çeyiz için güvenilir alışveriş siteleri nerelerdir?

gittigidiyor'u şu sıralar çok seviyorum :))

gittigidiyor'u şu sıralar çok seviyorum :))

Gittigidiyor sitesini bende arada bir takip ettim.
Fakat bir türlü güvenemedim :)
Sen alışveriş yapıyorsun sanırım oradan? Tam olarak prosedürü anlatır mısın?

Gittigidiyor sitesini bende arada bir takip ettim.
Fakat bir türlü güvenemedim :)
Sen alışveriş yapıyorsun sanırım oradan? Tam olarak prosedürü anlatır mısın?

ben bu hafta bir ütü, iki süpürge (birini iş arkadaşım beğenince, kendisine de aldırdı) ve bugün de tost makinemi aldım, tost makinemi çok sevdiğim için heyecanım hala devam ediyor:emir_bebek:

alacağın ürünü bulduktan ve almaya karar verdikten sonra ödemeyi yapıyorsun. bu gittigidiyor'un havuzuna aktarılıyor. sonra satıcı para yatırıldığı andan itibaren 3 işgünü içinde ürünü kargolamak zorunda. ürünü kargoluyor, geldikten ve kontrol ettikten sonra ürünü sayfandan onaylıyosun ve para satıcıya aktarılıyor. üründe bir hata, eksik veya beğenmeme olursa iade ediyorsun, ürünü onaylamıyorsun ve gittigidiyor paranı havuzdan sana aktarıyor. tabi ben ikinci kısmı hiç yapmadım. şimdiye kadar 4 alışveriş yaptım. masasandalye takımı, ütü, süpürge ve bugün tost makinesi. çok memnunum. en azından ne zaman gönderecekler diye beklemiyorsun :))

Arkadaşlar bu sitede 80.000 e yakın ürün var bence bi göz gezdirin derim gerçekten çoğu ürün gerçekten uygun fiyata piyasanın altında :KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar 31 parça cam bardak takımı siparişi verdim akşam verdim ertesi gün kargoya verdiler bir sonraki gün elimde oldu ve sapasağlamdı ben tavsiye ederim ondan önce yemek takımı verdim evmanyadan kırık ve yanlış geldi yolladım 1 hafta aramadılar ve 18 gündür ürünüm yok oyüzden evmanyayıda tavsiye etmiyorum.

gittigidiyordan çok memnunum. Çok düzgün kuralları olan ilgili bir site. Ne aldıysam 3-4 gün sonra elime ulaştı. Markafoni,trendyol,evim net de iyi baya. Ama EVMANYA kdar lanet bir site görmedim. Kaç gün oldu hala tedarik ediliyor ürünüm. Mail atıyorum mesaj atıyorumm hiççç...Bir hafta daha bekliycem ve tüketici hakları mahkemesine kadar gidicem...

netteki tüm sitelerden alışveriş yapmış biri olarak

morhipo, trendyol, 6. cadde den çok memnunum

markafoninin kampanyaları çok uygun ama son zamanda ne alsam kırık geldi iadede hiç bir sıkıntı yok kargocunun yanında tutanakmış vs istemiyor diğer tüm siteler ister

westwing pakeleme çok iyi ama 15-20 güne ulaşır

evim.net geç gönderiyor paketlemeiyi

yukarıdakilerin çeklerini takip ederseniz uyguna alırsınız her şeyi

limango çek vermiyor şu ara o yüzden iki kez kullandım iyiydi

en uzak durmanız gereken site evimisterrrrrrrrrrr 15 sipariş verdim tam güvenerek çeklere aldanarak

tamam çoğu ürün de geldi ama gelmeyen ürünlerke beni o kadar uğraştırdılar ki 2 ay para iadesi mi bekler insan

iade içn çok uğraşırsınız bunu diyim adamlar stokta olmayan malı koyuyolar senden de parası çıkıyo

sonra elimizde yok parayı almak için uğraş dur

o yüzden uzak durun

gvenlik açısından hiçbirinden sorun yaşamadım tüm çeyizi netten düzmüş biri olarak

bahsettiginiz yer tam olarak nerededir, tarif ederseniz cok sevinirim cumartesi gunu ben de eminonune gidecegim ihtiyaclarımı almak için..
teşekkürler şimdiden

kızlar eminönünden Cotton BoX'un pamuk saten takımlarını 100 tl ye almıştım daha ucuzu hiçbiryerde yok. Bambu havlular 6 lira süper bir yer kesinlikle tavsiye ederim.

Maurer den alıyorum bende her şeyimi...Maksımum 2-3 gun ıcınde elımde oluyor urunler...Ozellıkle us polo home urunlerı cok guzel ve nette sadece bunlarda var bazı urunler...

