- 24 Nisan 2012
- 60
- 29
- 88
- 31
- Konu Sahibi Moonlight1993
-
Ben falsepeti die bi sitede nesibeye baktırıorum çokda memnunum bende çwremde tavsiye ederim şekerim
var ben aldım.alan başka arkadaşlarım var ..almadıysan mesaj at sisteme,hemen cevaplıyorlar
kızlar şimdi despinaya baktırdım,neler neler yazmış ben şok oldum hepsini bilmiş
diğerleri kaldı onlara bakayım paylaşcam burdan
lebuda yine falımpir de dün gördüm
tamam anladım canım :))
a bu arada lebuda gelmiş bugün falımpir de .sen sordun dimi bana,ay kafam karıştı biri sordu ama neyse
lebudayı muhtemelen ben sormuşumdur :) çok sağol canım :)
lebudaya şu an bende 1 tl lik promosyon yolladım tarot açılımı
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var hangi fala baktırdığınızda bu kadar ağzınız açık kalacak yorum alıyorsunuz ya da ne tip soruyar soruyorsunuz da öyle cevaplar veriliyor isim tarih falan
ben soruyorum hep çok genel cevaplar alıyorum neden ki?
ben kahve baktirdim, ama promosyonlu olandan degil normal fiyatina. Ve eski sevgilimin dogdugu ayi bildi, onun fiziksel olarak tarif etti ve söyledikleri tamamen dogruydu.
ama diger kisimlar biraz geneldi
ben diger falcilara promosyond gönderdigimde baya kisa ve geneldi o yüzden promosyon göndermek istemedim, promosyon fallardan daha uzun ve datayliydi ama bir sesli falin yerini tutmuyor çünkü yazdiklari uzun olsada bir 10 dakikalik dinlemeyi tutmuyor
cevap için teşekkür ederim:)
bende ilk defa promosyon göndereceğim daha önce telwe de ve başka bir sitede baktırmıştım ücretli hic güzel cevaplar alamamıştım
bir de şu an birinci sırada görünüyorum ve çevrimiçi falcı bu falcının huyunu bilmiyorum erken mi bakıyor geç mi evden çıkmam lazım meraktan bekliyorum daha çıkadım :)
benimkine 2-3 saat içinde bakmisti, beklemek zor biliyorum :)
evet gerçekten zor
ben işime bakayım öyleyse akşam yazarım nasıl olduğunu
Ben baktirdim lebudaya, hatta promosyon degil normal baktirdim daha iyi ve detayli baksin diye.
Bazi detaylari çok iyi tahmin etti am verdigi süre çok ama çok uzun o yüzden dedikleri çikarmi bilmiyorum, çünkü araya çok mesafe girmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?