- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi benlenaben
-
ne alıcan ki ? diyiver de belki farklı bir alternatif öneriirz ?Elime geçmesi mesele değil. Banyoyu dekore etmeye başlıcam yeniden, ne zaman gelirse gelsin. Ama kapıda ödeme yoksa almam şu saatten sonra.
İstediğim ürünler malesef english homeda ya da özdilekte yok. Olmazsa mağazadan alırım napalım.
Şu tarz bişicikler.ne alıcan ki ? diyiver de belki farklı bir alternatif öneriirz ?
Karaca home da falan var midir ki
Karaca home da falan var midir ki
Artik saka mi bilemem ama eşeklik oldugu kesin iase dagitiyorlar sanki hayir urun eksik gelmese takilmam bu da promosyon demek ki der pisirir yerim.
ben sandım ki kumaşlı şeyler alıcan...gene de konu coco oldugu için malzemeyi ellemeden alma böyle şeyleri..Baktım hepsine. Bir iki yerde var ama fiyatlar uçuk. Madame cocoda 20 küsur liralardaydı. Bedava gibi.
Diyorumya resmen müşteriyi aptal yerine koymak onlarin ki bu makarna varya kesin paketleme işcilerinin yemegiydi.Doğru söylüyorsunuz ama yine de bu durumda da kafanız karışırdı. Hani yeni aldığınız fırının içinden tavuk sosu falan çıkıyor da mefruşatta makarnanın işi ne di mi? Siparişinizi tam tekmil gönderemiyoruz alın bunu yiyin der gibi..
ben sandım ki kumaşlı şeyler alıcan...gene de konu coco oldugu için malzemeyi ellemeden alma böyle şeyleri..
Evet maakarnaMakarnamibu madame coco neyin kafasini yasiyo madame coco dan alisveris yaptim fakat internetten yapmamistim.. ayrica urunlerinide fazla begenmedim acikcasi..
Yuh 90 lira mi ya bilemedim ki sana da mani olmak istemem ama bir gercek varki bi adamlar online alışverişte acayip savsak ve gevsekMağazada baktım. Rengi dışında işimi görür bişey. Pembeydi sadece ben beyaz istiyorum. Onu da boyayıveririm dedim. Ama şimdi biraz tedirgin oldum. Bu arada mağazada 89 liraydı, o yüzden almadım.
Yuh 90 lira mi ya bilemedim ki sana da mani olmak istemem ama bir gercek varki bi adamlar online alışverişte acayip savsak ve gevsek
hepsiburada -gittigidiyor-n11 - evieda ya bak... demin üşenmedim baktımKaraca home da falan var midir ki
ortaya ve altta da bir kaç link attım.Öyle valla internette 20'li bi fiyata sattıkları şeyi mağazaya 90 liradan koymuşlar. Gerçi gelmese 20 liramı sokağa attım sadakam olsun derim de enayi yerine konmak istemiyorum.
sen daha araştır iyi araştır... gene içine sinmezse coco dan alırsın.Aaa iyimiş bunlar. Biraz ufaklar ama daha iyi, çok yer kaplamaz.
sen daha araştır iyi araştır... gene içine sinmezse coco dan alırsın.
evidea ya da bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?