

Kesinlikle tavsiye etmem sonra hayal kirikligi olur sizin icin. Gorup dokunup almaniz daha iyi olur. Icinize sinen kaliteli birseye para vwrmek zorunuza gitmez.ama internetten aldiginizda mutlaka birsey cikiyo4 ve kalitesizlik mutlaka oluyo.

Çok güzel oda yaptım kızıma biliyorsun
Anne yanı beşiği aldım müzikli bir de
Aynı zamanda anakucağı da aldım
Katlanan portatif bebek yatağı da 😂😂😂

Oda önündenn geçerken kendime saydırıyorum suanda 😂😂😂

Bebeğim ilk bir ay salon koltuk minderinin yumuşak olanında yattı
Şimdi de emerek uyuyan bir bebek olduğu için aynı yatakta yatıyoruz

Çok da kıyafet aldım
2 ayda koca bir poşet küçüldü bile

Doğunca bebeğin huyu suyuns göre alınmalı bazı seyler
Ilk aylar kemik gelişimi acisindan yumuşak pamuk yatak bile önermiyorlar ki yumuşak yastıkta nasıl rahat etti kuzunuz?
Aynı yatak konusu öylesine zor bir konu ki masallah siz sorunsuz atlatmssnz ama ani bebek ölümleri konusunda ilk sırayı çekiyor.

Ben n11den aldım gayet de güzel ve uyguna geldi. Şehrindeki tüm mağazaları gezdim ve takımlar mef deniyordu sorduğumda yatağın parmaklıkları mdf kalani suntalam karışım deniyordu ve fiyatlar 7 bin 8 bin tlydi.
Tamamı mdf olan bir takım buldum ve satıcı o kadar ilgilydi ki ufacık bir çizik olan parcayi anında değişti sorgusuz. Ki ben evlenirken de avize salon sehpaya kadar internettn almstm 😁

Ilk aylar kemik gelişimi acisindan yumuşak pamuk yatak bile önermiyorlar ki yumuşak yastıkta nasıl rahat etti kuzunuz?
Aynı yatak konusu öylesine zor bir konu ki masallah siz sorunsuz atlatmssnz ama ani bebek ölümleri konusunda ilk sırayı çekiyor.
Biliyorum
Ama insan çaresiz kalıyor
Yatağımız büyük
Bir uçta bebeğim bir uçta ben yatıyorum
Emerek uyuyor maalesef
KucGımda emziriyordum 2 aydın oturarak
Memede uyuyor dalıyor yerine birakınca kuş gibi cirpınıyor
Ben çok kuralcı disiplinli bir insandım
anne olunc kural falan kalmadı
Küçücük çocuk eşimle beni parmağında oynatıyor
Her bebek karakteri ile doğuyor yapmam dddişin herseyi yapıyorsun

Mamaya karşıydım sütüm yetmedi Asla mama vermem diyordum
Çocuk kilo kaybetti açlıktan ağladı öecbur verdim
Kucak olayına çok karşı idim
3 günlük bebeğim hastaneden eve gelince sürekli ağladı ve kucağa alınca sustu hep
Kucak ta öyle oturduğun yerde değil resmen evde gezdirmek istiyor oturunca ağlıyor
Bunlar bana hep saçma gelirdi hepsi bsıma geldi

Biliyorum
Ama insan çaresiz kalıyor
Yatağımız büyük
Bir uçta bebeğim bir uçta ben yatıyorum
Emerek uyuyor maalesef
KucGımda emziriyordum 2 aydın oturarak
Memede uyuyor dalıyor yerine birakınca kuş gibi cirpınıyor
Ben çok kuralcı disiplinli bir insandım
anne olunc kural falan kalmadı
Küçücük çocuk eşimle beni parmağında oynatıyor
Her bebek karakteri ile doğuyor yapmam dddişin herseyi yapıyorsun

