- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlardan biri de benim. çiçek tohumu ve saksi toprak sparisi verdim.gelen tohum güya 100 adet olacaktı,gelen tohum 20 tane yok birde saksı bı çay bardagi kadar, toprak 200 gram anca var.sitedekiyle alakası yok.Hepsiburada için şöyle iddialar var; ilave edeyim dedim:
hepsiburada.com sistem rezaleti
önemli bir rezalettir, türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden birinin pazaryeri satıcılarını nasıl dolandırdığı tane tane anlatılmış. para tırtıklama yöntemleri baya baya şok edici aslında, yani…eksisozluk.com
Yakın arkadaşımın Trendyol hesabını biri ele geçirmiş. 10000tlye yakın bı harcama yapmış karttan.kizTrendyol idölüm :)
Gitti gidiyor da iyi...
Evmanyadan uzak dur
Japonyadan gonderiyolar urunleri sanirsin o kadar ki kargoyu erteleyip duruyolar...
Yakın zamanda arkadaşımın Trendyol hesabi çalındı ve çalıntı bir kartla 10.000tl ye yakın bir harcama yapıldı.. şuan çalıntı kartla harcama yapmış gibi gözüküyor.. o yüzden artık trendyola güvenemiyorumTrendyol favorim ama hepsini karıştırırim , trendyol, n11 , gitti gidiyor hic sorun yasamadim
Yakın arkadaşımın Trendyol hesabını biri ele geçirmiş. 10000tlye yakın bı harcama yapmış karttan.kiz
Yakın zamanda arkadaşımın Trendyol hesabi çalındı ve çalıntı bir kartla 10.000tl ye yakın bir harcama yapıldı.. şuan çalıntı kartla harcama yapmış gibi gözüküyor.. o yüzden artık trendyola güvenemiyorum
N11'de her ürüne kargo ücreti alınmaz, alınmıyor zaten, satıcının kargo firmaları ile anlaşmasına bağlı, kimisi 50 tl üzeri ücretsiz yapıyor, kimisi 200. Ürünü aratın bir zahmet, farklı satıcılardan ücretsiz kargolu bir seçenek illa çıkar.n11 değildir tabii ki , her ürüne kargo ücreti alan başka bir site görmedim.
Trendyolun da kargo işlerini isteyen mahalleliye vermişler ,apartman zilimize basıp diafondan , trendyoldan kargonuz var diyorlar.Aşağı iniyorum hemen , 1 dakikada beni beklemeden kapıya ürünü bırakıp gitmiş oluyorlar.Böyle rezillik görmedim.Belki ben doğru kişi değilim kargo için.Ürünü elden almadım anlayacağınız, kaç kez başıma geldi.
Bence Trendyol dan uzak durmalı.
Hepsiburada daha iyi hizmet sunuyor .
Ürünler arkadaşınızı adına mı geldi, onun adresine mi geldi? İnsan neden alışveriş sitesi hesabı çalsın? İsim uydurmak zor değil ki? Adres vermek zorunda bile değiller, teslimat noktasından al derler. Arkadaşınızın kartı çalınsa anlarım da geri kalan saçmalık ötesi.Yakın arkadaşımın Trendyol hesabını biri ele geçirmiş. 10000tlye yakın bı harcama yapmış karttan.kiz
Yakın zamanda arkadaşımın Trendyol hesabi çalındı ve çalıntı bir kartla 10.000tl ye yakın bir harcama yapıldı.. şuan çalıntı kartla harcama yapmış gibi gözüküyor.. o yüzden artık trendyola güvenemiyorum
Bende hepsi burada dan memnumum çeyizimin bir bölümünü oradan sipariş ettim hiç bir problem yaşanmadı ama n11 de güzel fiyat farklılıkları oluyo favorim hepsi buradaHepsiburada favorim
Trendyol a yorumlar için bakıyor alacağımı hepsiburada dan alıyorum üç beş daha ucuz oluyor genelde
Trendyol ve tabi ki çiçek sepetiii idolümEn iyi 10 alışveriş sitesi 2021
Her Telden Web Siteleri Sizin İstediğiniz Ürünü Ayağınıza Kadar Getiriyor. Sizin yorumlarınızla "En İyi 10 Siteyi Bir Araya Getirelim"
İnternetin en güzel yanlarından biri de artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmanıza hiç gerek yok. Bu sitelerin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo ücreti almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor.
Farklı amaçlara uygun alışveriş siteleri sayesinde kitaptan DVD'ye günlük alışverişten kıyafete kadar değişik ürün gruplarından dilediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.
Ürün satın almamış, pubg oyunu var biliyor musunuz bilmiyorum. Pubg UC si satın almış,oyunda yükselebilmek için. O tarz şeyler de direk oyun sistemine yükleniyor,eve vs gelmiyor,o yüzden amacına ulaşmış hırsız..Ürünler arkadaşınızı adına mı geldi, onun adresine mi geldi? İnsan neden alışveriş sitesi hesabı çalsın? İsim uydurmak zor değil ki? Adres vermek zorunda bile değiller, teslimat noktasından al derler. Arkadaşınızın kartı çalınsa anlarım da geri kalan saçmalık ötesi.
TrendyolEn iyi 10 alışveriş sitesi 2021
Her Telden Web Siteleri Sizin İstediğiniz Ürünü Ayağınıza Kadar Getiriyor. Sizin yorumlarınızla "En İyi 10 Siteyi Bir Araya Getirelim"
İnternetin en güzel yanlarından biri de artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmanıza hiç gerek yok. Bu sitelerin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo ücreti almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor.
Farklı amaçlara uygun alışveriş siteleri sayesinde kitaptan DVD'ye günlük alışverişten kıyafete kadar değişik ürün gruplarından dilediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.