Birde canlı yardımdan kadınlar kulubunden geldıgını belırtırsenız + %5 ındırım yapıyorlar...Sanırım halen devam edıyorlar bu kampanyaya.

MAURER AVM - Nevresim Takmlar, Uyku Seti, Yatak rtleri, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Gen Nevresim Takmlar, Bornoz Takmlar, Battaniye, Ta, Sarev, Cotton Box, zdilek, U.S. Polo, Elart, ssimo

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben hep netden alışveriş yaparım çeyiz için en ii site gitti gidiyor aynı magazada gezer gibi genel de kargo parası da olmuyo hızlı gönderi oluyo ve bir sorun çıkmıyo hepsi burada da güzel. altıncı caddeden de bardak almıştım kırık çıktı geri gönderdim hemen sağlamını gönderdiler

canım sakın böyle bir hata yapma gördüğünle gelen gerçekten alakasız oluyor. Sana tavsiyem Eminönüne git. Eğer istersen sana benim alışveriş yaptığım mağazanın yerini tarif edebilirim. Emin olki piyasanın yarı fiyatına bulabiliyorsun ve marka satın alıyorsun. Ben bardaklarımı internetten aldım ve içinden iki tane kırık çıktı göndersen bir dert göndermesen başka bir dert. her şeyi görerek al. Neye ihtiyacın varsa söyle beyaz eşya, mutfak eşyası ben sana noktaları söylerim. :D

Beya eşya için nereleri önerirsiniz eminönünde.Gideceğim ama orayı hiç bilmiyorum sora sora bulacağım ancak.Arçelik düşünüyorum tam ankastre bulaşık makinası ve arçelik ankastre mikrodalga alacağım.Çok pahalılaaar :(

Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)

merhaba kızlar, ben de bir çok çeyizlik alışverişimi netten yaptım.Fiyatlar piyasa fiyatlarının altında oluyor. Şimdilerde yeni bir site buldum bir arkadaşımın tavsiyesiyle www.ceyzen.com özellikle ev tekstili ve güral porselen grubundaki fiyatları çok çok uygun,ismi çok duyulmuş sitelerde 180 TLye kadar değişik fiyatlar gördüğüm bir bornoz takımını 118 TL'ye Çeyzen'den aldım.Ayrıca çeyizlik dantel tarzı şeyler de var birkaç alışverişim oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım ve siparişlerim 3 gün içinde elime ulaştı herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
evim.net çok ama çok geç getiriyor kızlar,bi kaç kere söyledim.
Sipariş verirken tahminen gönderilecek tarihleri veriyor amao tarihleri geçtikten sonra 2 hafta sonra gönderiyor.
Bende çok problem olmuştu.:51:

aynen bende de 1 ay sonraya yakın gelmişti ama ürünler çok güzel paketlenmişti beğendim:39:

meraba kızlar ben internetten alışveriş yaptım nevresim kandırıldım. 200tl boşa gitti. daha sonra evmanya yı buldum çok memnunum. bievin çoğu ürününü buldum ayrıca diğer çeyizlik eşyaları da var. ama kontrol edip alman gerikiyo sonra kırık da falan sorun oluyomuş kargon geldiğinde kırık falan varsa tutanak tutturuyosun.:40:

konuyu güncel hale getirelim istedim . Var mı kızlar önerebileceğimiz internet siteleri? ben bir kez markafoniden nevresim takımı aldm biraz uyduruk çıktı ya

konuyu güncel hale getirelim istedim . Var mı kızlar önerebileceğimiz internet siteleri? ben bir kez markafoniden nevresim takımı aldm biraz uyduruk çıktı ya
nevresim takımlarının %100 pamuk olmasına bakıyorum ben. english homeden aldım ben hepsini şimdiye kdr. markafoninin quens kitchenn gibi bi kategorisi oluyor o iyi bence. onun dışında arzum bazen çok indirim yapıyor geçen gün %40 indirim kodu gelmişti mesela süpürgemi netten almış oldum. dekorazondan yemek takımı almıştm . bunun dışında markaların kendi internet sitelerini sürekl takip ediyorum :dondurma:

Evmambo falan güzel ürünler cidden iyi geldi. Ama tedarik süresini konrol edin. Biraz gec gelebiliyor en gec 10 gumde geldi bize. ancak ceyiz oldugu icin acelesi yok zaten. Maksat güzel ama hesaplı almak..
Opema magazasi varsa bulundugunuz yerde markali ürünler cok hesapliya geliyor. Internet satisi da vardir zannediyorum ki

Back