Mamaya karşıydım sütüm yetmedi Asla mama vermem diyordum
Çocuk kilo kaybetti açlıktan ağladı öecbur verdim
Kucak olayına çok karşı idim
3 günlük bebeğim hastaneden eve gelince sürekli ağladı ve kucağa alınca sustu hep
Kucak ta öyle oturduğun yerde değil resmen evde gezdirmek istiyor oturunca ağlıyor
Bunlar bana hep saçma gelirdi hepsi bsıma geldi
Kucak olayı sizin kokunzu tninzi hissetmesi acisindn gereklyms hatta 4. Trimester diye ılk 3 aylık dönemde size yapışık olurmuş dye duydum 😁 sağlıklı buyusunler anne olrk tek istdgmz o umarım basarblrz 😍 tabi once benim 1 ayim daha var nasipse dogmasna

Kucak olayı sizin kokunzu tninzi hissetmesi acisindn gereklyms hatta 4. Trimester diye ılk 3 aylık dönemde size yapışık olurmuş dye duydum 😁 sağlıklı buyusunler anne olrk tek istdgmz o umarım basarblrz 😍 tabi once benim 1 ayim daha var nasipse dogmasna
Evet ama her çocuk öyle değil ya
Beş dakika kendi kendine durmuyor
Burda bebeğim doğdu açım kahv edemiyorum
WC ye gidemiyorum duş alamıyorum diyenlere çok sinir olurdum
Koy yerine beş dakika git yıkan. Çık derdim ama cidden öyle olmuyormus heps basıma geldi
Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın insallah 🙏

Evet ama her çocuk öyle değil ya
Beş dakika kendi kendine durmuyor
Burda bebeğim doğdu açım kahv edemiyorum
WC ye gidemiyorum duş alamıyorum diyenlere çok sinir olurdum
Koy yerine beş dakika git yıkan. Çık derdim ama cidden öyle olmuyormus heps basıma geldi
Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın insallah 🙏
Ben de hep öyle diyorum n var canım hiç mi uyumuyor bu çocuk 5 10 dk duşa vakit bulamıyorlar diye korkarımki ben 5 10 sn bile bulamayacağım :)

Ben n11den aldım gayet de güzel ve uyguna geldi. Şehrindeki tüm mağazaları gezdim ve takımlar mef deniyordu sorduğumda yatağın parmaklıkları mdf kalani suntalam karışım deniyordu ve fiyatlar 7 bin 8 bin tlydi.
Tamamı mdf olan bir takım buldum ve satıcı o kadar ilgilydi ki ufacık bir çizik olan parcayi anında değişti sorgusuz. Ki ben evlenirken de avize salon sehpaya kadar internettn almstm 😁

Ya evet 7 8bin lira bi de bizim yataklar iki dolap bile iki olabilir hatta :) internetten alalım dedim baya fark var aldığınız odanın linkini atabilir misiniz sakıncası yoksa ya da satıcının biz de bakalım

Ben de hep öyle diyorum n var canım hiç mi uyumuyor bu çocuk 5 10 dk duşa vakit bulamıyorlar diye korkarımki ben 5 10 sn bile bulamayacağım :)
Uyuduğunda sen de uyuyorsun çünkü uykusuzluktan ölmek üzere oluyorsun
Çocuğa bakmak için ilk fırsat dinlenmen lazım
İnş uslu bir bebeğin olur her bebek öyle değil tabi
Bizimki çok cazgır
Masaya oturup yemek yiyemedim 2 aydır

Ya evet 7 8bin lira bi de bizim yataklar iki dolap bile iki olabilir hatta :) internetten alalım dedim baya fark var aldığınız odanın linkini atabilir misiniz sakıncası yoksa ya da satıcının biz de bakalım
Özelden linkini ve kendi odamın fotolarını atıyorum.

Uyuduğunda sen de uyuyorsun çünkü uykusuzluktan ölmek üzere oluyorsun
Çocuğa bakmak için ilk fırsat dinlenmen lazım
İnş uslu bir bebeğin olur her bebek öyle değil tabi
Bizimki çok cazgır
Masaya oturup yemek yiyemedim 2 aydır

Biri uyurken diğeri uyanırsam naparım bilmeeem

Gözümüzü kararttık ve bebek odalarımızı internetten sipariş verdik bakalım nasıl gelicek inşallah pişman olmayız :)

Back
X