- 18 Kasım 2015
- 13
- 19
- 3
- 38
- Konu Sahibi helloeverybody
Buluşma şansınız yoksa uğraşmayın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortak arkadaş falan var mı.ben avrupadayim kendisi turkiyede yasiyor , olaki bir iliskimiz olsa kendisi yurtdisina surekli cikiyor maddi durumu iyi yanima da sık gelebilir, bende turkiyeye gelebilirim hani. Ama dedigim gibi cevresinde bir suru kiz var neden bana baksin ama kismet bir yandanda..
Ozaman yurtdisinda erkek mi kalmadi?Burdaki erkekler derken? yurtdisinda olan benim turkiyede olan o .
Onu takmiyorsun gibi yap, olsada olur olmasada olur havalarina gir, hatta soyledigin laflarla onun egosunu yukseltme .. sonuc pozitif olur senin acindan ..Nasil bir taktik
AYYYYYYYYYYYY Yaş kaçtı sizin?Kizlar merhaba yine ben , direk konuya giriyorum acil yardiminiz lazim ,
Internetten bi cocukla tanistim dun kendisi biraz havali bir tip , benim resimlerimi gördu begendi beni ,tatlisin dedi , bende kendisini begendim fakat soyle bi sorun var , etrafinda fazla guzel ve iddiali kiz var , bu cocugun nasil dikkatini cekebilirim yani nasil arkadas olabiliriz? sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seyler sevgilisi yok, cevreside zengin ve havali , bense fakir guzel ama gururlu kiz havalarindayim yani
Haydi kizlar size guveniyorum siz bana bu konudada akil verirsiniz
ayni ulkede bile degiliz kizlar , bulusma sansimiz yok , ve dun biraz muhabbet ettik :)