İnternette denk geldim, gelmez olaydım.

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Bana ilgisi olan benim de hoşlandığım bir çocuk vardı, geçen başlık açıp sizden fikir almıştım,sonra konu dağıldı kavga çıktı falan hatırlayan vardır belki.Tam teklifine olumlu cevap verecekken twitter hesabına denk geldim. Evet demeden önce bir bakayım dedim, bakmaz olsaydım, bir kızlar takip etmiş,
sıcak falan filan yazıp açık saçık sapık resimler paylaşımları var kızın profilinde.
''Sıradaki resim iç çekenlere gelsin'' başlığı altında iç çamaşırlarıyla resimler vs.
Yanlış anlaşılmasın,açık olup derli toplu da çok arkadaşı var onlara lafım yok ama bu dediğim kızı az çok anlamışsınızdır. Şuan benden cevap bekliyor ve benim sinirlerim bozuldu.Bu huydur devam eder mi demeliyim, benden sonra değişir mi?
Bir de benim bu konuyu bir şekilde ona açmam lazım. Gidip sen bu kızı takip etmişsin demek istemiyorum.Ama bi şekilde bilsin fark ettiğimi de anlasın. Nasıl açarım konuyu?
#Dipnot: İnternetten tanışmadım.

Sıradaki resim iç çekenlere gelsin
huu ucuz yırtmışsın..

çocuk bişeyini beğenmemiş, karşılıklı bi etkileşim yok, kız zaten en son 2015 temmuzunda paylaşım yapmış.
ama yine de can sıkıcı di mi.

Bir insan 7 de neyse 70 de aynidir Allahin sevdigi kuluymussunki denk gelmis hic isin olmasin daha efendi adam gibi adamlar la ol

Ya benim şuan çktgm çocuk eskiden müthiş çapkındı hatta bu yüzden çok geri durmuştum ama şuan maşallah mükemmel biraz kader işi önyargılara yer verirseniz hiç olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…