• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette indirimli bir alışveriş sitesi

bingomingo adlı siteyi de merak ediyorum. fakat davetiye istiyor.olan varsa bana yardımcı olur mu?

Bende alışveriş için limangoya üye olmak istiyorum ama davet gönderebilecek birisi varmı acaba :)

kızlar üye olacagınız, mail adreslerinizi bana özelden yazın, davetiye göndereyim..boshayallersmile

google dan aratarak girerseniz siteye google sizi davet ediyor kıslar..bende o şekilde üye oldum.limango ve markofoni,ye..
AMA SİZE BİŞEY SÖYLEYEYİMMİ..ÇOK NADİR BAZI KAMPANYLAR HARİÇ GERÇEK FİYATLARI ÖNCE ABARTIP SONRA AŞAĞI ÇEKİYORLAR.ALACAĞINIZ ÜRÜNÜ ZATEN MARKA BELLİ MODEL BELLİ BAŞKA SİTELERDEN YADA MAĞAZALARDAN Bİ ARAŞTIRIN ÖLE DEDİKLERİ GİBİ%70-801 İNDİRİM DEİL ASLINDA ..BENDEN SÖYLEMESİ...

üye olmak isteyenler yazdığımı bi okuyuversin bi zahmet!

fiyatları araştırarak alıyoruz elbette.. ben geçen gün 250 tl lik saati 100 e aldım.. orijinal saat, marka belli, fiyat belli.. yaşasın indirimli alışveriş.. :sm_cool:

arkadaşım bende özelikle kırmızı ile bazı kampanyalar hariç yazdım dikkat edersen!
ewet özellikle saatlerler çok uygun gerçekten..ama mesela ev tekstili genellikle nevresimler falan aşağı yukarı piyasa fiyatında ..

Yazdığınızda anlamıştım markofonşden bahsettiğinizi :)

merhaba arkdaşlar. ben de markafoni, trendyol ve limango üyesiyim. fiyatları önce yukarı çekip sonra aşağı indirdikleri konusunda pek fikrim yok ama markafoni hakkında söylemek istediklerim var.
bugüne kadar ne ürün sipariş ettiysem hepsi de aynı sitede gördüğüm gibi geldi. kesinlikle kandırmaca yok. ürünler orjinal. asla hayal kırıklığına uğramadım. diğer sitelere göre kargo ücreti daha uygun.

keşke biraz daha marka farklılığı yapsalar daha iyi olacak. ne bilim daha bilindik markalar olsa ,zara mango gibii sırf outletleri satsalar gene süper olur. izin alamıyorlar belki de markadan. :)))

Son düzenleme:
bende üyeyim bu sitelerin çoğuna..hatta eşime yeni ayakkıbı bile aldım markofoniden:)gerçekten çok uygundu ve aldım.ama inşallah ayağına olurCADIARZU

ama demek istediğim bazı markalar ve ürünler gerçekten süper fiyatlarken(özelikle saat,gzlük,ayakabı) bazı kampanyaların gerçekten bi anlamı yok.

mesela nevresim alayım dedim.googlea yazdım baktımki çarpıyla çizdikleri fiyatla hiç alakası yok sattıkları fiyatta sadece 10 tl gibi bi fark diğer sitelerle vehatta bazı sitelerle aynı fiyat bide bunun kargo ücreti ve bekleme süresi eklenince aynı fiyata geliyor nerdeyse.ama benim için 5 tllık bile indirim indirimdir diyorsanız elbette size kalmış.
yani boşa beklemiş oluyosunuzve gelen ürünBAZEN sürprizler yapabiliyor. başka sitelerde yorgan hediyesi ve ayrıca başka model seçenekleride varken yada internet üzerinden değilde görerek, beklemeden almak peşindede %10 indirimli almak daha mantıklı geliyor banabenneyaptımki
yeni üye arkadaşlarımı bu konuda sadece blgilendirmek istedim..önce üye olanlardan bilen biliyodur zatena.s

ben özellikle beden konusunda teredüt ediyorum. yani beden ölçüleri falan yok.elbise nin boyu -eni ne kadar bilemiyorum.
bu konuda bilginiz var mı?
markafoni vs .sitelerden kıyafet alanlardan rica ediyorum. elbise alan varsa bedenini ve cm olarak ölçülerini yazabilir mi?

