• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internette tanisilan erkek

ben avrupadayim kendisi turkiyede yasiyor , olaki bir iliskimiz olsa kendisi yurtdisina surekli cikiyor maddi durumu iyi yanima da sık gelebilir, bende turkiyeye gelebilirim hani. Ama dedigim gibi cevresinde bir suru kiz var neden bana baksin ama kismet bir yandanda..
Ortak arkadaş falan var mı.

Valla ben kk'dan kızlarla buluşsam "böbreklerimi mi çalacaklar?" Endişesi yaşarım:)))

Sizlerdeni bu rahatlığı anlamıyorum, iki resimdeki mekanlara, ortamlara, arabalara mı gidiyoe akıllar nedir bilemiyorum.

Kaynım bana hiç konuşmadan on dk içinde üç kız tavlayabileceğibi söylemişti. Kızlar daha çekingen va muhabbeti üzerine:))
Ve pişt diyip göz kırptığı kızlar onun arabasına biniyordu, tek kelime etmeden. Evet çocuk sempatik ama altındaki araba daha sempatikti:))

Doğal davran:KK53::KK53:
Etrafındaki diğer kızlar da ilgi çekmeye çalışıyodur zaten. Sen de ilgi çekmeye çalışırsan farkın kalmaz bence.
Ağırbaşlı ol boş ver. Olucaksa olur zaten:KK19:

Kizlar merhaba yine ben :KK70: , direk konuya giriyorum acil yardiminiz lazim ,
Internetten bi cocukla tanistim dun kendisi biraz havali bir tip , benim resimlerimi gördu begendi beni ,tatlisin dedi , bende kendisini begendim fakat soyle bi sorun var , etrafinda fazla guzel ve iddiali kiz var , bu cocugun nasil dikkatini cekebilirim yani nasil arkadas olabiliriz? sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seyler :KK70: sevgilisi yok, cevreside zengin ve havali , bense fakir guzel ama gururlu kiz havalarindayim yani :KK43:
Haydi kizlar size guveniyorum siz bana bu konudada akil verirsiniz En Büyük KK:KK36:
ayni ulkede bile degiliz kizlar , bulusma sansimiz yok , ve dun biraz muhabbet ettik :)
AYYYYYYYYYYYY :-) Yaş kaçtı sizin?

Aynı ülkede olmadığı halde, görüşme şansı dahi yokken, napacağını soruyo.

İşsiz misin?

Back