İnternette gezinen sevgili...

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
Selam kızlar.Iki aylık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın her şey doğru düzgün giderken(ben öyle sanıyordum ya da) internette bir siteye üyeliği vardı biliyordum ama girip çıkmaya başladığını farkettim. Ve ben de sahte bir isimle girdim o siteye. Onun profiline girdim her gün. Ben ona baktım o da benim profile baktı etti neyse. En son dayanamadı konuyu açtı bu profil sen misin dedi. Önce inkar ettim. Önceki akşam içki içmiştim bendim o diye itiraf ettim. Benim sahte hesapla ona gönderdiğim mesajı gösterdi göremiyormuş gold üye olun diye yazmış site. Bana gösterdi. Ne yapmam lazım? Haklıyken haksız gibi oldum :KK43:

Oo ne varki bunda. Soyleseymis oda sen sormadan uyeligini. Iyi yapmissin hala haklisin bence.

Arkadaşlık sitesi kızlar. Peki mesaj bile yazma hakkı yoksa neden girer bir erkek?

Sitenin içeriği nedir? Burası da bir site mesela ama kötü birşey yapmıyoruz .
Haksız oldum dediğine göre suçsuz muymuş anlamadım:eğlence:

Bir de sen o siteye üye oldun sana kaç tane erkek mesaj yazdı cevap verdin mi bilmemne bir sürü söylendi. Ben kendi tribimi atamadım bile

Ben yazarken cvp yazmışsın.
Hiç de haksız konumda değilsin canım ne olursa olsun neden bir arkadaşlık sitesine üye olunur? Bende üye oldum de o zaman ne saçmalık

Öyle yerden sevgili bulunmaz. Tahmin ettim girdiğiniz siteyi başınıza dert aramayın. Oradan sizi bulup sonra girmeye devam ederler. Sizin ki yine sazanmış yeni üyelik almamış...

X