• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette indirimli bir alışveriş sitesi

Bende yazayım bari bir site Günün Ayakkabısı hergün değişik tek bir üründe en dip fiyatı veriyor.
Geçenlerde bir bot aldım çok hızlı kargoları var ertesi gün elimde oldu.
Ben ilk güvenemediğimden kapıda ödeme ile istedim çat diye geldi ve çok kaliteli idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
markalongada şu anda ünlü kozmetik markaları var indirimde..orjinal olduğunu nasıl anlarız..mac farlar 24 tl meselaaaaaa

Alışveriş sitelerinden ayakkabı almak bana mantıklı gelmiyor.. Bazen mağazada 10 çift deneyip sadece 1 tanesini beğenip alıyoruz..İnternetten denemeden almak büyük bir risk geliyor..

ben ilk kez yakaladınyakaladın.com dan aldım oje diskleri normalde bulamayacağımdan mecburen aldım ama kargo çok hızlı. alışveriş çok olursa hediyede yolluyolarmış bir de kapıda ödeme seçeneğini seçtim gayet güvenli çıktı uygun şeylerde var

İnternetten alışveriş yapmak sanırım biraz şans.. Arkadaşım çok uygun fiyata ve çok kaliteli bir bluz aldı... Çok beğenerek giyiyor.. İnternetten ben beyaz eşya ve ütü almıştım çok uygun fiyata.. %50 indirimin altındaydı.. İnternetten alışveriş yapmak cidden uygun oluyor. Çok iyi takip etmek, ürünleri karşılaştırmak ve kıyaslamak gerekiyor...

arkdslar bıısı sormak ıstıyorum hıc lımangodan alısverıs yapanınız varmı?ben bı kaban alıcam ama ne zmn gelır?orda acıklama var sorun fılan cıkarsa 1 ayı bulurmus..1 ay sora kabanı hıc gıyemem...1 hafta ıcınde alanınız varmı sıparısınızı?

yok ya ne bir ayı ben sürekli yapıyorum marka satısı bittince 1 hafta içinde geliyo satışın bittiğini nerden anlarım diyosan ana sayfada markaların yanında örneğin 3 gün kaldı 20 saat kaldı falan yazılıyo ordan hesaplarsın

selam kızlar ben şehrikeyif.com'dan alıveriş yaptım bir kaç kez ve hiç bir sorunla karşılaşmadım genelde güzel şehir indirimleri oluyo ama alışveriş kısmında da ben memnun kaldım

Markalonga orjinal değil bayanlar...

Ben hep o markalardan alışveriş yaparım,hiç birinin ambalajı tutmuyor.

Bunu sizde markaların kendi web sayfalarını veya boyner gibi sayfalardan karşılaştırırsanız anlarsınız.

Kaldı ki;markafoni-trendyol gibi sayfalar bile bu kozmetikleri bu kadar ucuza satamıyor. Sonuçta vergi dilimi denilen birşey var.

Havaalanında bile 30 euro olan şey(vergisiz haliyle) nasıl 25-30 tl olur.

Kaldı ki,ambalajlardan anlıyorsunuz zaten sahte olduklarını.

İlerde bu site davalık olabilir...

Ben ilgili mercilere mail atmayı düşünüyorum.

Back