- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Zaten arkadasiz ve konustukta dun. Ama bugun bir sey yazmadi...arkadas olarak ekle butonunu kullan
sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seyler
eee çekmişsin ya işe tatlısın demişKizlar merhaba yine ben, direk konuya giriyorum acil yardiminiz lazim ,
Internetten bi cocukla tanistim dun kendisi biraz havali bir tip , benim resimlerimi gördu begendi beni ,tatlisin dedi , bende kendisini begendim fakat soyle bi sorun var , etrafinda fazla guzel ve iddiali kiz var , bu cocugun nasil dikkatini cekebilirim yani nasil arkadas olabiliriz? sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seylersevgilisi yok, cevreside zengin ve havali , bense fakir guzel ama gururlu kiz havalarindayim yani
Haydi kizlar size guveniyorum siz bana bu konudada akil verirsiniz
ayni ulkede bile degiliz kizlar , bulusma sansimiz yok , ve dun biraz muhabbet ettik :)
Aynen ya dun tanistim bide asiri derecede yogun hani , bana bugun bisey yazmadi bende yazmadim hani of bilmiyorum yaBöyle diyecek biri mevcut mu bilemiyorum
Daha dün tanışmışsın az sabır, bi tanı.
Zaten uzak yerlerdeymişsiniz nasıl iyi tanıyacaksın.
Tatli dedi demesineeee çekmişsin ya işe tatlısın demiş
atarlı giderli sözler paylaş dermişim dün neydin bugün ne oldu vefasızTatli dedi demesineama gerisi gelmedi , bugun hicbisey yazmadi
Yok zaten hani bisey yazmadim bende bugun icin ama o da yazmadiKendini beğendirmek için olduğundan farklı hareketler yapma. Neysen o ol. Çok sıkboğaz etme. Seni beğendiyse zaten o da bi adım atar. Sen normal konuşmaya devam et.
İletişimi koparma derim ben. Zaten o dediğin sorunun cevabını zamanla alacaksın.Yok zaten hani bisey yazmadim bende bugun icin ama o da yazmadielini sallasa ellisi etrafinda tonlarca kiz var neden ben yani
Daha yuz yuze bile gorusmemissin ne bu acele.Belki taniyinca sevmeyeceksin.Tamam paket guzel de ici de guzel mi bakalim.Kizlar merhaba yine ben, direk konuya giriyorum acil yardiminiz lazim ,
Internetten bi cocukla tanistim dun kendisi biraz havali bir tip , benim resimlerimi gördu begendi beni ,tatlisin dedi , bende kendisini begendim fakat soyle bi sorun var , etrafinda fazla guzel ve iddiali kiz var , bu cocugun nasil dikkatini cekebilirim yani nasil arkadas olabiliriz? sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seylersevgilisi yok, cevreside zengin ve havali , bense fakir guzel ama gururlu kiz havalarindayim yani
Haydi kizlar size guveniyorum siz bana bu konudada akil verirsiniz
ayni ulkede bile degiliz kizlar , bulusma sansimiz yok , ve dun biraz muhabbet ettik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?