• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

* İnternette online ve ücretli gerçek kahve falı bakımı yapan siteler,kişiler ?

Ben bircok siteyi denedim arkadaslar is ve ask hayatim icin...binnazda kahvede ayse melegi begendim tarot ve katinada elif isik derim bir zamanlar binnazda arnisha vardi artik yok nerdeyse o da tarotta iyidi binnazda bunlardan memlun kaldim... fahriye de fena deil katinada...fal sepetinde isle ilgili en dogru cevabi ada verdi o zaman soylediginde hosuma gitmedi ama dedigi oldu...melih bey ani tutturuyor ama tarihleri tutmuyor ama tutarli yorumlari var...ay isigi diye bir yorumcu vardi hala varmi bilmiyorum ama begenmedim zaten iddali profil yazanlar falda iyi degiller...melek oz vardi iki kez yorum aldim ama ilk yorumu ile ikinci birbirini tutmadi nesibede beklentim yuksekti herhal beklentimi karsilamadi ve gelecek tutmadi gecmiste fena deil ani biliyormu anlamadim ama gelecek tutmadi ilkay hanim simdi nerde bilmiyorum ama yuvarlak konusuyor net cevap yok aliye abla yanlis hatirlamiyorsam ondada beklentim yuksekti dedikleri cikmadi yagmur fena deil nokta atislari var huseyin bey cok pahali denedim ilk basta cok etkilendim dinleyince ama zamanla onunda dedikleri olmadi...daha bircok yorumcu denedim aklimda kalanlar bunlar...ama bence fala inanmayin falsiz kalmayin...

merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben online baktırıyorum memnun kaldım 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz online fal bakıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar malum fala meraklıyız hele ki sıkıntılı zamanlarımızda bişeyler duymaya gerçekten ihtiyacımız oluyo.benim internette bulabildiğim,bildiğim
sadece 3 site var. binnazabla.com , tellwe.com , kahvemvefalim.com .
binnazabla ya bikaç kez fal baktırdım.ücretliydi ve biraz pahalıydı..eh işte diyebilirim biraz genel anlatımdı. tellwe.com a hiç ücretli fal baktırmadım.ücretsiz promosyon fal baktırdım
ve kesinlikle hiç beğenmedim,berbattı ayrıca güven duymadım siteye zaten. kahvemvefalım a bikaç kez baktırdım hep ücretsiz bakıyor ama sallamaca,uydurmaca.

* Şimdi size soruyorum arkadaşlar bu 3 sitenin dışında internetten ücretli,kaliteli fal bakabilecek site ya da kişiler biliyormusunuz,hiç denediniz mi ? :))
Merhaba, onlinefalcilar'da iki kişiyi denedim. Vega ve Melis isimli kişiler gerçekten iyilerdi. Vega aynı zamanda astroloji uzmanıymış. Ayrıca yıldız haritama da baktırdım..

Tarot da baktırmak istiyorum.. Güncel bir tavsiye alabilirsem sevinirim..

Back
X