• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten alınan cam türü eşyaların akıbeti ne?

kymaluca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
783
1.605
133
internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar?

internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum.

bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını...

sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu

bende normalde cam tarzı şeyleri internetten almaya kalkmam ama inanılmaz beğendim tasarımını...

sorunlu gelen ürünlerini değiştirirken sorun oluyor mu
Değiştirmede bi sorun yasamadım gelirken kırılıyolar kargocular rastgele attıkları için

alacak olursam yurtiçi kargo getirecek,inşallah özenle taşıyorlardır.

internetten alışverişlerde cam türü şeyler sipariş ettiğinizde sorun oluyor mu arkadaşlar?

internetten beğendiğim bardak var,ama korkuyorum kırılırsa diye almaya...fikirlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum.
Ben aldım herhangi bir sorun olmadı hatta yeni daha bi sipariş verdim inşallah sorun olmaz.

Babam televizyonu internetten aldı,ekranında falan hiçbir kırıklık yoktu özenle paketlemişler,yurt içi getirdi bizede.

Markafoniden kahvaltı takımı aldım, öyle güzel paketlemiş ki satıcı kılına zarar gelmemişti. Güvenilir sitelerden yaparsan bişeycik olmaz :KK54:

Ben de bir iki kez almıştım, sağlam geldi. Gelir helmez açıp bakmak gerek kırıksa geri göndermek lazım.

Back