Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)
Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)
canım sakın böyle bir hata yapma gördüğünle gelen gerçekten alakasız oluyor. Sana tavsiyem Eminönüne git. Eğer istersen sana benim alışveriş yaptığım mağazanın yerini tarif edebilirim. Emin olki piyasanın yarı fiyatına bulabiliyorsun ve marka satın alıyorsun. Ben bardaklarımı internetten aldım ve içinden iki tane kırık çıktı göndersen bir dert göndermesen başka bir dert. her şeyi görerek al. Neye ihtiyacın varsa söyle beyaz eşya, mutfak eşyası ben sana noktaları söylerim.
canım sakın böyle bir hata yapma gördüğünle gelen gerçekten alakasız oluyor. Sana tavsiyem Eminönüne git. Eğer istersen sana benim alışveriş yaptığım mağazanın yerini tarif edebilirim. Emin olki piyasanın yarı fiyatına bulabiliyorsun ve marka satın alıyorsun. Ben bardaklarımı internetten aldım ve içinden iki tane kırık çıktı göndersen bir dert göndermesen başka bir dert. her şeyi görerek al. Neye ihtiyacın varsa söyle beyaz eşya, mutfak eşyası ben sana noktaları söylerim.
cnm evet eminönüne gidicez zaten ama bazen nette öyle ucuz seylerle karsılıasyorki insan almak için can atıyorum hep.(
kızlar eminönünden Cotton BoX'un pamuk saten takımlarını 100 tl ye almıştım daha ucuzu hiçbiryerde yok. Bambu havlular 6 lira süper bir yer kesinlikle tavsiye ederim.
nereden aldın canım eminönünden? önümüzdeki ay gidip maaşımla bir şeyler alacağım
Ben çeyizimin ağır parçaları (yemek takımları, çelik takımlarım, kahvaltı takımlarım vs. gibi) haricinde hemen hemen herşeyimi internetten aldım diyebilirim.
İnternet alışverişi bana bu konuda kolaylık gibi geliyor, yorgandır, nevresimdir, yatak örtüsüdür bunlar taşımakta zorluk çektiğimiz ürünler.
Bornozuma kadar herşeyimi (hatta avadanlıklardan bir çoğunu da) internetten aldım.
Adresini veriyorsun tık kapında! bundan iyi kolaylık mı olur
Bunun haricinde tavsiyem, eğer internetten alışveriş yapacaksan bilinen markaların mağazalarını gez.
Mesela ben yataş mağazasına girip bir kaç model yorgan yastık bakıp fiyatlarını öğrenip, daha sonra internet sitesinden aldım.
Hem mağazasından daha ucuza almış oldum, hem de taşıma kolaylığı oldu benim için.
Bunun gibi nevresim takımları, yatak örtüleri vs. gibi ürünlerde de yapabilirsin, mağazalardan araştırıp internetten alabilirsin.
Hem ayrıca Sarev, Beverly Hills Polo Club, Taç, Özdilek, Jua gibi bilinen markaları (daha sayamadığım bir çokları) uygun fiyata almış olursun
Elektronik eşyalarımın da bazılarını internetten aldım.
Ekmek kızartma makinesi, mikser, vb. gibi...
Güvenli alışveriş yapıp sorun yaşamadığım siteler:
Dekoreko.com
Evim.net
Morhippo.com
Trendyol.com
Vipdukkan.com
Markafoni.com
Evimister.com
Altincicadde.com
Westwing.com
daybuyday.com
Bitenekadar.com
cnm msjını yeni gördüm evimister altıncıcadde evimnet buralar cok gec gönderiyormus sanırım doğru mu?
bende aynı fikirdeyim hiçbir çeyiz eşyamı internetten almadım almam da görerek almak mantıklı
işte dışarıda bakıp netten ucuzunu sipariş vermek daha mantıklı geliyor ama..sonuçta bu işi dürüstçe yapan siteler var mesela ben hediyecaddesi.com ve ilginchediyelikler.com dan sipariş veriyorum hem hızlı gönderiyorlar hem de müşteri hizmetleri çok kaliteli arayınca ulaşıyorum mail atınca cevap alıyorum vs..