Internetten alışveriş

ne alıcan ki ? diyiver de belki farklı bir alternatif öneriirz ?

Artik saka mi bilemem ama eşeklik oldugu kesin iase dagitiyorlar sanki hayir urun eksik gelmese takilmam bu da promosyon demek ki der pisirir yerim.

Doğru söylüyorsunuz ama yine de bu durumda da kafanız karışırdı. Hani yeni aldığınız fırının içinden tavuk sosu falan çıkıyor da mefruşatta makarnanın işi ne di mi? Siparişinizi tam tekmil gönderemiyoruz alın bunu yiyin der gibi..

Baktım hepsine. Bir iki yerde var ama fiyatlar uçuk. Madame cocoda 20 küsur liralardaydı. Bedava gibi.
ben sandım ki kumaşlı şeyler alıcan...gene de konu coco oldugu için malzemeyi ellemeden alma böyle şeyleri..

Makarnami bu madame coco neyin kafasini yasiyo madame coco dan alisveris yaptim fakat internetten yapmamistim.. ayrica urunlerinide fazla begenmedim acikcasi..

Diyorumya resmen müşteriyi aptal yerine koymak onlarin ki bu makarna varya kesin paketleme işcilerinin yemegiydi.

ben sandım ki kumaşlı şeyler alıcan...gene de konu coco oldugu için malzemeyi ellemeden alma böyle şeyleri..

Mağazada baktım. Rengi dışında işimi görür bişey. Pembeydi sadece ben beyaz istiyorum. Onu da boyayıveririm dedim. Ama şimdi biraz tedirgin oldum. Bu arada mağazada 89 liraydı, o yüzden almadım.

Mağazada baktım. Rengi dışında işimi görür bişey. Pembeydi sadece ben beyaz istiyorum. Onu da boyayıveririm dedim. Ama şimdi biraz tedirgin oldum. Bu arada mağazada 89 liraydı, o yüzden almadım.
Yuh 90 lira mi ya bilemedim ki sana da mani olmak istemem ama bir gercek varki bi adamlar online alışverişte acayip savsak ve gevsek

Yuh 90 lira mi ya bilemedim ki sana da mani olmak istemem ama bir gercek varki bi adamlar online alışverişte acayip savsak ve gevsek

Öyle valla internette 20'li bi fiyata sattıkları şeyi mağazaya 90 liradan koymuşlar. Gerçi gelmese 20 liramı sokağa attım sadakam olsun derim de enayi yerine konmak istemiyorum.

Reactions: mex
Hoşlukta tavan yapmışlar çüşş bi süs eşyası koysalarmış barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…