- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Aceleciyim diyeyimDaha dün tanistiniz demek beya hizlisiniz anlasilan :)
Nasil bir taktikTaktik uygula ..
Su an zaten oldugum.gibiyim , ama ayni ulkede bile degiliz diye olmuyor anlamina mi geliyor yaniOlduğunuz gibi olunca dikkat çekmiyor musunuz? Farklı bir şekilde davranınca sonraki süreçte ne olacak bilemedim. Bence ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Zamana bırakın. Adamın çevresindeki havalı kızlara bakacağı varsa bakar zaten. Kaldı ki aynı ülkede bile değilmişsiniz.
Cool oluyorum da bak gayet coolum su an ve hicbirsey yazmiyorÇok gereksiz çabalar bunlar
Bırak o senin dikkatini çekmek için çabalasin. Ne kadar peşinden koşarsan o kadar kaçar. Cool ol
Ay ne guzel ya , darisi benim basima ama ikinci konusmada tlf nosunu istemiyim yani biraz kendi dusunsun dimi : D , kismetde varsa olur , olmazsa uzulurum cunku tum kriterlerime uyuyor kendisiİletişimi koparma derim ben. Zaten o dediğin sorunun cevabını zamanla alacaksın.
Ben de eşimle internette tanıştım sayılır. İlk numarasını bile ben istedim. Belli bi yere kadar ben devredeydim, ama sonra ona bıraktım. Buluşma planını falan hep o yaptı. Ben ısrar etmedim. Yani illa ki adım atar sana ısınırsa.
Zaten bisey yazmadi umudumu kaybediyorum artik...Zengin yakisikli oglan seni naapsin guzelim o fakir kiz efsaneleri filmlerde oluyo
Makul ol adamin cevresi guzel zengin kendi statusunde kiz dolu seni niye tercih etsin ki bi de ayri ulkeler niye durduk yere uzun mesafe iliskisine girsin cok manasiz bi hayal seninkiZaten bisey yazmadi umudumu kaybediyorum artik...
Yasiniz kac? Bu hareketler cok ergenimsi geldi bana kusura bakmayin. Ayni ulkede bile yasamiyorsunuz iletisime gecmekten bahsediyorsunuz. Zaten daha ortada olan bir surum yokta uzun mesafe iliskisi mi yasayacaksiniz? Hadi sevgili oldunuz ne yapacaksiniz onun yasadigi ülkeye mi gideceksiniz o mu gelecek sizin oraya.
Neden sonunu dusunemediginiz islere kalkirsiniz ki anlamam. Dusunulmesi gereken sadece bugun bu an degildir sonrasi da düşünülmelidir. Mantigi kaldirip atmayin Allah askina ya.
ben avrupadayim kendisi turkiyede yasiyor , olaki bir iliskimiz olsa kendisi yurtdisina surekli cikiyor maddi durumu iyi yanima da sık gelebilir, bende turkiyeye gelebilirim hani. Ama dedigim gibi cevresinde bir suru kiz var neden bana baksin ama kismet bir yandanda..Aynı ülkede değilsem ve görüşme şansın yoksa, gözünde büyütme derim canım ben.
Dikkatini çeksen ne olacak çekmesen ne olacak ki? Gelip geçici diye bakmanı tavsiye ederim üzülmemen için..
Aynen degilmi, uzun mesafe iliskisine neden girsin , dogru diyorsunuz...Makul ol adamin cevresi guzel zengin kendi statusunde kiz dolu seni niye tercih etsin ki bi de ayri ulkeler niye durduk yere uzun mesafe iliskisine girsin cok manasiz bi hayal seninki
Burdaki erkekler derken?Ayni ulkede bile degilseniz ve adamin etrafinda cok havali kiz varsa uzak dur.
Buraki erkekler yetmiyomu baska ulkelere acilmissin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?