İnternetten aldığım avize hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Acil...

rosaland

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
301
11
116
Diğer
arkadaşlar netten avize aldım çokk büyük geldi gözüme birde sizin fikrinizi alayım dedim.bu avize 5li 3lüsüne değiştireyim mi yoksa iademi edeyim önümde 6 gün var iade etmek için.ayrıca normal avizemi daha iyi olurdu???anlayacağınız pişman oldum fikirleriniz benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum.

yemek masasına, salonununa küçük kalmış sanki, eni azıcık daha geniş olsaymış daha büyük bi hava verirmiş, benim fikrim.

Konunuz, içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

Bu arada, avizeniz çok hoş, bence kalsın.

a sen büyük demişsin zaten hızlı okuyunca, büyük değil, tabi böle resimle ben anlayamadım sanırım, başka arkadaşlar ne fikir verir acaba

bana baya büyük göründü eskisi göze çarpmadığından herhalde baya canım sıkıldı şirket faturada koymamış iadesi sorunlu olacak karar vermem lazım eş dostta yokki göstersem bu şehirde yalnızız komşuma gösterecektim oda evde yok.fikirlerinizi bekliyorum

Keşke odayla tam görüntüsünü çekseydiniz ben pek anlayamadım sanki :uhm:

ev epey dağınık küçük bebeğim var ve bu odada yaşıyoruz yinede pasaklıhaliyleçekip ekleyeceğim arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca hepinize

yapmayın, bu mu büyük? deseni rengi herşeyi çok hoşş

yorumlarınıza sevindim arkadaşlar moral verdiniz walla.fotoları çektim ancak bebek uyanınca yükleyebileceğim azcık ayaktan indirdim hemen uyandı.yeni fotolarla daha net fikir vercek umarım

ben beğendım hep aynı tarz görmekten bıktım kalsın geri yollama

yeni resimler ekledim fikrim sizin sayenizde vermemek ve değiştirmemek yönüne kaydı arkadaşlar yinede bu resimlerle yeni yorumlara açığım lütfen ayıp olacak diye düşünmeyin önümde altı gün var değiştirmek için düşüncelerinizi açıkça paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben beğendim güzel duruyor ama keşke masa üstündeki avize masanın tam orta yerine diğeride orta sehbanın tam ortasına gelseymiş daha iyi olurmuş.

evet hürmüzcüm haklısın yakında tadilat var o zaman yapılacaklar listemde ön sıralarda yer alıyor.arkadaslar zaman ayırıp yorumladığınız için hepinize ayrı ayrı tesekkürler

sayenizde kararımı verdim ve avizeleri tamamen bağladık tüm taşları taktık akşam olup ışıkları açınca çok doğru birkarar verdiğimi anladım.saolun arkadaşlar

güle güle kullanın.avizelerin kalmasına sevindim.ayrıca halı ve büfenin üzerindeki kutu ile uyumu da gözümüzden kaçmadı.çok hoş olmuş.

Back
X