Internette Ask

D

dj_sinem

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi dj_sinem
:dance: bu zamana kadar hep ınternete askına karsıydım ınsan yuzyuze tanısıyo genede guvenemıyo sanal ortamda tanıstıgı bırısıne nasıl guvenebılırkı derdım gectıgımız hazıran ayıydı nette oyun oynuyodum ve derken onla tanıstım tanıdım ve sevdım ıs o kadar buyudukı evlenmeye geldı bırbırımızı ıı tanıdımızı dusunuyoruz o gebzede oturuyo ben ankarada onu cok sevıyorum heranımda o var sureklı gorusuyoruz konusyoruz bırbırımızsız olamıyoruz aılesı bılıyo ama ankarada bı arkadas dugununde tanıstık dedık benım aılemede ole dıycez ama bazen dusunuyorum acaba ben gebzede yasayabılcekmıyım suan ıcın hersey toz pembe buyuk bı ask var ama onsuz yapamıycagım kesın onu cok herseyden cok sevıyorum askım sen sevılmeyı hakedıyorsun benıde herseyım..... :1hug:

• Konu Sahibi dj_sinem
bende sevgilimle internet aracılığıyla tanıştım canım 2 buçuk yıl oldu artık bizim.

• Konu Sahibi dj_sinem
Bizim Daha 6 Ay Oldu Ama Evlenmeyi Dusunuyoruz Canim Yaaaa Genede Insan Nette Tanistik Diyemiyo Bu Sorunu Yasiyoruz Siz?

• Konu Sahibi dj_sinem
ewet kesinlikle bende diyemiyorum. çok değişik bi duygu seni çok iyi anlıyorum. bizde ewlenmeyi düşünüyoruz.. bi gün ewlenirsek çevreme nasıl tanıştığımız konusunda nasıl bi açıklama yapacağımı düşünüyorum bazen:))

• Konu Sahibi dj_sinem
bız formulu bulduk canım ankarada bı arkadasın dugununde tanıstık dıycez ınsanların degısık basıkları olmamalı uzerızmıde umarım daıma mutlu olursunuz canım

• Konu Sahibi dj_sinem
saol canım sende umarım herzaman mutlu olursun cok mersı

• Konu Sahibi dj_sinem
Teknoloji aracı oldu dersiniz
şaka bir yana mutluluklar
umarım tamamına da erersiniz

doğru ve dürüst insanla karşılaşırsanız nie netten olmasın bence yazarak anlaşan insanlar her konuda çok iyi anlaşırlar

bende böle tanıstım aşkımla ve cokk mutlyum uzaklığı sorun etme emin oll alıssırsınnnnnnnnnnnnn bende cok seviyorum aşkımı yhaaa allah mutlulunu daim etsinn gülümmm seviyosan evlenicek kadar hepsi vız

canım benim iyi tanı aşık oldugun kişiyi ve sonradan pişman olma gebze li oldugunu söyledin aşkının gebze çok büyük bir yer gebze ama neresi eger çerşısı merkeziyse hiç sorun yasamassın alışmakta ama gebzenin dış tarafına kalan kısımlarsa baya zorluk cekersin benden bir abla nasihati bende gebzeliyim ama yerlisiyim benbile çogu zaman bocalıyorum çünki gebzeye dogudan ve biçok yerden göç çok burası sanayi bölgesi oldugu için çok yabancı var yerlisi hiç kalmadı denecek kadar az neyse ben çok konuştum allah mesut eder inş sevgiyle kal hayatım

canım bende aşkımı geçensene 4 aralıkta internetten buldum o konyada okuyuyodu ben bursadaydım görüşmemiz imkansızdı ama biz birbirimizi tanıyarak birbirimize güvenerek aştık ağustos ayında ailelerle tanışıldı geçen hafta cumarteside nişan oldu dünde askere gitti geldiğinde evlenicez inşallah sadece sana tavsiyem sabırlı anlayışlı ol kalbini ferah tut allaha inan herşeyin kolay yolu bulunuyo canım inaşallah sende mutlu olursun

teşekkür ederim şimdi 16 mayısta askerden gelmesini bekliyorum ondan sonra düğünümüz olucak ama yinede internetteki insanlara dikkat edin

bende aşkımla nette tanıştım ama çok mutluyum.tam 1.5yıl oldu tanışalı 10ayda söz oldu 11.ayda nişan kısmetse14 haziran 2008 de düğünümüz var.
allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.

Ankara da nerde oturuyosun ?

doğduğun yer değil doyduğun yer demişler..şehir değiştirmek çok zor bişey değil..önemli olan anlaşmanız..ben sanal ortamdan pek yana değilimdir..hep bi güvensizlik vermiştir bana..ama neden olmasın ? kısmetin nerde nasıl bulacağı belli olmaz..hayırlısı olsun..a.s.

X