Internett davetiye

pnryvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
30
0
36
Antalya
Merhaba hanımlaarr

Nişanlım davetiyemizi internetten sipariş vermemizi istiyor ancak benim tereddütlerim var.İçinizde netten davetiye bastıran var mı:?*
yardım lütfen

eğer bilinen katalog davetiyesiyse gidip bi matbaa da görmenizi tavsiye ederim sonra ister matbaadan ister internetten verin ama önce davetiyeyi görün bence çünkü bazen netten beğenilen gerçekte beğenilmiyo bazende nette beğenmediğin gerçek görünce beğiniyosun kağıt kalitesi falan

Öncelikle kağıt kalitesini görebilmek için örnek talebinde bulunun. Sonrasında uygun olursa sipariş verirsiniz..

Kapıda ödeme seçenekli kargo talep edin..Kapıya geldiğinde, kargocuyu göndermeden ve ''teslim belgesini'' incelemeden önce kontrol edin ve sonra imza atın ve ödeme yapın.

Haklarımızı bildiğimiz sürece net alışverişlerimizde sorun yaşamayız..

bende internetten begenmıstım sonra kendini gordum bastırdım. bence de numune isteyin mutlaka gonderirler. sonra üzülmeyin, bir kere olucak birsey. şimdiden mutluluklar...

Bence internettenten de davetiye begenip bastırabilirsin sonuçta elbise, elektronik eşya, ayakkabı herşey alınıyor benim bir arkadaşım sipariş vermişti bi sorunla karşılaşmadı. Güvenilen siteleri tercih etmen yeterli:3:

bencede alt tarafı bri davetiye yani resimde gördüğünden ne kadar farklı olabilirki hatta uygun fiyatlı bir siteyse smini burayada yazablirsin bizde bakarız:9::9::9:

Back