- Konu Sahibi Moonlight1993
Ben bircok siteyi denedim arkadaslar is ve ask hayatim icin...binnazda kahvede ayse melegi begendim tarot ve katinada elif isik derim bir zamanlar binnazda arnisha vardi artik yok nerdeyse o da tarotta iyidi binnazda bunlardan memlun kaldim... fahriye de fena deil katinada...fal sepetinde isle ilgili en dogru cevabi ada verdi o zaman soylediginde hosuma gitmedi ama dedigi oldu...melih bey ani tutturuyor ama tarihleri tutmuyor ama tutarli yorumlari var...ay isigi diye bir yorumcu vardi hala varmi bilmiyorum ama begenmedim zaten iddali profil yazanlar falda iyi degiller...melek oz vardi iki kez yorum aldim ama ilk yorumu ile ikinci birbirini tutmadi nesibede beklentim yuksekti herhal beklentimi karsilamadi ve gelecek tutmadi gecmiste fena deil ani biliyormu anlamadim ama gelecek tutmadi ilkay hanim simdi nerde bilmiyorum ama yuvarlak konusuyor net cevap yok aliye abla yanlis hatirlamiyorsam ondada beklentim yuksekti dedikleri cikmadi yagmur fena deil nokta atislari var huseyin bey cok pahali denedim ilk basta cok etkilendim dinleyince ama zamanla onunda dedikleri olmadi...daha bircok yorumcu denedim aklimda kalanlar bunlar...ama bence fala inanmayin falsiz kalmayin...