- Emoji Skoru
- 1.110
- Puanlar
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittigidiyor'u şu sıralar çok seviyorum :))
Gittigidiyor sitesini bende arada bir takip ettim.
Fakat bir türlü güvenemedim :)
Sen alışveriş yapıyorsun sanırım oradan? Tam olarak prosedürü anlatır mısın?
Markafoniyi denedim bakalım ürünler nasıl gelicek :26:Ben senini yerinde olsam gözümle görürüm yani almak istedigim şeyi çeyizleri güvenip internetden almam
kızlar eminönünden Cotton BoX'un pamuk saten takımlarını 100 tl ye almıştım daha ucuzu hiçbiryerde yok. Bambu havlular 6 lira süper bir yer kesinlikle tavsiye ederim.
canım sakın böyle bir hata yapma gördüğünle gelen gerçekten alakasız oluyor. Sana tavsiyem Eminönüne git. Eğer istersen sana benim alışveriş yaptığım mağazanın yerini tarif edebilirim. Emin olki piyasanın yarı fiyatına bulabiliyorsun ve marka satın alıyorsun. Ben bardaklarımı internetten aldım ve içinden iki tane kırık çıktı göndersen bir dert göndermesen başka bir dert. her şeyi görerek al. Neye ihtiyacın varsa söyle beyaz eşya, mutfak eşyası ben sana noktaları söylerim.
Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)
evim.net çok ama çok geç getiriyor kızlar,bi kaç kere söyledim.
Sipariş verirken tahminen gönderilecek tarihleri veriyor amao tarihleri geçtikten sonra 2 hafta sonra gönderiyor.
Bende çok problem olmuştu.
nevresim takımlarının %100 pamuk olmasına bakıyorum ben. english homeden aldım ben hepsini şimdiye kdr. markafoninin quens kitchenn gibi bi kategorisi oluyor o iyi bence. onun dışında arzum bazen çok indirim yapıyor geçen gün %40 indirim kodu gelmişti mesela süpürgemi netten almış oldum. dekorazondan yemek takımı almıştm . bunun dışında markaların kendi internet sitelerini sürekl takip ediyorumkonuyu güncel hale getirelim istedim . Var mı kızlar önerebileceğimiz internet siteleri? ben bir kez markafoniden nevresim takımı aldm biraz uyduruk çıktı ya