- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
- Konu Sahibi Moonlight1993
-
hmm evet aktarmalı tarihler biraz sekteye uğrayabilir. Ben de tanıtım falı gönderdim hatta sonucu belli olan şeyi bilmiyorum gibi sordum bakalım tutturacak mı :) fal yorumlanınca ayrıntıları paylaşırım
tamam bekliyorum canim yorumunu
öyle şeyler yazmıski hah bu kesin doğru diyemiyorum zaman gösterecek
şimdiki sevgilim icin gözü dışarda demiş onu kafam bozuldu ya
Lebuda benim için tam bir hayal kırıklığı oldu malesef, işbaşvuru sonucumu olumlu dedi olumsuz çıktı, eski erkek arkadaşım için ilişkiniz karşılıklı bitmiş dedi aksine bayağı tekme yemiştim ben üstelik bitmesini asla hiç istemedim, geri gelecek ama ayrılan yine sen olacaksın dedi, dediğim gibi ayrılan ben değildim ..
bilmiyorum gerçekten hayalkırıklığı yaşadım ..
ne baktirmistin, tarotmu ? Kahvemi ?
ben daha önce baktırdım ve gerckten sok oldum siteden çıkmadan önce bukadar detaylı bakabilmesi sasırmıstı sanırım senle enerji uymadı yada bakamadı bilemiyorum ama ben memnun kaldım tekrar yolucam belli zamn geçtikten sonraacıkcası geridönmesine sevindim lebudanın
tarot baktırdım
belki doğrudur gerçekten gözü dışarıdadır bilemiyorum hani beğenmedim demiyorum ama üzüldüm işte
tabi canım insan ister istemez üzülüo mesela ben evliyim kocan seni aldatıo yada başkası var dense bende üzülürümzor bir duurm gerçekten ne diyim inş yanlmıstır lebuda
bence yanılmadı ya zaten limoniydik sanırım bildi
lebuda iyi bakıyor bence
ne baktirmistin, tarotmu ? Kahvemi ?
evet gerçekten zor
ben işime bakayım öyleyse akşam yazarım nasıl olduğunu
kızlar medyum esref garantili giden erkek arkadaşınızı geri getiriyor,duymayan kalmasın :) benim arkadaşa dedi,kızcağız ya tutarsa misali inandı baktırdı Medyum Esrefe falı,ben dedim hayatta inanmam ya ne yapacak yani seninki bıraktı bitti,ben biliyorum neler oldu,valla şok oldum dün aradı çocuk geldi af diliyor yaaa inanmıyorum,bu adam ne yaptı
ne yaptıysa yaptı,arkadaşımı daha göremiyorumonlar mutlu olsun ne yapalım
duymayan kalmasın kızlar boşa aşk acısı çekmeyin medyum esref benden söylemesi,görmesem inanmazdımbyyyyyy
nasıl getirdi yahu okuma üfleme falan mı yapıyor ?
evet medyumesref gercekten cok etkılı fal bakıyor ben ona bırkac defa katına baktırdım mukemmeldı herseyımı bastan asagı anlatmıs resmen ..
sımdıde bu barıstırma falını gonderdım uc gun onceydı ıste dun eskı sevgılımle bulustuk yenıden bıraraya gelme kararı aldık mukemmel bır adam gercekten kutluyorum kendısını kızlar mutlaka deneyın kaybedecek neyınız var kı ??
ben cok mutluyum benımkının basına tas dusmus sankı
darısı sızın basınıza
ben okadar dedim karar sizin
sevgiadn adlı üye sizin arkadaşınız mı ? Dün o da eşreften bahsetmiş bir arkadaşım onun sayesinde barıştı diye, sanırım o sizsiniz. Lebudayı öven de oydu verdiği dulalar bayağı tesir etmiş filan. Bir de özel mesajınıza bakarsanız çok berhudar olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?