Markafoniden hiç alışveriş yapmadım ama Trendyoldan bot almıştım ve gerçek mağazasında 300 tl iken ben 50 tl ye aldım ...Bir de Foristanbul var gerçi onlarda çoğunlukla yeme içme oluyor ama ünlü bir otelde 120 tllik menüyü 3o tl ye yemiştik..yaşasın İNDİRİMLER!

Merhaba arkadaşlar... ınternette bir site var, adını vermeyim ki reklama girmesin. Bu site, normal alışveriş sitelerinden biraz farklı. Hergün sadece 6-7 adet markanın ürünlerini stoklarla sınırlı olarak yaklaşık %30-%70 civarı indirimlerle satıyor. Yeni ürünler ve dolayısıyla yeni markalar hergün sabah 7:30'da satışa sunuluyor ve bir marka yaklaşık 2-3 gün satışta kalıyor, sonra satıştan kaldırıyorlar. Bilemiyorum bu siteyi hiç duydunuz mu? Ben buradan 2 defa ürün aldım, gayet de hoşuma gitti. Ama davetiyesiz üye olamıyorsunuz, isterseniz davetiye gönderebilirim. Mail adresinizi buraya ya da bana ö.m. olarak yazarsanız davetiye gönderirim, belki ilginizi çeker diye düşündüm. ıyi günler diliyorum herkese...kaydirigubbakcemile3

bende ıstıyorummmmmm

markafoni iyi gidiyor gercekten.

bir de ben surekl sitesini kullaniyorum, bilmeyen tum arkadaslar da kullansin istiyorum. lutfen bir deneyin, kazanc onemli bir sey, butceye katki da.

isin asli su ara calismiyorum. ve harcamalarima dikkat etmem gerekiyor. alisveris yapacagim markalara ordan tiklayip nakit para iadesi alip biriktiriyorum.. boylece indirimli sitelerde bile para iadem olmus oluyor. neden 1 urun alacakken biriktirip 2 urun almayayim ki? ya da paramin bir bolumu bana iade olmasin ki? yaziyorum ki duyulsun, okunsun ve kullanilsin gercekten.

benim gibi butceyi kontrol etmek isteyenlere firsat..

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle alışverişler artık boyut değiştirdi...zaten çoğu kişi de internet alışverişine yöneldi artık..ben bugün markette indirimde 17 ye alabileceğim çay paketini kargo dahil adrese teslim 7 liraya aldım önceki günde Iphonum için kılıfı 1 tl ye ...toplu alışveriş siteleri gerçekten çok avantajlı ama hepsi değil tabiki araştırmak denemek lazım ben şimdilik 3 siteyle devam ediyorum ...

kesinlikle alışverişler artık boyut değiştirdi...zaten çoğu kişi de internet alışverişine yöneldi artık..ben bugün markette indirimde 17 ye alabileceğim çay paketini kargo dahil adrese teslim 7 liraya aldım önceki günde Iphonum için kılıfı 1 tl ye ...toplu alışveriş siteleri gerçekten çok avantajlı ama hepsi değil tabiki araştırmak denemek lazım ben şimdilik 3 siteyle devam ediyorum ...

Katılıyorum, Araştırıp öğrenip bildik markaların sitelerinden almak lazım.

Son düzenleme:
Katılıyorum, Araştırıp öğrenip bildik markaların sitelerinden almak lazım............ Bildiğim bütün işe yarar markaların broşürlerini anında koyuyorlar siteye. Ordan bakıyorum gidip mağazadan ya da kendi sitesinden alıyorum bir de istediğin ürünü yazıyorsun onlar takip ediyor ve fırsat broşürlerine gelince sana haber veriyorlar. Uzun süredir paraya kıyamadığım bir navigasyon cihazı almışlığım var sayelerinde

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebookta "styleandshoe" sayfasında açılış için 100 çift ayakkabı kampanyası var paylaşmak istedim, çok güzel ayakkabılar var

:52: :8: :46:

Back