Internette tanisilan erkek

Çok gereksiz çabalar bunlar

Bırak o senin dikkatini çekmek için çabalasin. Ne kadar peşinden koşarsan o kadar kaçar. Cool ol

Olduğunuz gibi olunca dikkat çekmiyor musunuz? Farklı bir şekilde davranınca sonraki süreçte ne olacak bilemedim. Bence ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Zamana bırakın. Adamın çevresindeki havalı kızlara bakacağı varsa bakar zaten. Kaldı ki aynı ülkede bile değilmişsiniz.

Su an zaten oldugum.gibiyim , ama ayni ulkede bile degiliz diye olmuyor anlamina mi geliyor yani

Ay ne guzel ya , darisi benim basima ama ikinci konusmada tlf nosunu istemiyim yani biraz kendi dusunsun dimi : D , kismetde varsa olur , olmazsa uzulurum cunku tum kriterlerime uyuyor kendisi

Ayni ulkede bile degilseniz ve adamin etrafinda cok havali kiz varsa uzak dur.

Buraki erkekler yetmiyomu baska ulkelere acilmissin?

Yasiniz kac? Bu hareketler cok ergenimsi geldi bana kusura bakmayin. Ayni ulkede bile yasamiyorsunuz iletisime gecmekten bahsediyorsunuz. Zaten daha ortada olan bir surum yokta uzun mesafe iliskisi mi yasayacaksiniz? Hadi sevgili oldunuz ne yapacaksiniz onun yasadigi ülkeye mi gideceksiniz o mu gelecek sizin oraya.

Neden sonunu dusunemediginiz islere kalkirsiniz ki anlamam. Dusunulmesi gereken sadece bugun bu an degildir sonrasi da düşünülmelidir. Mantigi kaldirip atmayin Allah askina ya.

Belki cocuk evlidir kendine sahte bi profil açmıştır bekarmiscasina nasil guvendin hemen de etkileme yollari ariyorsun

Aynı ülkede değilsem ve görüşme şansın yoksa, gözünde büyütme derim canım ben.
Dikkatini çeksen ne olacak çekmesen ne olacak ki? Gelip geçici diye bakmanı tavsiye ederim üzülmemen için..

Aynı ülkede değilsem ve görüşme şansın yoksa, gözünde büyütme derim canım ben.
Dikkatini çeksen ne olacak çekmesen ne olacak ki? Gelip geçici diye bakmanı tavsiye ederim üzülmemen için..
ben avrupadayim kendisi turkiyede yasiyor , olaki bir iliskimiz olsa kendisi yurtdisina surekli cikiyor maddi durumu iyi yanima da sık gelebilir, bende turkiyeye gelebilirim hani. Ama dedigim gibi cevresinde bir suru kiz var neden bana baksin ama kismet bir yandanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…