Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bingomingo adlı siteyi de merak ediyorum. fakat davetiye istiyor.olan varsa bana yardımcı olur mu?
Bende alışveriş için limangoya üye olmak istiyorum ama davet gönderebilecek birisi varmı acaba :)
google dan aratarak girerseniz siteye google sizi davet ediyor kıslar..bende o şekilde üye oldum.limango ve markofoni,ye..
AMA SİZE BİŞEY SÖYLEYEYİMMİ..ÇOK NADİR BAZI KAMPANYLAR HARİÇ GERÇEK FİYATLARI ÖNCE ABARTIP SONRA AŞAĞI ÇEKİYORLAR.ALACAĞINIZ ÜRÜNÜ ZATEN MARKA BELLİ MODEL BELLİ BAŞKA SİTELERDEN YADA MAĞAZALARDAN Bİ ARAŞTIRIN ÖLE DEDİKLERİ GİBİ%70-801 İNDİRİM DEİL ASLINDA ..BENDEN SÖYLEMESİ...
üye olmak isteyenler yazdığımı bi okuyuversin bi zahmet!
Bende alışveriş için limangoya üye olmak istiyorum ama davet gönderebilecek birisi varmı acaba :)
fiyatları araştırarak alıyoruz elbette.. ben geçen gün 250 tl lik saati 100 e aldım.. orijinal saat, marka belli, fiyat belli.. yaşasın indirimli alışveriş.. :sm_cool:
Merhaba arkadaşlar... ınternette bir site var, adını vermeyim ki reklama girmesin. Bu site, normal alışveriş sitelerinden biraz farklı. Hergün sadece 6-7 adet markanın ürünlerini stoklarla sınırlı olarak yaklaşık %30-%70 civarı indirimlerle satıyor. Yeni ürünler ve dolayısıyla yeni markalar hergün sabah 7:30'da satışa sunuluyor ve bir marka yaklaşık 2-3 gün satışta kalıyor, sonra satıştan kaldırıyorlar. Bilemiyorum bu siteyi hiç duydunuz mu? Ben buradan 2 defa ürün aldım, gayet de hoşuma gitti. Ama davetiyesiz üye olamıyorsunuz, isterseniz davetiye gönderebilirim. Mail adresinizi buraya ya da bana ö.m. olarak yazarsanız davetiye gönderirim, belki ilginizi çeker diye düşündüm. ıyi günler diliyorum herkese...kaydirigubbakcemile3
kesinlikle alışverişler artık boyut değiştirdi...zaten çoğu kişi de internet alışverişine yöneldi artık..ben bugün markette indirimde 17 ye alabileceğim çay paketini kargo dahil adrese teslim 7 liraya aldım önceki günde Iphonum için kılıfı 1 tl ye ...toplu alışveriş siteleri gerçekten çok avantajlı ama hepsi değil tabiki araştırmak denemek lazım ben şimdilik 3 siteyle devam ediyorum ...