Elektrikli Mutfak Aletleri İnternetten alışveriş yapanlar hangi siteler güvenilir???

MimPuntar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
34
1
36
İstanbul
:49:Forumlardan okuduklarımdan sonra Fissler Düdüklü tencere almaya karar verdim ykm ve boynerde bu düdüklü tencere 520 tl civarında idi. Ancak internette 307 Tl ye kdr fiyat düşmüş durumda. İnternetten hiç ev ile ilgili alışveriş yapmadığım için sitelere güvenemedim. Sizlere sormak istedim. Alışveriş yaptıgınız güvenilir internet sitelerini paylaşırsanız sevinirim.
Sonrasında philips ütü ve moulinex doğrayıcı almayı düşünüyorum...:49:

Adı bilindik tanınmış online alışveriş mağazalarını tercih etmelisin.. Bazı alışveriş siteleri deyim yerindeyse dolandırma peşinde.. Ya siparişin sorunlu gelir, ya hiç gelmez, ya uzun bir süre sonra gelir senin zorlamalarınla sürekli müşteri hizmetleri adındaki telefonu aramanın üzerine, bu psikolojiye girdikden sonra zaten aldığın üründende zevk almazsın..
Fissler'in ürünlerinin hepsiburada'da olduğunu gördüm orada ki fiyatlar nasıl, hangi modeli ise ona göre bir incele derim, yorumlarınada mutlaka göz atmalısın..

hepsiburada,gittigidiyor,pratikev,hızlıal,e bebek en son olarakta minikbabyden alışveriş yaptım en geç minikbaby yolladı hızlı aldan aldığım ürün hemen elime ulaştı,en çok hepsiburada tercih ediliyor ancak bazı arkadaşlarımın eline kırık bozuk ürünlerde ulaştı ancak hemen değişim yapıyorlar önemli olan 3d secure sistemlerinin olması ve kredi kartımdan sipariş verdiğimde cep telefonuma onay şifresi geliyor o şifreyi nete girince sipariş onaylanıyor bunlara dikkat edersen çokta rahat alışveriş yaparsın

Yeniden Merhaba,

Hızlıal.com İnternet sitesinden alışveriş yaptım. Aynı gün kargoya verildi. Ertesi gün elime ulaşması gerekirken kargo firması sayesşnde iki günde elime ulaştı. Evde denedik alışıyorduda...

Bu siteye Güvenilir diyebiliriz sanırım.

İyi alışverişler

hepsiburada.com reklamla şişirilmiş olduğunu düşündüğüm, alışverişlerin yarısında sorun yaşadığım berbat bir site. Alacağınız ürün stoklarında varsa ve elinize hasarsız ulaşırsa, sorun yok. Ama bazen stoklarında olmayan ürünü varmış gibi gösterip, sonra sizi günlerce bekletiyorlar. Siparişinizi onlar ürünü temin etmeden iptal ettiğiniz halde, ürünü size ısrarla yollayıp, kargo parasını da ödetiyorlar. Bir çok kez hasarlı ürün yolladılar. Değiştirmek ayrı dert zaten. Üstelik bir kaç kez yolladıkları yeni ürün yine hasarlıydı. Pes ettim, tekrar değiştirmedim. Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız, mail atıyorsunuz ona da 3-4 gün sonra cevap veriyorlar. Ben iki yıldır buradan bir şey almıyorum.

Ereyon, Hızlıal, Gittigidiyor, Bitenekadar'ı tavsiye ederim. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. (ama gözüm üzerlerinde:112:)

Fisller düdüklü tencereyi pratikevden aldım ertesi gün teslim ettiler çok mutlu olmuştum. Teslim aldıgım gün eminönüne gidebilme fırsatım oldu ve 20 TL uygununa gördüm...Ama hiç üzülmedim bu farka 500 küsürden iyidir.

Arcesdtm diye bir site var.İstediğiniz ürün var mı bilmiyorum ama ben çeyiz için bir çok şey sipariş verdim buradan. Son olarak mağazada 850 denilen korkmazın çatal kaşık bıçak takımını 430 liraya aldım . Aynı gün kargo. Ambalajlanması mükemmel. Çok memnunum :KK52:

Back
X