Büyük alışveriş siteleriyle çok sorun yaşamadım. Hepsiburada, Trendyol, Amazon sık kullandıklarım.
En iyisi Amazon, ertesi gün aldığım ürün elimde oluyor. Özellikle kitaplarımı artık hep Amazon'dan alıyorum, ülkedeki kitap sitelerinin hepsi ama hepsi çok uzun sürede kargo hazırlıyor, Amazon müthiş bu konuda ve fiyatları çoğu zaman her yerden uygun. Defolu gelen ürünün para iadesini yapıp ürünü istemiyorlar çünkü başkasına satmayacak kadar dürüstler.
Trendyol ptt kargoyla çalışmaya başladığından beri hiçbir şey almadım, yılbaşı hediyelerim gelmedi ptt yüzünden, çözüm odaklı da olmadı firma, hepsi Trendyolmilla ürünüydü, aracı da yoktu. Temizlik bezini bile buradan alıyordum, aralıktan beri çöp almadım. Daha önce de yıkanmış kot yollamışlardı bana. İçindeki etiket filan rengarenk olmuştu pantolonun, rezalet bence. Tabii yine Trendyolmilla'ydı. O yüzden araya aracı sokmak yerine Mudo, English home gibi markaları direkt sitesinden alıyorum artık.
Hepsiburada'dan telefonlarımı, laptopumu, elektrikli süpürgemi vs aldım hep. Satıcısı hepsiburada olunca hiç sorun yaşamadım hatta teslimet tarihi geçen ürünlerin parasını hemen iade ediyorlar.
Bir de Recete.com, Dermoeczanem ve Sachane'den de çok alışveriş yapıyorum ben. Onlar da güvenilir siteler. Hiç memnuniyetsizliğim olmadı.
Gratis'in tester ürün yollamışlığı var maalesef, oradan da hiçbir şey almam o yüzden.
Boyner de iyi, biraz yavaş oluyor bazen. Bir kere epilasyon aleti almıştım, kutusunu yollamışlar, içi boştu. Hemen telafi ettiler. Başka site olsa "sizin almadığınızı nereden bilelim" filan diyebilirdi belki. Ama bazen tarihi çoktan dolmuş parfüm yollayabiliyorlar. Parfüm alacak yer bulamıyorum resmen artık.