- Konu Sahibi benlenaben
-
Aynen ne alaka magazanin farkli bir urunu olsa neyse yanlislik diyecegimMakarna ne alaka ya...
Ahahaha aynısı bizde dedikKoliyi hazırlayan akpli olabilir :)
Evet cok suslu goze hitap eden urunler ama ici bos bir marka,süslü pazar gibi bir yer mağazalarının çogu hele sitelerinden alisverise tövbesanırım kimsenin başına madame coco ile ilgili sorun gelmemiş.
benim burada mağazası var 3 yorgan 2 takımda lastikli penye carsaf almıştım.
yorganlar iyi de çarşaflar cort diyiim..
coco'cuk cok sükse yaptı ama urunleri kötü.
çarşafı gönderecekler mi şimdiAhahaha aynısı bizde dedik
Hayir para iadesi yapacaklar once carsafi yollayacaz stokta kalmamis dediler ama ben sikayet var'a yazdin aradilar paranizi iade edecegiz dedilerçarşafı gönderecekler mi şimdi
Aynen ne alaka magazanin farkli bir urunu olsa neyse yanlislik diyecegim
Magazadan yapacaksan problem degil ama online site rezalet herseyden once remen yalan konusuyorlar insana goz göre göre aptal muamelesi yapiyorlarHah tam ordan alışveriş yapmayı düşündüğüm günlerde süper oldu bunu görmem.
Oyle valla sanki mahalle bakkali adamlarHani mum olur, minik koku kesesi falan olur... Sacmalamislar cidden.
Magazadan yapacaksan problem degil ama online site rezalet herseyden once remen yalan konusuyorlar insana goz göre göre aptal muamelesi yapiyorlar
Artik saka mi bilemem ama eşeklik oldugu kesin iase dagitiyorlar sanki hayir urun eksik gelmese takilmam bu da promosyon demek ki der pisirir yerim.Madam Coco nun ürünlerini hiç beğenmedim ben ya. Soluk soluk renkli, piyasa fiyatının neredeyse iki katına satılan bir sürü şey, normal fiyatlı ürünleri de hiç kaliteli değil. Şu ana kadar internetten hiç alış veriş yapmadığım için o konuda bilgi veremeyeceğim, görerek almak değişmez tercihimdir.
Makarnayı ise muzipliğine koyduklarını düşünüyorum. Eşek şakası işte.
Hic tavsiye etmem açıkçası diyelim ki hersey yolunda gitse bile kolinin eline ulasmasi 7 - 8 gunu buluyor ama kapida odemesi varsa o ayrı bi sıkıntı olursa gerisin geriye yallah yollarsinOnline yapacaktım. Almak istediğim ürünlerde mağazanın dörtte biri indirim var çünkü. Kapıda ödemesi var mı bir bakayım. Eksik gelirse kabul etmem.
sakın sakın.. onun yerine englısh home al aha iyi.Hah tam ordan alışveriş yapmayı düşündüğüm günlerde süper oldu bunu görmem.
Aynen nevresim takimlarimi ve bornozlarimizi özdilekden aldım super kaliteli her kurusuna değiyor.sakın sakın.. onun yerine englısh home al aha iyi.
hatta ne alacaksan özdilek al
Hic tavsiye etmem açıkçası diyelim ki hersey yolunda gitse bile kolinin eline ulasmasi 7 - 8 gunu buluyor ama kapida odemesi varsa o ayrı bi sıkıntı olursa gerisin geriye yallah yollarsin
sakın sakın.. onun yerine englısh home al aha iyi.
hatta ne alacaksan özdilek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?