İnternette gezinen sevgili...

Yıllar önce aynı şeyi yasamis biri olarak diyorum ki bu iliskinden hayır gelmez.
Orda olma amacı neymiş? Senin sohbetin muhabbetin yetmiyor heralde sevgiline.. Bi de 2 aylık daha taze olan bi ilişki .
Bi de işin komigi böyleleri yaptığı hatayin kabul etmez sen hesap açtın diye kızar
Başta da dediğim gibi asla hayır gelmez kendi suçunu ortecegine biraz mert olsun bahane uydurursa da asla inanma seviyorsa bi insan birini o sitelerde asla işi olmaz gerek duymaz zaten kendine bile yakistirmaz
Bence ilişkin yeni sayilirken bitir yoksa canın daha çok yanar bu konudan

valla ben seni kontrol etmek için girdim diyeceksin, zaten hesap fake adam yazsa nolur karşısında düşündüğü kız yokki, bambaşka biri var yani ayrıca senin girme nedenin tamamen o beyefendiiiii kimseye cevap verip erkek düşürmek değil,
pekii beyefendi neden girmiş o sitede, ne işi varmış??

Ne yapmam lazım yani
Öyle bir yerden ciddi ilişki bulacağına inandın mı gerçekten?
Yapma be güzelim o kadar cahil olabileceğini düşünmüyorum
Zaten ne yapmam lazım sorusu için çok fazla geç kalmışsın
Çünkü netten sevgili arayan bir adam o.
O girdiğin sitedeki adamların %90ı evli, nişanlı yada sevgilisi olan kişiler.
%100ü ise cinsellik yaşayacak kadın arayanlar
Ne ilksin nede sonsun..
Eğer birliktelik yaşadıysan test falan yaptır senle olan kimlerle olmamıştır ki..

Adi ne bu sitenin?
Ben de uye idim bir ara bu tarz sitelere hepsi abazan sirf belden asagi dusunen erkekler ve cogununda iliskisi var ya da evli.
Ayril bence. Net.

Bir de sen o siteye üye oldun sana kaç tane erkek mesaj yazdı cevap verdin mi bilmemne bir sürü söylendi. Ben kendi tribimi atamadım bile

Demekki kendisi de kizlara mesaj atiyor oyle dedigine gore. Demediniz mi o zaman senin ne isin var boyle bi sitede diye

2 günde 1 kere gördüğümden ettiğimden bir de yakınlaşma olduğundan sanırım :KK43:
Yakınlaşmaya, cinselliğe neden bu kadar çok anlam yüklüyorsunuz?

Bence cinselliğe gerçekten ciddi bir anlam yükleseydiniz 2 aylık adamla cinsel anlamda birşeyler yaşamazdınız. Bana kızmayın ama 2 aylık adamla size göre "ciddi" bir yakınlaşma yaşadıktan sonra, bunu yaşadınız diye ayrılmakta tereddüt ediyorsanız kendinizle çelişiyorsunuzdur. Ya gerçekten anlam yükleyeceksiniz ve her şeyden emin olduktan sonra yaşayacaksınız ya da yaşamayacaksınız, ya da fazla anlam yüklemeyeceksiniz, yaşandı bitti deyip hayatınıza devam edeceksiniz. Adam arkadaşlık sitesinde ne yapıyor herkes biliyor. Sadece orası değildir bu arada, başka yerlere de giriyordur. Erkeklere güven olmuyor pek, onlar nasıl kafalarına göre yaşayıp hayattan zevk almayı biliyorlarsa kadınlar da öyle yaşamalı bence aksi takdirde hep kadınlar mutsuz, erkeğin "elinin kiri" olacak, bu kısır döngü sürecek. Yanlış yorumluyorsam eğer size göre, kusura bakmayın.

X