Medyumesref e promosyon fal gonderdim iki tane ama birbirinden farkli seyler soylemis ve cok kisa vaktim az promosyon fal icin curetli fala beklerim demis. Simdiye kadar bir kac aylik bir fal maceram var ki hic ilgim olmamistir simdiye kadar. Internette fal, spiritualizm, durugoru ile iligli seyler okurken aslinda bu isin oldukca buyuk bir market halinde oldugunu farkettim, sadece Turkiye'de degil, dunyada boyle. Amerika'da bu is kurulan bir site var, kayitli bir suru falci var, hepsinin parlak parlak tanitim sekilleri falan filan, ama herkes ayni kisiyle benzer deneyimler yasamiyor. Ozellikle baska bir kisiye bagli olaylar soylenenden farkli bir tarihte olabilir, ya da karsidaki kisinin ozgur iradesi ya da kisinin ozgur ozgur iradesi ile degisebilir. Simdi gelelim sadede, ben hem tellwe de bir kac kez fal baktirdim hem de ingilizce bir kac yerde. Tellwe gibi bir yerde bence gercege en yakin berhettiyyetin denen sahis lakin kendini gelistirmesi lazim cunku hala cok iyi degil, ve iki kelime edip birakiyor. Diger ingilizce site ise best psychic directory denen bir site. Oradandan birkac ksiye baktirdim kisilik analizleri falan filan cok iyi uc kisi vardi. Ama ozellikle bir tanesi beni epey sasirtti cunku kayip insan ve cinayet vakalarinda calismis bir kadin. Ilginc olani ise benimle telefonda konusur konusmaz annen ve baban hayatta , ama bir deden ve iki ninen hayatini kaybetmis demesi,ve beni cok sevdiklerini soylemis olduklarini bana soylemesi falan filan. Boyle seylere zerre ilgim yokken , beni kuskucu bir hale soktu. Ozellikle yasimi tahmin edip dede ve ninelerin olmus olabilecegini tahmin etmistir desemde, ikinci konusmamda "burada bir kadin var, bana kim oldugunu soylemiyor ama kanserden hayatini kaybetmis , taniyor musun" dedi, agzim bes karis acik kaldi cunku daha once bana soylediklerine ragmen icimde yine de bir kusku uyanmisti ama soyledigi sey cok farkli ve cok detayli birseydi. Kadina sadece evet taniyorum diyebildim. Ekim ayindan beri suregelen bu deneyimlerimden ogrendigim bir kac insan cidden cok yetenekli zaman tutturmak zor olabiliyor ama bir kac falci birbirinin soylediigni onaylamis gibi oldu, online falda bu baktirdiklarimin soylediklerinin onda biri yetenekte ve profosyonellikte insan gormedim. Hala merak ediyorum bunu nasil yapiyorlar diye. BU arada bu insanlar yuzyuze bakmiyor telefondan, skype dan falan filan bakiyorlart ve yuzyude gormedigi icin gorunusunuzden sizi tahmin etmeleri zor. Dogum tarihide istemiyorlar sadece isim soyluyorsunuz, boylelikle burc ozelliklerini size fal diye yutturan insanlardan kurtulmus oluyorsunuz. Neyse Istanbul'da ki Mari yi merak etmistim ben, bir de Eskisehir'de bir falci var ama yuzyuze bakiyor,Eskisehir topiginde adi gecmis zaten gordum neyse. Bunlari sadece paylasmak istedim, bu insanlarla yasadigim deneyim benim bakis acimi degistirdi.