• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette indirimli bir alışveriş sitesi

sinmar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
106
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar... ınternette bir site var, adını vermeyim ki reklama girmesin. Bu site, normal alışveriş sitelerinden biraz farklı. Hergün sadece 6-7 adet markanın ürünlerini stoklarla sınırlı olarak yaklaşık %30-%70 civarı indirimlerle satıyor. Yeni ürünler ve dolayısıyla yeni markalar hergün sabah 7:30'da satışa sunuluyor ve bir marka yaklaşık 2-3 gün satışta kalıyor, sonra satıştan kaldırıyorlar. Bilemiyorum bu siteyi hiç duydunuz mu? Ben buradan 2 defa ürün aldım, gayet de hoşuma gitti. Ama davetiyesiz üye olamıyorsunuz, isterseniz davetiye gönderebilirim. Mail adresinizi buraya ya da bana ö.m. olarak yazarsanız davetiye gönderirim, belki ilginizi çeker diye düşündüm. ıyi günler diliyorum herkese...kaydirigubbakcemile3

Reklama gireceğini sanmıyorum cnm
Şu ana kadar bi sürü site ismi paylaşıldı

ısmini verirsen google ile bulabiliriz sanırım

bn biliorum galiba o siteyi. ama bn davetiyesiz kendim üye oldum. güzel bi site gerçekten. bn daha hiç alışveriş yapmadım ama yapmayı düşünüorum.

bencede reklama gırmez.erkez sıte ismi paylasıyor.lınkını verırmısısnız???

davetiyeye gerek yok ki. bn kendim üye oldum davetiyesiz.

Peki öyle diyorsanız vereyim adını, sitenin adı "Markafoni" arkadaşlar... Davetiye isteyenlere eğer mail adreslerini yazarlarsa veya özel mesaj olarak gönderirlerse, davetiye yollayabilirim...

Arkadaşlar ben tekrar baktım markafoni'ye ama yok davetiyesiz giremiyorsunuz... Linkini verecektim ama bu foruma yeni üye olduğum için link veremiyormuşum, en az 100 adet mesaj yazmam gerekiyormuş foruma link verebilmem için, o yüzden çok özür dilerim :(

google dan aratarak gierreseniz siteye google sizi davet ediyor kıslar..bende o şekilde üye oldum.limango ve markofoni,ye..
AMA SİZE BİŞEY SÖYLEYEYİMMİ..ÇOK NADİR BAZI KAMPANYLAR HARİÇ GERÇEK FİYATLARI ÖNCE ABARTIP SONRA AŞAĞI ÇEKİYORLAR.ALACAĞINIZ ÜRÜNÜ ZATEN MARKA BELLİ MODEL BELLİ BAŞKA SİTELERDEN YADA MAĞAZALARDAN Bİ ARAŞTIRIN ÖLE DEDİKLERİ GİBİ%70-801 İNDİRİM DEİL ASLINDA ..BENDEN SÖYLEMESİ...

limango markafoni trendyol var şu anda giyim üstüne süreli indirimler yapan..
bi de şehrinizdeki kampanyalar için de grupfoni ve şehirfırsatı var.
bana hergün bunlardan mail geliyor sıkıldım artık :D

bingomingo adlı siteyi de merak ediyorum. fakat davetiye istiyor.olan varsa bana yardımcı olur mu?

Back