Internette Ask

bu konu bi çok kez açıldı bende her defasında aynı şeyi söledim.Neden olmasın?İnsanlar anlaştıktan sonra internette tanışılmış,cafede görülmüş ne farkı var.Buda bi vesile sonuçta.Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm.Çevrene söyleyememen çok normal çünkü bazıları bu işinde b... çıkardı ve insanlar özellkle ebevynler kötü gözle bakabiliyolar.Sizin söyeleyeceğiniz şey güzel bence inandırıcı.Biz ne desekki:))

bende internetten buldum erkek arkadaşımı 1 buçuk sene oldu ilişkimiz.İnsanlara başta internetten tanıştım dediğimde garip karşılamışlardı ama çevremdekilere örnek olduğumuzu düşünüyorum.Eğer karşınızdaki düzgün biriyse netten veya başka bir yerde tanışma pek farketmiyor

kızlar bende eşimle nette tanıştım 4 ay konuştuk sonra evlendik 1.5 yıldır evliyim eşimi çok seviyorum

Vay internet aşkları çokmuş gerçekten... Bence nasıl tanışıldığının bir önemi yok önemli olan paylaşım ve sevgidir ama yine de internet konusunda dikkatli olmak gerekiyor...

mutluluğunuz daim olsun canımm...

ben ınternette tanıstıgımda evlı oldugum için bısey dıyemcım

kıslarr bende netden bızım forum gıbı bır yerde tanısdım evlendım cok sevıyorum esımı ama gercekten ıyı tanımak gerek evlılık kolay bır olay degıl gerı donusu olmuyor cogu zaman bende ılk soylemedım netde tanısdık dıye ankaradan benım unıversıte arkadasım var o tanıstırdı falan dedım ama rahmetlı babacıgım anlamısdı hemen dalga gecıyordu bızle ama bazen bende soylemıyorum hala netden evlendıgımızı aman oldu ıste nasıp olunca net uzaklık hıc laf soz dınlemıyor canımm hayırlısı allahdan

valla ne cok varmış net askı. benim cevremde hiç ii görmuyolar bu netten olan asklaarı.. ama bence kesinlikle olabilcek bişi nitekim siz de sölüyosunuz asık oldum evlendim die..ama ben anneme sölesem beni öldürür sanırsam:) ama bişi diim mi ben de netten asık olmuştum :))bi sene cıktık cok da guzel olmuştu ben işte az capkınım yaa az dengesizim o yuzden bitti yoksa harika biriydi..seven engel tanımazz.. herkese bol şanslar:KK66:

burani okudum coooooook mutlu oldum.ben de 10 ay evvel netde tesadufen tanisdigim birine asigim.bir birimizi cok seviyoruz.tanisidgimizda benim niyetim ciddi ona gore konusalim demesi beni cazb etdi.ilk once guvenmedim,ama sonra beni oyle etkiledi,oyle kendine bagladi ki onsuz hayat onsuz omur dusunemiyorum.onun yuzunden anneme kusdum beni baskais ile zorla evlendirmek istiyordu.2 kisiye dusunmeden hayir cevabi verdim.simdi askerde 24 gun sonra bitiyor insallah askerligi.en kisa zamanda gorucu yollamak istiyor.tabii yapak istedigimiz sey cok.insallah rabbim bize nasip eder.ama bizim farkimiz ben azeri,bakude yasiyorum o turk izmirli.evlenince ben vatanimi birakip baska yere tasinmam lazim.o beni biraz urkutuyor.becere bilicem mi sizin kulture ayak uydurmaga diye.ama acigi burdaki yazilari okudum evlenip mutlu olanlari gordum cok sevindim.icim rahatladi biraz daha.darisi basima ne deyim.insallah hersek askina kavusur

benimde yaklaşık 2 sene olacak inş..ewlenecez bizde int.tanıstık ama hala söleyemiorum kimseye millete tuhaf gelio nesi warsa kader işte ALLAH çıkartıo karsına ben mutluyum o mutlu milletede kulak tıkıoruz

:dance: bu zamana kadar hep ınternete askına karsıydım ınsan yuzyuze tanısıyo genede guvenemıyo sanal ortamda tanıstıgı bırısıne nasıl guvenebılırkı derdım gectıgımız hazıran ayıydı nette oyun oynuyodum ve derken onla tanıstım tanıdım ve sevdım ıs o kadar buyudukı evlenmeye geldı bırbırımızı ıı tanıdımızı dusunuyoruz o gebzede oturuyo ben ankarada onu cok sevıyorum heranımda o var sureklı gorusuyoruz konusyoruz bırbırımızsız olamıyoruz aılesı bılıyo ama ankarada bı arkadas dugununde tanıstık dedık benım aılemede ole dıycez ama bazen dusunuyorum acaba ben gebzede yasayabılcekmıyım suan ıcın hersey toz pembe buyuk bı ask var ama onsuz yapamıycagım kesın onu cok herseyden cok sevıyorum askım sen sevılmeyı hakedıyorsun benıde herseyım..... :1hug:

bende1yı l internetten biriyle tanıstım ilk sevdigimcocuktu unutamam sandım ayrildik hayatımın ondan ibaret olmadıgınıanladım suan2yıldır biriyle beraberim yanımdahersey daha güzel kendimi kandırmısım anladım

merhaba siteye yeni üye oldum burada yazılanları görünce yazmadan edemedim. bende aşkını nette bulanlardanım fakat benimki Türkiye değil taaaa İsveç'te. ailelerimize netten tanıştığımızı söyledik yaşantımızda yalan olsun istemedik. ve 16 mayısta (hayırlısıyla) evleniyoruz.

merhaba siteye yeni üye oldum burada yazılanları görünce yazmadan edemedim. bende aşkını nette bulanlardanım fakat benimki Türkiye değil taaaa İsveç'te. ailelerimize netten tanıştığımızı söyledik yaşantımızda yalan olsun istemedik. ve 16 mayısta (hayırlısıyla) evleniyoruz.

