• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

* İnternette online ve ücretli gerçek kahve falı bakımı yapan siteler,kişiler ?

hmm evet aktarmalı tarihler biraz sekteye uğrayabilir. Ben de tanıtım falı gönderdim hatta sonucu belli olan şeyi bilmiyorum gibi sordum bakalım tutturacak mı :) fal yorumlanınca ayrıntıları paylaşırım

Lebuda benim için tam bir hayal kırıklığı oldu malesef, işbaşvuru sonucumu olumlu dedi olumsuz çıktı, eski erkek arkadaşım için ilişkiniz karşılıklı bitmiş dedi aksine bayağı tekme yemiştim ben üstelik bitmesini asla hiç istemedim, geri gelecek ama ayrılan yine sen olacaksın dedi, dediğim gibi ayrılan ben değildim ..
bilmiyorum gerçekten hayalkırıklığı yaşadım ..

Lebuda benim için tam bir hayal kırıklığı oldu malesef, işbaşvuru sonucumu olumlu dedi olumsuz çıktı, eski erkek arkadaşım için ilişkiniz karşılıklı bitmiş dedi aksine bayağı tekme yemiştim ben üstelik bitmesini asla hiç istemedim, geri gelecek ama ayrılan yine sen olacaksın dedi, dediğim gibi ayrılan ben değildim ..
bilmiyorum gerçekten hayalkırıklığı yaşadım ..

ne baktirmistin, tarotmu ? Kahvemi ?

ben daha önce baktırdım ve gerckten sok oldum siteden çıkmadan önce bukadar detaylı bakabilmesi sasırmıstı sanırım senle enerji uymadı yada bakamadı bilemiyorum ama ben memnun kaldım tekrar yolucam belli zamn geçtikten sonraacıkcası geridönmesine sevindim lebudanın:8::8:

Son düzenleme:
ben daha önce baktırdım ve gerckten sok oldum siteden çıkmadan önce bukadar detaylı bakabilmesi sasırmıstı sanırım senle enerji uymadı yada bakamadı bilemiyorum ama ben memnun kaldım tekrar yolucam belli zamn geçtikten sonraacıkcası geridönmesine sevindim lebudanın:8::8:

tarot baktırdım
belki doğrudur gerçekten gözü dışarıdadır bilemiyorum hani beğenmedim demiyorum ama üzüldüm işte :(

tarot baktırdım
belki doğrudur gerçekten gözü dışarıdadır bilemiyorum hani beğenmedim demiyorum ama üzüldüm işte :(

tabi canım insan ister istemez üzülüo mesela ben evliyim kocan seni aldatıo yada başkası var dense bende üzülürüm :( zor bir duurm gerçekten ne diyim inş yanlmıstır lebuda:15::15:

tabi canım insan ister istemez üzülüo mesela ben evliyim kocan seni aldatıo yada başkası var dense bende üzülürüm :( zor bir duurm gerçekten ne diyim inş yanlmıstır lebuda:15::15:

bence yanılmadı ya zaten limoniydik sanırım bildi
lebuda iyi bakıyor bence

kahve baktırdım canım, kendisine de söyledim durumu o da çok şaşırdı, sende muska var korunuyorsun o yüzden bakamadım dedi ve doğruydu muskamın olduğu. sonra muskamı geçici olarak etkisiz hale getirip bakmış ama ben de tüm bilgileri vermiş oldum o zamana kadar :D

Ablalarim size tavsiyem cezvve.com girin. Falcilar cok iyi.. hemen hemen hepsine baktirdim. Vasviye teyze ve seyma, falci baci bunlari tavsiye ediyorum. Gelecegimle ilgili hepsi ayni seyler soyledi. Ustelik 48 saatte bir promosyon kahve fali gonderebiliyosunuz. Ben universitem icin sordurttum acikcasi hepsi ayni seyi soyledi. Meraktir ya evlencegim adami sordum ayni seyler soyluyolar ama dedigim kisilere baktirin tavsiye ederim. Promosyon falini havuza atiyolar ordan falcilar bakiyo ozellikle birisine gonderemiyosunuz. Ayrica mobil odeme mevcut.

