• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten alışveriş

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Bebişleriniz için internetten kıyafet battaniye biberon gibi şeyler aldınız mı hiç kızlar ? Ben beğeniyorum fiyatlarda uygun ama güvenip alamıyorum. Tavsiye edebileceğinz siteler var mı?

e bebek ve civilin internet sitesinden alışveriş yaptım, bir sıkıntı yaşamadım.

Ebebek babymall gittigidiyor n11 hepsiburada.. bu sitelerden alışveriş ediyorum ve sorun yaşamadım. Guvenilirler

genelde hep internetten aldım :) e bebek ,civil,n11,gitti gidiyor,hepsi burada,markofoni
güvenilir siteler ve aradıgın şeyler daha uygun

Bebisin bütun ceyizini ordan dizdim:) yatagindan gardrobuna kadar. Hepside cok guzel geldi. Hemde cok uyguna denk getirdim. Ayni besigi burda 750tl ye sordum. Gitti gidiyordan gunun firsatindan 150 ye aldim ve harika beşik

Beşik bu. 2 çekmeceli sallanıyor anne yani oluyor.
Screenshot_20170326-150411.png

Bende ebebekten kıyafet alışverişi yaptım bakalım inş çabuk gelir :KK48:

Arkadaşlar merhaba,
Benim için çok önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bilimsel bir makale için online alışveriş siteleriyle ilgili bir anket yapıyorum. Görüşleriniz ve katılımınız benim için çok değerli. Lütfen yalnızca 5 dakikanızı ayırarak bilime katkıda bulunun. Linki buraya bırakıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyafet battaniye falan hic almadim. Oyuncak, makinalari falan aldım. :KK46:

Back