:1shok: sanalda yalancı insanlar dolandırıcalar çok oluyor heleki farklı şehirlerdenseniz çabuk avlarına düşürebiliyorlar bu yüzden kimseye güvenmemişimdir inanmadımda sevdiğim insan her istediğimde yanımda olucak dokunucam gözlerinin içine bakıcam uzakta nasıl oluyor anlamadım hiç geldimi mesela:uhm: bulanlara hayret ediyorum şansınız varmış yani mutluluklar

elbette sanal ortamda yalancı,dolandırıcı insan sayısı küçümsenemeyecek kadar fazla ve bu insanları istediğimiz tecrübeye sahip olalım tanıyamayız. bana gelince elbette geldi yanıma,aileler tanıştı. ve hala daha gelir. her ihtiyacım olduğunda yanımda hissetmek istediğimde yanımda. bu bazen webcam bazen telefonun öbür ucu. yada bir sürprizle kalkıp gelmiş sabah kahvaltısına yada akşam yemeğine beni çağıran bir sms le.
EĞER UĞRUNA SAVAŞACAK KALBİ BULDUYSANIZ (NEREDE OLURSA OLSUN) SONUNA KADAR SAVAŞMAYA DEĞER...
herkese sonsuz mutluluklar...

benim ablamda internetten tanıştı baştan herkes karşıydı tabikide ben hep şunu söyledim internetten adam çıkmaz ama ablam anlamadı neyse ağustos ayında geldi ben gördüğümde çok beğendim çocuğu efendi saygılı namazında niyazında dürüst daha sonra aileme söyledik onlarda görene kadar istemediler ama gördükten sonra herkes çok beğendi ablamınki kader kısmet kötü biriside olabilirdi kısmetin nerden geleceği bilmiyor ben yinede internet aşkına inanmıyorum insan kaç senedir görüşüyor tanıdım deyip evleniyor da sonradan eşimi hiç tanımamışım diyor neyse allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin yinede mantıklı olmak gerek

öncelikle hepinize selamlar.ben yeniyim aranızda yazılanları okudum inanın heyecanladım bende paylaşmak istedim.biz 2005 te nette tanıştık tesadüfen şaka karışık başladı 3 ay telefon ve msn olayıyla geçti ve inanın görmeden aşık olduk ve 3 ayın sonunda istanbulda buluştuk bu arada ben gebzeli o antepli görüşmemiz çok güzel geçti ve aramızda inanılmaz bir bağ oluşmaya başladı ve bu işi uzatmamaya kara verdik 6 ayın sonunda tabi ailelere açıklamak biraz zor oldu arkadaş vasıtasıyla tanıştık dedik birde uzak ve gaziantep olunca 2 ay evin içinde bir soğukluk esti ama bizim gerçekten istememize dayanamadılar ve 2006 nisanda nişanlandık kısmetse temmuz 20 de nikahımız var ve ben ruh eşimi bulduğuma inanyorum her şey kısmet ne zamn nerde olacağını allah bilir bizim kısmetimizde böleymiş ve ben çok mutluyum allah daimi etsin inşallah sizede nasip etsin.

Aşkın nerde,ne zaman ,nasıl karşımıza çıkacağını bilemeyiz.Önemli olan tanışma şekli değil tanıştıktan sonraki kısım.Çok büyük konuşmamak da gerekiyor.Her ana her şey başımıza gelebilir.

30 yasında hiç evlenmemiş bir arkadasımın basına gelenler...

nette tanısıyorlar., aşık oluyorlar , deliler gibi, cocuk o kadar anlayıslı sevecen yani herkesin ahh diyecegi, isteyecegi bir karakter ciziyor, evlenme teklif ediyor, ama reeldeki ilk bulusmalarında yaptıgı söylediği bircok seyin yalan oldugunu görüyor arkadas.. birde kızdan para istiyor.. sözde bmw si varmış beyefendinin.. vs.. vs... sonuc hüsran..
yani arkadas hala üstünden atamadı o hayal kırıklıgını..
lütfen dikkatli olun derim..

mutlu olanlarada mutlulukların devamını dilerim..

arakdaşlar aylin arkadaşımızın dediğine katılıyorum birazda şans işi gerçekten sadece internet için değil bu olay tanıyorum dediğin insan bile bu tür durumlara düşürebiliyor.sevmek güzel ama bir o kadarda fedakarlık ve özveri isteyen bir olay.ve balık baştan kokar derler ilk nasıl başladıysa öyle devam edermiş ben birbirini sevdiğini söyleyipte her dakika kavga etmeden duramayan günlerce birbirlerini arayıp sormayan sevgililer nişanlılar tanıdım evlenince düzelir denilipte hayatını mahvedenleride tanıdım inşallah allah kimseyi utandırmasın ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

X