• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İnternette hiç hakarete uğradınız mı?

İnternette hiç hakarete uğradınız mı?

• Ankete Katılan
    71

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
47
Balıkesir
İnternette en çok işlenen suç hakaretmiş..benneyaptımki
Peki siz hiç hakarete uğradınızmı?Tepkiniz ne oldu?

Son düzenleme:
vallahi geçen gün biri daha fazla yazarak kendinizi küçültmeyin yazdı....aynen kendisine iade ettim .biz onlara hakaret etmeden düşüncelerimizi yazmaya çalışırken neden hakarete geçerler ki..................

Hayır hiç başıma gelmedi.
Tanımadığım kişilerle msnde konusmam zaten
Forumlarda da tartısma ortamı yaratmam, zaten bir buraya üyeyim, bir kac tane de otomobil forumlarınaşakkıdı

yook uğramadım uğrasam da iki misli cevabını veririm banlanacağımı bile bile...

Henüz hiç başıma gelmedi. Dilerimde gelmez ben çabuk gerilen biriyim hiç hoş olmaz sonucu bence.

KK da uğradım .Hakaret edenin banlanmasını bekliyorum, hiç birşey yapmıyorum genellikle . Banlanıyorlar da zaten. benneyaptımki

bende kk'da gadını bir bana birşeyler söyledi sonra bende ona iadeyi ziyaret yaptım ve ikimizde banlandık:roflol:jeyyar.....

başka bir sitede başıma geldi siyasi düşüncemi kendi düşüncesine karşı görüp hoşlanmadı ve saçmaladı bende çok sakin hak ettiği cevabı nazikçe ama can alıcı bir tarzda verdim üye değildim ama yöneticiler benim mesajımı değil onunkini sildiler

şöle bi düşünüyorumda hiç başıma gelmedi
gelsinde istemem zaten
şakkıdı şakkıdı

5 yıldır internet var bizde hiç basıma böyle bişey gelmedi umarımda gelmez bundan inş

evt ugradim hemde kk da,moderetorde sohbetteydi hem radyoda yazisiyodum hemde genel sohbette,ogun bugundur genel sohbete girmiyorum,kufurleri radyodan yazdigi icin kimse bisey yapamadi,bide radyoda herkes istedigi niciki yazabiliyorben daha fazla durmadim sikayet ettim ama nafile kimi bulacaksinki,radyodan kendi nikimden ciktim isimsiz yaziyodum bide baktimki benim nicikimle grmis o manyak yaziyor,hemen soyledim ama kimse bisey yapamadi,sonucmu radyoyu kapattilar,,,

ewet hem de kk da ilk zamanlar başka bir sohbet odası vardı ilk girdiğim gün beni erkek sanmışlar ağızlarına geleni saydılar ne olduğunu anlamadan bir dünya laf yedim

Back