İnternette en güvenilir alışveriş sitesi sizce hangisi?

Trendyol ve Hepsiburada'yı kullanılıyorum. Gelen tüm ürünlerden memnun olsam da iade konusunda hiç sorun yaşamadım. Gittigidiyor ve n11 hiç güven vermiyor ve tercih etmiyorum.

açıkcası trendyol hep kullandım arada hepsiburada dan alışveriş yapıyorum ondanda memnumum birde çiçek sepetide güzel

Hepsiburada trendyol ve kidega(kitap için) kullanıyorum ama trendyolda bazen sorunlar yaşıyorum ama halloluyor

bir pazarlamacı olarak bildiriyorum
trendyol en güvenilir alışveriş sitesidir. tedarikçi yöntemiyle çalışmasına rağmen ücretsiz ve her koşulda iade etmenize izin verir, para iadesini hemen sağlar.
satıcıyla kolay iletişim kurabilrsiniz. tc numaranız, kart numaranız, e postanız dahil hiçbir özel bilginizi tedarikçi ile paylaşmaz.
en güvenilir olmayan n11 ve gittigidiyor’dur.
size sahte mal gönderebilir. satıcıyı kaybederseniz asla iade edemezsiniz. sadece mağdur olursunuz.
tabiki bütün tedarikçiler aynıdır demiyorum. ama iyi seçmek gerek.

Ben sadece enucuzbebekmarket.com da alışveriş yaptım çocuk, bebek ve lohusa anne için güzel şeyler var o sitede.

Hepsi burada çok hızlı çözüm buluyor sorun çıkınca. Benim için önemli olan o. Çünkü zaten çoğu ürünü kendileri çıkarmayıp aracı oluyorlar. Bana da çözüm bulabilen en iyisidir bende.

Eskiden trendyol idi. Fakat son dönemde orada saçma işler oluyor. Mesela 1 koli maskeyi 20 liradan satıp sonra ürün iptal ediyorlar. (en son yaşadığım buydu ki buna benzer çok yaşadım) müşteri hizmetleri hiç bir şey yapamadıklarını sadece kupon tanımladıklarını belirtiyor. Müşteri kandırmaca gibi. Soğudum iyice trendyoldan.

Trendyolu tek geçerim

Ayışığı Organik
Özellikle kozmetik, kişisel bakım, organik temizlik ürünleri vb üzerine bana göre en başarılı danışmanları olan site. Sattıkları ürünlerin tamamında içerik kontrolü yaparak satışa sunuyorlar ve içeriklerini gizleyen hiçbir markayı satmıyorlar. Yaklaşık 5 senedir tüm alışverişimi onlardan yapıyorum. Sepet kampanyaları olsun, genel indirim kampanyalarıyla severek kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…