evet gerçekten zor:(

ben işime bakayım öyleyse akşam yazarım nasıl olduğunu

kızlar medyum esref garantili giden erkek arkadaşınızı geri getiriyor,duymayan kalmasın :) benim arkadaşa dedi,kızcağız ya tutarsa misali inandı baktırdı Medyum Esrefe falı,ben dedim hayatta inanmam ya ne yapacak yani seninki bıraktı bitti,ben biliyorum neler oldu,valla şok oldum dün aradı çocuk geldi af diliyor yaaa inanmıyorum,bu adam ne yaptı :50:
ne yaptıysa yaptı,arkadaşımı daha göremiyorum :43: onlar mutlu olsun ne yapalım
duymayan kalmasın kızlar boşa aşk acısı çekmeyin medyum esref benden söylemesi,görmesem inanmazdım :10: byyyyyy

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar medyum esref garantili giden erkek arkadaşınızı geri getiriyor,duymayan kalmasın :) benim arkadaşa dedi,kızcağız ya tutarsa misali inandı baktırdı Medyum Esrefe falı,ben dedim hayatta inanmam ya ne yapacak yani seninki bıraktı bitti,ben biliyorum neler oldu,valla şok oldum dün aradı çocuk geldi af diliyor yaaa inanmıyorum,bu adam ne yaptı :50:
ne yaptıysa yaptı,arkadaşımı daha göremiyorum :43: onlar mutlu olsun ne yapalım
duymayan kalmasın kızlar boşa aşk acısı çekmeyin medyum esref benden söylemesi,görmesem inanmazdım :10: byyyyyy

nasıl getirdi yahu okuma üfleme falan mı yapıyor ?

nasıl getirdi yahu okuma üfleme falan mı yapıyor ?

evet medyumesref gercekten cok etkılı fal bakıyor ben ona bırkac defa katına baktırdım mukemmeldı herseyımı bastan asagı anlatmıs resmen ..
sımdıde bu barıstırma falını gonderdım uc gun onceydı ıste dun eskı sevgılımle bulustuk yenıden bıraraya gelme kararı aldık mukemmel bır adam gercekten kutluyorum kendısını kızlar mutlaka deneyın kaybedecek neyınız var kı ??

ben cok mutluyum benımkının basına tas dusmus sankı :D
darısı sızın basınıza :D:D

evet medyumesref gercekten cok etkılı fal bakıyor ben ona bırkac defa katına baktırdım mukemmeldı herseyımı bastan asagı anlatmıs resmen ..
sımdıde bu barıstırma falını gonderdım uc gun onceydı ıste dun eskı sevgılımle bulustuk yenıden bıraraya gelme kararı aldık mukemmel bır adam gercekten kutluyorum kendısını kızlar mutlaka deneyın kaybedecek neyınız var kı ??

ben cok mutluyum benımkının basına tas dusmus sankı :D
darısı sızın basınıza :D:D

uff çok pis gaza geldim şimdi ya, ben de bu işlem için lebuda'yı düşünmüştüm onun da etkili olduğunu yazmışlar aklım çelindi bak :/

ben okadar dedim karar sizin :-)

sevgiadn adlı üye sizin arkadaşınız mı ? Dün o da eşreften bahsetmiş bir arkadaşım onun sayesinde barıştı diye, sanırım o sizsiniz. Lebudayı öven de oydu verdiği dulalar bayağı tesir etmiş filan. Bir de özel mesajınıza bakarsanız çok berhudar olurum :)

sevgiadn adlı üye sizin arkadaşınız mı ? Dün o da eşreften bahsetmiş bir arkadaşım onun sayesinde barıştı diye, sanırım o sizsiniz. Lebudayı öven de oydu verdiği dulalar bayağı tesir etmiş filan. Bir de özel mesajınıza bakarsanız çok berhudar olurum :)

hayır o benm arkadaşım değil tanımıyorumm ama bana cok etkılı oldu kendısı bılmıyorum belkıde enerjı meselesidir ama sonuç mutlu son :)

Back
X