İnternette en güvenilir alışveriş sitesi sizce hangisi?

En iyi 10 alışveriş sitesi 2021

Her Telden Web Siteleri Sizin İstediğiniz Ürünü Ayağınıza Kadar Getiriyor. Sizin yorumlarınızla "En İyi 10 Siteyi Bir Araya Getirelim"​

İnternetin en güzel yanlarından biri de artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmanıza hiç gerek yok. Bu sitelerin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo ücreti almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor.

Farklı amaçlara uygun alışveriş siteleri sayesinde kitaptan DVD'ye günlük alışverişten kıyafete kadar değişik ürün gruplarından dilediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.
Kesinlikle trentyol bence

Yorumlardan çıkardığım sonuç, netten alışveriş biraz da şans işi demek ki.
Sanal alışverişi sevmem, ne alırsam alayım mutlaka canlı canlı göreceğim dokunacağım, bizde netten alışverişi eşim sever, eskiden hepsiburada'yı kullanıyordu pek sorun yaşamıyordu ama artık n11'i tercih ediyor, şimdilik değişimlerde vb sıkıntı yaşamadı ama dediğim gibi sanaldan alışveriş biraz da şans işi.

Trendyol dan alırken yorumlar mutlaka okunmalı. O zaman sorun çıkmıyor.
Bir tane yanlış beden geldi. İade etmedim. Zayıfladım giyiyorum. Onu bile hissettiler demek. Meğer ben yanlış beden sipariş etmişim. 😂😂😂😂

Gittigidiyor ve n11 in ödeme onayı sistemini seviyorum. Ürün elime geçmeden satıcıya para aktarılmaması güven veriyor bana. Onun dışında trendyol ve hepsiburadada da sorun yaşamadım hiç.
Yine de en favorim amazon.

Merak ettim sadece kullandığınız ürünü nasıl iade ettiniz ve onlar nasıl kabul ettiler sonuçta kullanıldığı belli olmuyor mu sizin kullanip iade ettiginiz ürünü bi baskasina sıfır ürün olarak mi satiyorlar acaba?
media markt ten çaycı alacaktım. tredyol la fiyat karşılaştırması yapacaktım ki satış görevlisi hanımefendi bana bu durumu izah etti. iade ettiğinizde yıkayıp temizleyip tekrar satıyorlar dedi :KK64:

trendyol morhipo mağazaların kendi siteleri siteleri hepsiburada . hiç sorun yaşamadım.
kitap içinde idefix den alışveriş yaptım kalem vardı koymamışlar ama eksik oldugunu kabul etmediler param çöp oldu.
morhipodan eskiden daha çok alışveriş yapardım. hatta yıllar önce çeyizim için pasta tabakları almıştım bir butikten 6 lı yazıyordu ama tabklar tek geldi aradım tekli tabaklar bende kaldı 6 lı olarak yolladılar meğer tekli fiyatlarmış onlar ama 6 lı yazmışlar kendi hatamız deyip bana set yollamışlardı :)
birde ben market alışverişinde getir ve sanal marketi çok seviyorum :)

Trendyol, hepsiburada,gittigidiyor ben genelde mesela iç de-facto gibi büyük mağazaların da internetini kullanırım

Trendyol
N11
GittiGidiyor
Morhipo
Hepsiburada
Kitapyurdu
LCW hepsi çok güvenilir ve ifadede sıkıntı yok

Trenyolun elit üyelere sağladığı kargo ücretsiz uygulaması da ayrıca tercih sebebim

Trendyol , çiçeksepeti , en sık alışverıs yaptigim ve sorun yasamadigim siteler , bir de kedicigimin mamasini aldigim temizmama.com hizli teslimat ve guvenilir bir alisveris sitesi

Trendyoldan ayakkabı aldım yorumlara bakarak hiç de göründüğü gibi değildi mesela yanıltıcı olabiliyor

3-5 fazla verir Amazon'dan alırım. Hatta mümkünse satıcı da o olsun.
Ne iade sıkıntısı korkum olur ne de kargo.
Kalanı beş para etmez.

Kesinlikle gittigidiyor.
A dan z ye her şeyi alıyorum yıllardır.
Çok memnunum.

X