kymaluca Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 783 1.605 133 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #1 internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar? internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum.
internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar? internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum.
Civciv22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2013 315 153 103 34 Edirne 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #2 Alma hiç kaç kere aldıysam hep kırık geldi
kymaluca Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 783 1.605 133 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #3 Civciv22 .!.: Alma hiç kaç kere aldıysam hep kırık geldi[/ bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını... sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu Genişletmek için tıkla...
Civciv22 .!.: Alma hiç kaç kere aldıysam hep kırık geldi[/ bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını... sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu Genişletmek için tıkla...
kymaluca Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 783 1.605 133 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #4 bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını... sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu
bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını... sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu
Civciv22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2013 315 153 103 34 Edirne 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #5 kymaluca .!.: bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını... sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu Genişletmek için tıkla... Değiştirmede bi sorun yasamadım gelirken kırılıyolar kargocular rastgele attıkları için
kymaluca .!.: bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını... sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu Genişletmek için tıkla... Değiştirmede bi sorun yasamadım gelirken kırılıyolar kargocular rastgele attıkları için
kymaluca Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 783 1.605 133 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #6 alacak olursam yurtiçi kargo getirecek,inşallah özenle taşıyorlardır.
lavantakesesi35 Zor işler bu işler Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 386 153 63 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #7 kymaluca .!.: internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar? internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım herhangi bir sorun olmadı hatta yeni daha bi sipariş verdim inşallah sorun olmaz.
kymaluca .!.: internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar? internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım herhangi bir sorun olmadı hatta yeni daha bi sipariş verdim inşallah sorun olmaz.
kymaluca Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 783 1.605 133 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #8 lavantakesesi35 .!.: Ben aldım herhangi bir sorun olmadı hatta yeni daha bi sipariş verdim inşallah sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... hangi kargo ile nakledilmişti eşyalarınız
lavantakesesi35 .!.: Ben aldım herhangi bir sorun olmadı hatta yeni daha bi sipariş verdim inşallah sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... hangi kargo ile nakledilmişti eşyalarınız
lavantakesesi35 Zor işler bu işler Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 386 153 63 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #9 kymaluca .!.: hangi kargo ile nakledilmişti eşyalarınız Genişletmek için tıkla... Şuan hatırlamıyorum ama aras yada yurtiçidir.
kymaluca .!.: hangi kargo ile nakledilmişti eşyalarınız Genişletmek için tıkla... Şuan hatırlamıyorum ama aras yada yurtiçidir.
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.988 56.023 1.123 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #10 kymaluca .!.: internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar? internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Babam televizyonu internetten aldı,ekranında falan hiçbir kırıklık yoktu özenle paketlemişler,yurt içi getirdi bizede.
kymaluca .!.: internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar? internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Babam televizyonu internetten aldı,ekranında falan hiçbir kırıklık yoktu özenle paketlemişler,yurt içi getirdi bizede.
B BayanHicKimse . tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 14.265 10.132 198 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #11 Markafoniden kahvaltı takımı aldım, öyle güzel paketlemiş ki satıcı kılına zarar gelmemişti. Güvenilir sitelerden yaparsan bişeycik olmaz
Markafoniden kahvaltı takımı aldım, öyle güzel paketlemiş ki satıcı kılına zarar gelmemişti. Güvenilir sitelerden yaparsan bişeycik olmaz
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 1.919 405 198 34 30 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kymaluca #12 Ben de bir iki kez almıştım, sağlam geldi. Gelir helmez açıp bakmak gerek kırıksa geri göndermek lazım.
Ben de bir iki kez almıştım, sağlam geldi. Gelir helmez açıp bakmak gerek kırıksa geri göndermek lazım.